סקר הלחם

פינליש

New member
סקר הלחם ../images/Emo13.gif

אני מארחת היום כמה חברים לארוחה שהבסיס שלה הוא גבינות, סלטים, אומלט ויין. אני רוצה לצאת ולרכוש לחם משובח ומעניין. מישהו יכול להמליץ על מסעדה ובה לחם חלומי? לחם ארז סבבה אבל קצת נמאס והלחם של רשתות ה"קפה" למינייהם קצת "יבש". יש המלצות?

newR

New member
לחם תושיה הכי טוב ולא יקר

אם את רוצה יקר ארקפה - מעולה

liti

New member
את דומיניק ניסית?

יש להם לחמים טעימים מאוד (הם נמצאים ברחוב תובל ברמת גן- באיזור הבורסה). בדרך כלל אנחנו מארחים איתם או עם לחמים של ארקפה (אבל הם כבר שייכים לקטגוריית רשתות הקפה...). מה עוד? אולי לחם תושיה, גם להם יש דברים נחמדים. על מסעדה עם לחם חלומי קצת קשה לי להמליץ... אני בדרך כלל מעדיפה להתרכז בעיקר ולא בתוספות...

עירד29

New member
אורי שפט

מלך הלחמים ויש לו חנות שנקראת 'לחמים' בר'ח החשמונאים-אין סיכוי שתצאי בידיים ריקות ולא מדברת על המחמאות... יש גם את לחמי ארטיזןאבל אין לי מושג היכן ניתן להשיגם בת'א אם את מאזור השרון תגידי.

Giggle Loop

New member
בבקשה לא לצחוק עליי ...

"סופר סנטר" סניף יד אליהו, תל אביב - פתוח 24 שעות ביממה. יש להם לחמים שנאפים במקום והם פשוט מדהימים. שוברים לי דיאטה כל פעם מחדש .. יש להם לחמים עם כל התוספות שאת רק יכולה לבקש: עגבניות מיובשות, לחם שום/זיתים/בצל, לחם שחור מלא, גרעיני חמניות ועוד .. בקיצור ממש מומלץ

Amoureuse

New member
רולדין

אחרי שנמאס לי לגמרי מהלחמים של ארקפה (לפחות המבחר שיש להם בדוכן בעזריאלי, אולי זה לא הכל) גיליתי את רולדין, ויש להם כמה לחמים ממש טובים. טוב, זה אם עומדים בפיתוי של הדברים האחרים

למעלה