ארוך ודק או קצר ועבה ? עגול ורך או שרירי וקשה ? מלא ושופע או קומפקטי ומוצק ? שזוף ושחום או לבן עד שקוף ? פרוע ומתנשף או מתנהל בעצלתיים ? בתוספת שניים או שתיים (או כל קומבינציה שתרצו) ? בטעם תות או שוקולד ? חמץ או מצה ?
ארוך ודק או קצר ועבה ? שו? עגול ורך או שרירי וקשה ? הכל בסדר? מלא ושופע או קומפקטי ומוצק ? מה הוא רוצה? שזוף ושחום או לבן עד שקוף ? מי? פרוע ומתנשף או מתנהל בעצלתיים ? מה?? בתוספת שניים או שתיים (או כל קומבינציה שתרצו) ? למה? בטעם תות או שוקולד ? על מה אתה מדבר? חמץ או מצה ? אומצה!
ארוך ודק או קצר ועבה ? עגול ורך או שרירי וקשה ? מלא ושופע או קומפקטי ומוצק ? שזוף ושחום או לבן עד שקוף ? פרוע ומתנשף או מתנהל בעצלתיים ? בתוספת שניים או שתיים (או כל קומבינציה שתרצו) ? -- מה זה משנה? העיקר שיודעים מה לעשות עם זה, וכמו שצריך!! חמץ או מצה ? --- בננות.
קצר ועבה אוהב הכל - רך, קשה, עגול, שופע .... הנוכחית שחומה. גרושתי לבנה כשלג. עצלתיים .... ברור - אני חתול לא? שניים, שתיים, ארבע - כל קומבינצית סושי שתעלה על הדעת. לא אוהב בטעמים. מעדיף בלי. ואכלתי היום בפעם הראשונה השנה - מצה ! עשיתי לי מצה-ברייט מתוך נוסטלגיה.
מאז שסבתא שלי המקסימונת נפטרה... היא היתה מכינה כל פסח, על הבוקר, מצה-ברייט ענק כזה, עם מלא הפתעות בצד - שמנת,סוכר,כל מיני סלטים... האמת, כמה שאני לא סובלת מצות, לזה אני דווקא מתגעגעת...
אבל בעצם, אם את ממליצה על הכחולים (ומה זה לכל הרוחות האדומים?!) כנראה שאת באמת לא מבינה בעניינים האלו. את מתכוונת לצהובים עם האות E עליהם או לחליפין על הורודים עם הציור של פרח, ותמיד אפשר גם ללכת על הכחולים, זה נכון, אבל אלו שיש עליהם ציור של "ג'ולי רוג'ר". ואלו, רק לשם הבהרה, למתחילים. אם את רוצה דברים יותר "יצירתיים" גם פה יש על מה לדבר.