סקר - הפרק האהוב ביותר

armonb

New member
סקר - הפרק האהוב ביותר

לדעתי זה הפרק שבו גבריאל טובחת בגדוד רומאי שלם אך לא מצליחה להנצל מהצליבה

יש הרבה פרקים אהובים,

אבל בקשר לפרק הזה אתה צודק, תיקון קטן, היא לא טובחת בכל הגדוד הרומאי, אלא חמישה, שישה אנשים עד שהיא מבינה שהיא נטשה את הדרך שלה והחרב נופלת לה. זה בהחלט פרק טוב, וכבר ציינתי פה כמה פעמים, שזה היה צריך להיות הסוף של הסדרה... להוסיף פה ושם את העונה החמישית והשישית, אבל הפרק הזה, החמישה עשר במרץ היה צריך לסיים את הסדרה... אצלי הפרקים שאני הכי אוהבת הם אלה (לאו דווקא לפי הסדר הזה) Between the Lines ששם זינה וגבריאל נשלחות לעתיד בשביל להציל את הקארמה שלהם ופוגשות את אלטי (קלייר
) בגלגול הבא... Past imperfect פרק שבו זינה וגבריאל מגיעות לעיר שמותקפת באותה שיטת לחימה שזינה השתמשה בה לפני 10 שנים (כמה מפליא), וזינה מגלה שהיא לא זאת שהרגה את בוריאס למרות שהיא חיה כל הזמן בהרגשה שכן. פרק מרגש מאוד. Maternal Instinct פרק עצוב מאוד אבל מרגש. זינה חוזרת למולדתו של סולן, וגבריאל מוצאת את ביתה הופ, אך הופ הורגת את סולן, ונוצר קרע עמוק בין זינה לגבריאל. יש למען האמת הרבה פרקים שאני אוהבת, אבל אלה השלושה העיקריים.

shanyz

New member
אוקי שלי../images/Emo13.gif

יש לי די הרבה...
אוקי הפרק The Reckoning בעיקר בגלל שזו הפעם הראשונה שארס מופיע
והוא וזינה ממש חמודים פה...(את הפרק עצמו לא הכי הכי הכי אהבתי, אבל זו הפעם הראשונה שהוא מופיע..אז...אני חייבת להזכיר אותו..)
The Greater Good זה פשוט פרק מהמם...
Destiny פרק מהממממממממם!!
ה-פרק! נראה לי שזה הכי הכי הכי...:) אוף...בעצם זה לא הכי...אבל זה אחד מההכי...
חחהה..סיבכתי..
The Debt שני החלקים....פרקים מצויינים.
The Bitter Suite
Adventures in the Sin Trade שני החלקים...
Between the Lines בעיקר בגלל הקטע שלגבריאל נחתך השיער, ובכלל כל הקטע הזה שאלטי מחטיפה לזינה מכות!!! איזה קטע יפה..:) אוו...
Ides of March משום מה לא ראיתי את הפרק אבל ראיתי רק את הקטע שצולבים אותן, ונאי כבר אוהבת אותו!
Amphipolis Under Siege ארס וזינה
ארס וזינה
משום מה אני תמיד שוכחת את השם של הפרק, אבל הפרק שזינה חולמת שהיא וארס שוכבים..
יוווווווווווו
Coming Home צריך בכלל להסביר!? (ארס...זינה...
)
Who's Gurkhan
Old Ares Had a Farm שוב פעם...ארס...זינה
To Helicon and Back פרק מדהים!!
Many Happy Returns
ואחרון חביב הפרק הכי יפה:Soul Possession צריך להסביר למה בכלל!? זינה וארס..כאילו יוווווווו
טוב מתחיל זינה!!!!!!!!!! ביייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי (אופס...ביקשו פרק ואני כתבתי כל כך הרבה..חחה..)

יש לי כמה

אבל אם אני חייבת לכתוב עשרה: ORPHAN OF WAR THE BITTER SUITE BEEN THERE DONE THAT FINS, FEMMES AND GEMS PARADISE FOUND PAST IMPERFECT CHAKRAM MANY HAPPY RETURNS WHEN FATES COLLIDE

לא היה לי. זו בדיוק הבעיה. כתבתי את

כל הפייבוריטים שלי ואם הייתי כותבת עוד אחד אז זה כבר היה מאלה שאני אוהבת קצת פחות ואז גם מהם לבחור רק אחד היה קשה.

למעלה