!!!!!!! סקר המזרחיסט הקלאסי !!!!!!!

!!!!!!! סקר המזרחיסט הקלאסי !!!!!!!

אילו ניצבו בפניך/ייך רק שתי אפשרויות- להתחתן עם חרדי/ת או עם חילונ/ית, מה היית מעדיף?!! כמו"כ אבקש מכל אחד לכתוב כמה מילים על ההבדל בין דתי לחרדי, אם בכלל קיים לדעתו הבדל כזה. נ.ב. מובן שהסקר מיועד רק לדתיים-לאומיים שבין חברי הפורום, ולא לנחנחים וה"מחזקים" למיניהם השורצים כאן רבות לדאבוננו (רובם חוזרים בתשובה), ודעתם המובנת מאליה אינה מעניינת אף אחד.

לשאלתך

כמובן כולם יכתבו חרדית , היתה צריך לשאול חרדית או מסורטית, ומה זה קשור לחוזרים בתשובה או לא כולם בני אדם , ובלי שמות גנאיי

Admini

New member
עם החמרות-יתר למינהן

קשה בהרבה לחיות מאשר עם מתירנות... אבל ההלכה ברורה.

ש ו נ י

New member
אני אישית בדקתי את הנושא מקרוב

וגיליתי שהכי נוח לי עם מה שהכי קרוב אליי בחברה החרדית הכל אחלא, אבל אני מרגישה חנוקה ולא שייכת ורוצה לברוח משם כמה שיותר מהר בחברה החילונית אני מכירה והכל, אבל הרבה פעמים מוצאת עצמי לא מתחברת לרעיון וסתם משעמם לי לפעמים עם אנשים פרטיים, הכל טוב. או שאני מתחברת או שלא אוהבת - או שפחות ובזה, בכלל לא משנה לי לאיזו חברה הם שייכים או שהם MY CUP OF TEA או שלא בכל מקרה, אני אמונה שהאדם צריך להיות עם מי שהכי קרוב למה שהוא. ככה הכי מרגישים נוח ובבית, וככה יש פחות חיכוכים מיותרים עכשף, אני לא "דתית לאומית" בהגדרתי אני שומדבר ספצ' בהגדרתי אני פשוט דתית לא חילונית לא חרדית לא מתנחלת לא מרובת אידיאולוגיות פשוט דתית *** ולגוף השאלה, בכל זאת - כנראה שזה היה מישהו חרדי כי זה המון יותר קרוב לאמונה שלי, אבל לא כ"כ לאידיאולוגיות הפנימיות שלי ולהעדפות שלי מבחינת אורח חיים (לא נורא רחוק, אבל בכל זאת. לי זה משנה מאוד) למרות ששוב, היה לי מאוד קשה ולא אמיתי ולא נוח ואגב, גם דעתך לא מעניינת אפחד
התחשק לי לענות ומה כפת לי אני אם אני מתיישבת בקטגוריות שלך או לא לך חפש

לא להתחתן עם חוזר בשאלה...

בעזי"ת עם אחד שאין לו חיים משל עצמו, שכל ימיו מרירות עד שמה שנותר לו הוא לשנוא את הדוסים, ד"לים וזלמן לייב טייטלבוימים כאחד, וזהו עיסוקו היחידי בחייו האישיים.

אתה שוכח שאני יודע מי אתה אישית.

בעזי"ת ועזוב אחרים. הכי גרוע מכולם, זה להתחתן עם יוצא בשאלה חלאת אדם כמוך.

חחח...

אינני חסר זהירות כמוך. אני כבר חשפתי כאן את שמך, שמות הוריך וכתובתם (המנהל מחק). אני בקי היטב בתולדותיך המפוקפקים ובדרך שעשית מקריית משה ל"נחלי נצח". אני מבין שכבר שנה שלימה שאני מצליח להוציאך מכליך, יום אחר יום. האמן לי: אני נהנה מזה מאד. אגב, מדוע זה חדלת מלככב בפורום משוב? בשל הצלחותיך הכבירות שם?

באמת מומחיות גדולה...

בעזי"ת מומחיות גדולה היא לקחת את השם שלי, שם שאין לעוד בן אדם אחד במדינת ישראל, שם שאיני מפחד להזדהות בו, ולדוג דגים במים עכורים... העיקר שביום האחרון, לאחר תקופה ארוכה שלא הבינו מי הטמבל הזה שכל היום שואל שאלות על נושאי מין, אתה מערטל עצמך בפני אלה שניסית למכור להם את סחורתך הרקובה. אף אחד לא קונה ירקות ממוכר שלא מנגב את הישבן.

מה, גם אתה יודע לנבל את הפה? חחח...

זה סימן שבאמת יצאת מכליך, מה שרק עושה לי טוב על הנשמה...למה זה חדלת מלכתוב בפורום חרדים? כנראה נמאס לך כבר מהיחס שנדד בין התעלמות לתגובות ציניות (ברוב המקרים, אני הייתי היחיד שטרח להגיב לך). האמן לי: החרד המצוי מפטיר למקרא דבריך "משוגענער". ומי שמכיר חרדים זה אני, שגדלתי ביניהם, ולא אתה שהתחלת בבית ד"לי וסיימת בין נחנחים ברלנדים תמהוניים. את החרדי מעניינים "מקווה נייעס", סיפורי התככים בפוניבז`, הדיסק החדש של א. פריד, וכדומה, ולא ההטפות הדביקות והשמנוניות שלך עם כל הדמגוגיה המוכרת של אמנון יצחק בדרשותיו לפני הפרענקעלעך מהברזלים עם הקוקו והעגילים, דמגוגיה אותה אתה מנסה למכור כאן לכל מיני שואלים ושואלות תמימים, לאחר שגורשת מפורום חרדים.

אלישיר

New member
ועוד טוען שיש לו חיים אחרים...

בעזהי"ת ילדתה של וכו', זה אותו כותב כמו הקודמים.

עמית ו

New member
ובכן,

חילונית, כמובן. זה אולי בעייתי, אבל אם האופציות שלי הן להתגמש ולמצוא פתרונות יצירתיים או להיחנק - אני אתגמש.

המממ מה הבעיה עם חוזרים בתשובה?

אני לא אוהב את המגמתיות והככללתיות הזו נגדם...הם דתיום כמוני כמוך כמו כולם

עמית ו

New member
הבעייה פשוטה -

הם לא עונים על הגדרת נשואי הסקר. חוץ מזה, התשובה של אלה צפוייה מראש.

למעלה