סקר הפורום - הקדישו דקה מזמנכם

סקר הפורום - הקדישו דקה מזמנכם

שלום רב, מגוון הנושאים בכל הקשור למדינות יוגוסלביה לשעבר הוא רב. מעניין אותי מה מעניין אתכם יותר, לכן הכנתי סקר קצר ואודה על תשומת הלב. לסקר מכאן תודה שוב, רובי סרבי

faridi

New member
רובי,יש לי יותר מסיבה אחת

אני מתעניין בפולקלור וכן לפעמים מסקרנת אותי האקטואליה. לא בכדי סימנתי שאני מעוניין להיות חלק מהקהילה/עדה כי הרבה דברים מעניינים אותי, חבל שלא היתה לי האפשרות לענות יותר מתשובה אחת. שבת שלום

אתה כבר חלק מהקהילה ../images/Emo24.gif

אדון יקר, בצעתי את הסקר והשתמשתי בכלי התוכנה שנבנו באופן ייעודי אפליקציית סקר. כך בנוי היום סקר בתפוז. אין לי אפשרות לשנות קוד תוכנה ולכן אין אפשרות לאפשר יותר מבחירת נושא אחד. יחד עם זאת עליי לשבח את הסקר הזה שהוא בודק את ה-ip address של כל משתמש ולא מאפשר הצבעה יותר מפעם אחת. להיות חלק מהקהילה זה באמת אומר אקטואליה, פולקלור ועוד, וממש לצורך כך הוספתי שורת בחירה זו, רובי סרבי

faridi

New member
../images/Emo13.gifשמח לשמוע שהתקבלתי לעדה../images/Emo9.gif

רק שזה מוקדם, עוד לא עברתי את כל תהליך הגיור+תעודה
שבוע טוב

Atticus Finch

New member
אני פה בגלל האפרופו ../images/Emo3.gif

האמת שאין לי סיבה מסויימת להמצאות שלי פה, אבל אני מאוד אוהב את המדינות האלו. חוצמזה שבהיסטוריה, כשלמדנו על מלחמת העולם הראשונה ועל הרצח בסארייבו, המורה אמרה "... שהתרחש בבוסניה והרצגובינה, שזו מדינה שרק מי שרואה את האירוויזיון מכיר." והתחלתי לצחוק, כי זה דיי נכון

טליה ג

New member
אני ו-Atticus Finch מכירים

מפורום אירוויזיון, והוא מכיר את השירים האלו בדיוק כמוני, כמו כל פריק אירוויזיונים מצוי

roniway1

New member
אני חדש - והנה מה שמעניין אותי

אני חדש בפורום פה , אני לא ממוצא של אחת מהמדינות ביוגוסלביה , אבל מתעניין המון במוסיקה משם , ובמיוחד מוסיקה קרואטית. אני גם אוהב מאוד את קרואטיה , ומתכוון לנסוע לטיול שם בקייץ הקרוב. למי שמאוד אוהב מוסיקה קרואטית , הייתי רוצה להמליץ על אתר מצוין למוסיקה מקרואטיה , המציע מבחר רב של מוסיקה קרואטית. www.croart.com וכמובן ברכות חמות לרגל פתיחת הפורום , ושיבואו לכאן גולשים וגולשות רבים.

אוהו מבחר לא קטן

שלום למצטרף, באתר יש מבחר עצום ואקטואלי, רק שלא ניתן לשמוע דגימות שירים. כך שמי שלא מכיר/ה גם לא יכירו, אם יש לך המלצה עם לינק לשמיעה ברשת, זה יכול לשפר את יעילות האתר עבור אנשים שאינם ממש בתוך העניינים
ראיתי הופעות של D.J Tiesto בזאגרב, זה לא בקטע שלך? אתה סטודנט בב"ג? ערב טוב, רובי סרבי

roniway1

New member
קישורים לזמרות קרואטיות

אני אכן אנסה לבדוק לגבי אתרים שמאפשרים לשמוע שירים בקרואטית , וצירפתי בינתיים קישורים של 2 קרואטיות מובילות. 1. ווסנה פיסארוביץ' - בת 28 , ייצגה את ארצה באירוויזיון בשנת 2002 , נאמר עליה אז שהיא "האישה המצולמת ביותר בקרואטיה" , היה לה אז שיר מקסים "SASVIM SIGURNA" שמו , אבל הוחלט לאחר התחרות שבה היא נבחרה שהיא תשיר את השיר באנגלית - מה שהרס אותו לחלוטין ,וקילקל את הסיכויים שלו. היא זמרת מצוינת , וכל דיסק שלה מדהים יותר מקודמו. היא הוציאה עד עכשיו 6 דיסקים (אחד מהם אלבום אוסף) , ויש לה בהחלט שירים מקסימים וקול נפלא. 2. הקישור השני הוא לזמרת מצוינת נוספת , אמיליה קוקיץ' , בשנת 1989 היא היתה סולנית להקת "ריבה" , וזכתה יחד איתה במקום הראשון באירוויזיון , כאשר אז היא ייצגה את יוגוסלביה כמדינה. דרך אגב , היא מנסה מאז להתנער מהעובדה שייצגה את יוגוסלביה , ובריאיונות איתה היא מדגישה שלמרות שהיא ולהקתה ייצגו את יוגוסלביה - הם היו קרואטים. היא בת 38 , ונראית נהדר - והקול שלה מדהים , והשירים שלה איכותיים וטובים. יש לה גם שירים באנגלית , אבל אין מה להשוות בין שיריה באנגלית לשירים בשפת האם שלה. שיר קרואטי לעולם לא יישמע טוב בשפה אחרת. באתר של אמיליה קוקיץ' ניתן לשמוע כמה שירים שלה בקרואטית (שירים מלאים , לא רק קטעים).

snowy11

New member
שלום לפורום ראיתם איזה דובדבנים ../images/Emo12.gif

נכסתי לאתר של קוקיץ' למה שמפנה שם ל-box http://www.emilijakokic.hr/box.htm ואיזה דובדבנים גדולים יש שם בביקרוי בסרביה נהניתי מהתפוחים הטעימים והענקיים ומאגוזים מעולים ישר מהעצים והכל שם גדול. גם הנקניק פפרוני היה מדהים והרחת לוקום חבל על הזמן. גם השירים : SOMETHING FROM HEAVEN TU NON SAI CLOSE YOUR EYES THIS IS ME I'LL NEVER FALL IN LOVE AGAIN ERRY CHRISTMAS ממש בטוב טעם.

למעלה