סקר הפסקול הגדול

Tinty

New member
סקר הפסקול הגדול

לרגל חגיגות השנה לתחילת שידור הסדרה בyes Weekend, וסתם בגלל שזה מעניין אותי (
), רציתי לשאול מספר שאלות בנוגע לאמנים, המוזיקה והשירים שמלווים את הסדרה: 1. אתם שמים לב לפסקול הסדרה, מתעמקים בו ומחפשים את השירים לאחר שידור הפרק (או הצפיה בו על ההארדיסק
)? 2. קניתם/הורדתם שיר כלשהו שהופיע בסדרה? הרגישו חופשי לשתף איתנו (רק בדבר התוכן שהורדתם, לא הדרך
) 3. הכרתם שיר/אמן כלשהם מידע כללי לפני הופעתם בסדרה? 4. התחלתם לעקוב אחרי, לשמוע, או אפילו להעריץ (אהמ.. דת' קאב! אהמ..) אמנים שהופיעו בסדרה? 5. אתם בעד שילוב הופעות חיות של אמנים צעירים ומבטיחים (כמו של Jem, The Walkmen, The Killers, Modest Mouse, TI, Death Cab for Cutie ועוד...) כחלק מהתסריט של הסדרה ("Are you coming to Death Cab tonight?")? 6. מהו לדעתכם האמן הכי מוצלח שנכנס לפסקול הסדרה? 7. מהו לדעתכם השיר הכי מוצלח שנכנס לפסקול הסדרה? תודה מראש על התשובות

The Editor

New member
תשובותיי חח

1. ברור, אני ממש ממש אוהב את פסקול הסדרה, יש לי את השניים הראשונים ואיים לו פורוורד לקנות את הרביעי... 2. אמממ אני חושב שעניתי על זה בשאלה 1 3. לא חושב, מה שמשמיעים בסדרה זה יותר אמנים שמכירים באמריקה, לא כ''כ בארץ אז האוסי גרמה גם לי להכיר אותם. 4. אמממ לא ממש למען האמת... 5. אני חושב שזה נחמד כמה פעמים בעונה (3 או 4) אבל זה קצת היה מוגזם בעונה ה2. 6. JEM ו IMOGEN HEAP 7. Dice, If You Leave, Forever Young, Hide & Seek, Honey and the moon, ועוד כמה...

shiri li

New member
גמאני עונה

1. אתם שמים לב לפסקול הסדרה, מתעמקים בו ומחפשים את השירים לאחר שידור הפרק (או הצפיה בו על ההארדיסק )? בטח!!
2. קניתם/הורדתם שיר כלשהו שהופיע בסדרה? הרגישו חופשי לשתף איתנו (רק בדבר התוכן שהורדתם, לא הדרך ) המון המון... כמעט מכל הפרקים הורדתי את השירים, אבל יש גם המון שהכרתי לפני-כן... אז די דבילי לפרט... 3. הכרתם שיר/אמן כלשהם מידע כללי לפני הופעתם בסדרה? כן... תשובה למעלה בערך.. 4. התחלתם לעקוב אחרי, לשמוע, או אפילו להעריץ (אהמ.. דת' קאב! אהמ..) אמנים שהופיעו בסדרה? חחח... כן
5. אתם בעד שילוב הופעות חיות של אמנים צעירים ומבטיחים (כמו של Jem, The Walkmen, The Killers, Modest Mouse, TI, Death Cab for Cutie ועוד...) כחלק מהתסריט של הסדרה ("Are you coming to Death Cab tonight?")? כןןןןןןןןןןןןןן!!!! 6. מהו לדעתכם האמן הכי מוצלח שנכנס לפסקול הסדרה? וואו... אוף לא יכולה לענות על זה. 7. מהו לדעתכם השיר הכי מוצלח שנכנס לפסקול הסדרה? קשה בשבילי. אין לי תשובות מספקות לשאלון הזה.. עצוב... שירילי

איימיס

New member
../images/Emo26.gif

1. כן, בהחלט. כבר ידוע לי שתמיד בכל פרק יהיה לפחות שיר אחד שאני ממש יאהב וחוץ מצפייה בסדרה אני מנסה להקשיב לשירים ולזכור איזה מספר הם כדי שאני אדע איך למצוא ולזהות את השיר הזה. 2. כן, הורדתי הרבה הרבה שירים שהושמעו במהלך הסדרה. 3. הכרתי את Coldplay טוב מאוד וגם את U2 ואת השיר שלהם שהושמע מאחד הפרקים בעונה ה-2 4. לעקוב אחרי אמנים חוץ מקולדפליי לא, אבל לשמוע כן
5. בוודאי 6. מממ Coldplay, Jeff Buckley ו- Rachel Yamagata 7. כל השירים שכתבתי בהודעה ה

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

1. אתם שמים לב לפסקול הסדרה, מתעמקים בו ומחפשים את השירים לאחר שידור הפרק (או הצפיה בו על ההארדיסק )? לא ממש. אם אהבתי את מה ששמעתי (בזמן הפרק) אז אני מחפש ומוריד... אני לא מוריד סתם. 2. קניתם/הורדתם שיר כלשהו שהופיע בסדרה? הרגישו חופשי לשתף איתנו (רק בדבר התוכן שהורדתם, לא הדרך ) זאת שאלה? 3. הכרתם שיר/אמן כלשהם מידע כללי לפני הופעתם בסדרה? כן. קולדפליי. 4. התחלתם לעקוב אחרי, לשמוע, או אפילו להעריץ (אהמ.. דת' קאב! אהמ..) אמנים שהופיעו בסדרה? התחלתי להקשיב אם אני שומע את השם ג'ף באקלי שהכרתי דרך הסדרה, אבל חוץ מהללויה אני לא מכיר שירים שלו, ככה שזה לא ממש נחשב. 5. אתם בעד שילוב הופעות חיות של אמנים צעירים ומבטיחים (כמו של Jem, The Walkmen, The Killers, Modest Mouse, TI, Death Cab for Cutie ועוד...) כחלק מהתסריט של הסדרה ("Are you coming to Death Cab tonight?")? עדיף אומנים מוכרים... 6. מהו לדעתכם האמן הכי מוצלח שנכנס לפסקול הסדרה? קולדפליי! 7. מהו לדעתכם השיר הכי מוצלח שנכנס לפסקול הסדרה? Coldplay - Fix You הללויה

spirnof ice

New member
אני....

ביקשתי מההורים שלי כשהם טסו לניו יורק... לקנות את הדיסקים... הם קנו לי את הראשון השני והרביעי....

NoaHK

New member
../images/Emo32.gifמה עם bright eyes?

זה ממש מבאס שאין שום שירים של Bright Eyes בפסקול, ונראה לי שרק אחד הופיע בסדרה - בפרק של כריסמוכה, אם אני לא טועה... אבל יש בסדרה מס' לא קטן של איזכורים שלהם, ובעיני זו אחת הלהקות הטובות - לא בדיוק להקה, יוצר אחד עם נגנים מתחלפים. אז אם אתם מחפשים משהו חדש לשמוע אני ממליצה במיוחד על הדיסק im wide awake it morning

Aviad1987

New member
something pretty!!!!

שיר גדול. ועכשיו לסקר: 1. הפסקול של הסדרה היא אחת הסיבות שאני מאוד אוהב אותה. פסקול מקורי, מיוחד ומפתיע כל פעם מחדש. איך הם מוצאים את השירים האלה? 2. אממ השיר הראשון היה Dice מפרק 14 של העונה הראשונה. אחר כך את סאמטינג פרטי, ווי יוס טו בי פרנדס, איף יו ליב, hide and seek, וורן מי דאון!! ויש עוד הרבה אני חושב. 3. שמעתי ממש בגדול על הקילרס ורק אחר כך התחלתי לשמוע את המוזיקה שלהם. 4. אממ לא ממש. רק לשמוע שירים ספציפיים. 5. מאוד. זה ממש נחמד. נהנתי בפרקים שהיו בתחילת העונה עם הופעות, אבל לא להגזים מצד שני. זה צריך לחזק את התסריט ולא לכפר על חוסר בו
6. וואלה, לא מצליח לחשוב. 7. התשובה בכותרת!!!!

dht160

New member
אני עונה ../images/Emo13.gif

1. מאוד! אני חולה על הפסקול ואני מאמץ משם הרבה שירים ל'נעורים' (דרמת הנעורים הראושנה בישראל שתהיה על החיים שלי) 2. הורדתי מלא שירים.את הפסקול הראשון יש לי כמעט מלא במחשב. 3. לא 4. לא להעריץ 5. לא ממש.חומרים חדשים נשמעים רע בהתחלה עד שהם הופכים להיות מנוסים 6. אין לי אומן מועדם 7. אני מכור בעיקר ל: 06 - Patrick Park - Something Pretty Jeff Buckley - Hallelujah Halloween Alaska - All the Arms Around You The O.C. - Enhanced Soundtrack - CD1 Track04 - Joseph Arthur - Honey And The Moon וכמובן השיר המהמם ! The OC Mix 2 - Nada Surf - If You Leave רז

לא שאני מבינה גדולה במוזיקה אבל

הנה התשובות שלי
: 1. רק אם אני שומעת שיר שממש אהבתי, אני מחפשת את השיר לאחר סיום הפרק ומורידה אותו. 2. זה מה שהורדתי עד עכשיו: Halloween, Alaska-All the Arms Around You Clinic - Come Into Our Room Fix You - Coldplay matt pond pa - champagne supernova Turin Brakes - Rain City The Album Leaf - Eastern Glow Rooney - Im Shakin Patrick Park - Something Pretty Joseph Arthur - Honey and the Moon Boyz II Men - End of the Road Damien Rice - Cannonball Jeff Buckley - Hallelujah "Legendary" by Lou Barlow The Perishers - Trouble Sleeping Dios Malos - You Got Me All Wrong The Dandy Warhols - We Used To Be Friends The Eels - Love Of The Loveless Phantom Planet - California 3. הכרתי איזה אומן או שניים, אבל את הרוב המוחץ של האומנים לא הכרתי. 4. לא התחלתי להעריץ אף אחד, התחלתי דיי להתעניין ב"קולדפליי" כי ממש אהבתי את "פיקס יו" אבל לא ממש עשיתי עם זה משהו עדיין
. 5. כן- למה לא ? כאילו...שלא יהיו שחקנים וכאלה, אבל נחמד אם יהיו פרקים כמו בעונה השניה שהם הולכים להופעות ב"בייטשופ". 6. אהבתי מאוד את קולדפליי, אז אני אגיד קולדפליי. 7. הללויה

למעלה