סקר - הסיוט ברחוב אלם

sum 418

New member
סקר - הסיוט ברחוב אלם

איזה סרט בסידרת הסרטים של "הסיוט ברחוב אלם" הכי אהבתם? ונמקו למה אותו הכי? אני אישית הכי אהבתי את הסרט "פרדי מת(מספר 6) בגלל שהוא הכי ענק,שמה גם הכל מתברר לגבי העבר שלו,וגם הרציחות שלו מאוד מגניבות ובקיצור שווה!!!!!!!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifהפרדי הראשון בסדרה...

למה?!?!? בגלל הקטע עם ג'וני דפ והשפריצים של הדם... בגלל "... I Am Your Boyfriend Now " - של פרדי בטלפון... בגלל שהוא הסרט הראשון והכי טוב בסדרה...

europe1990

New member
את קוראת לזה שפריצים???

חחח-גם אני חושב שהראשון הכי טוב.

blinkin p a r k

New member
dream warrior.....

הסרט השלישי בסדרה. הרציחות היו ממש קטלניות..... אני הכי אהבתי אותו ואת השישי.....

../images/Emo163.gifלא ראיתי אפחד מהסרטים.../images/Emo175.gif

חח פשוט.... אני לא אוהבת להוריד סרטים במחשב.. תמיד זה חרא אני צריכה לחכות לזה יבוא לטלויזיה..

Idoma13

New member
יש מקום כזה מגניב ויפה אחושרמוטה...

שקוראים לו "בלוקבאסטר". בלוקבאסטר היא ממלכת הסרטים והפנטזיות, התגשמות כל החלומות של אוהבי הסרטים, שם תוכל למצוא כמעט כל סרט תרצה.... יום אחד תיכנס לממלכה קסומה זו ותבקש מהאנשים שלבושים במדים מצחיקים את סדרת הסרטים "סיוט ברחוב אלם" אנשים אלו יתייחסו אליך בכבוד ובנימוס יגישו לך את הסרטים יגידו לך תהנה, תצתרך לשלם על ההנאה הנ"ל אבל כמובן שזה שווה את זה! כאן תם סיפורנו להיום, מקווה שנהנתם והמשך קריאה נעימה. עידו מלכה.

ליאורנר

New member
לפי דעתי 1 הכי מפחיד.....

כי זה הסרט הראשון... שם יש את כל העלילה.... והוא גם מאוד מפחיד.... אבל כל סרט מפחיד שם[ממש כל אחד]...... אז קשה לבחור נגיד גם 3 מאוד מאוד מפחיד לדעתי....... אבל חוק בסרטים... תמיד הסרט הראשון הכי טוב

space1

New member
אין בבלוקבאסטר - בדוק!

(בראשל"צ בכל אופן) חוץ מסיוט ברחוב אלם 6 - פרדי מת!, אין אפשרות להשיג שם את הסרטים הקודמים. לעומת זאת, בענק הווידאו יש מבחר הרבה יותר רציני של סרטי אימה, ושם ניתן גם להשיג את הסרטים הקודמים של קרוגר...

ShaDoW GiRl

New member
ועדיין אני.. פורצת בבכי..

DVD אין לי..והווידיאו שלי במילה אחת- שבור
בכל אופן.. לא אשקוט ולא אנוח עד שאראה את מיטב הסרטים הטובים.. איכשהו..

ליאורנר

New member
אני מראשון לציון ו....

בבלוקבאסטר היה פעם היה סיוט ברחוב אלם 3 ו 7... ובענק הוידאו היה פעם את 2 3 5 6 7 וגם את 'סיפורים ברחוב אלם' שזאת הסידרת טלוויזיה אבל היום אין כלום ואם יש משהו זה באיכות מגעילה מאוד אבל לי יש הכל..... ככה שאם תרצה אני יוכל לעשות לך העתק או משהו

א. אני בת (!)

ב. אני לא כזו מפגרת שלא חשבתי על זה.. אצלנו, אין בלוקבאסטר או שום דבר אחר שדומה!

europe1990

New member
כן אני מכיר את ההרגשה-גם אצלי בעיר

אין בלוקבסטאר, יש לנו רק חנות וידיאו, ששום סרט טוב אין בה!!!!!!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifטוב יורופ שברתי את הראש...

מאיפה החתימה שלך?!?!?
אה וכן אני קוראת להם שפריצים...

europe1990

New member
מאיפה החתימה שלי???

למה את שואלת??? בכול אופן החתימה זה בעצם שמות של להקות שאני אוהב!!!! למה את מכירה אותם????

europe1990

New member
מקפיץ אני חיייייייב לדעת למה

שאלת מאיפה החתימה שלי!!!!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאהמ...

את השלושה הראשונים לא את הרביעית נראה לי שכן... *אייקון של קרין בפלאשבק ל- " דה פיינל קאונטאון " *

europe1990

New member
קרין??????מה זה או מי זה???

the final of countdown שיר מצוין!!! תעשי טובה כנסי לי לפרטים, ותגידי לי אם את מכירה את הלהקות שרשמתי שם!!! אץ יכולה לשלוח לי הודעה במסרים!!!פשוט לא יוצא לי לדבר עם הרבה אנשים על אירופה!!!!!!! נ.ב JOEY TEMPEST-את מכירה-כי זה הסולן של להקת אירופה-יצא לסולו JOHN NORUM,-את מכירה זה הגיטריסט של אירופה-יצא גם לסולו

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאוי הייתה לי הרגשה...

להקה מצויינת...
יש לי את השיר מהאייטיז... יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?!?!? מסנג'ר- [email protected] אייסיקיו - 258990235

europe1990

New member
למה התתכונת שאמרת"הייתה לי הרגשה"?

זהו הוספתי אותך לאיסקיו שלי!!

למעלה