סקר: הצעירים הערבים תומכים בשירות לאומי

respecta1

New member
כל הכבוד

אחרי ההתבטאויות של צרצורים למיניהם (נתייחס אל מי שילך לשירות לאומי כמצורע) ואחרי השליחת בקבוק תבערה על זה שהעיז לאמר בקול שהוא בעד ללכת לשירות לאומי.. בכל זאת מוכנים ללכת.. יפה כנראה למרות הכל הם רוצים פשוט שינוי.

וזאת ההוכחה לכך

שנושא השויון בנטל מתחיל לתת אותותיו. החרדים בדרך. שלא לומר המצהירים בגאווה רבה שלא ישרתו ולא יתרמו למדינה. לאט ובטוח יסגרו על אותם פרזיטים שרוצים לקבל מבלי לתת.

user4576

New member
אם כשאת אומרת "יסגרו על אותם..."

את בעצם מתכוונת ל"יקימו מערך שירות לאומי ענק שישרוף עוד 9 מליארד שקל בשנה על כלום ורק יגרום נזק".

אה באמת?

ומי אמר שהחרדים הם אלו שלא נמצאים בדרך הנכונה אלא את ? מי קבע שלהתגייס זה יותר טוב מלשמור שבת? מי את שתגידי מי פרזיט ומי לא? (אני לא חרדי ואפילו לא דתי)

אני ? מה פתאום ?

אולי החרדים בדרך הנכונה, ואולי גם לשמור שבת טוב יותר מאשר להתגייס, אך לצערנו המדינה שלנו נמצאת במצב בו לא עושים מה שטוב ונוח . היפוטתית, ניסית לחשב איפה היינו לו כולם היו חרדים ? במצב בו אנו נמצאים כולם צריכים לשאת בנטל . ואני אזרחית כמוך שמביעה דעתי.

מדינת ישראל הוקמה על אופי יהודי מובהק.

כשהמדינה קמה, הרבה יותר יהודים היו דתיים .. הרי כמעט כל סבא שלך, שלי או של מישהו אחר פה הוא דתי הוא היה דתי. וקראו לכולם לבוא ולקיים את הדת שלהם בישראל. זה שעם הקידמה והשינויים הרבה ירדו מהדרך הזאת לא אומרת שהיא המקור שלנו.. ואנחנו צריכים לקבל אותה. גם אם לנו נראה מוזר שלא כולם מתגייסים.

נכון

להזכירך מה הרקע לפטור החרדים , ומדוע ניתן ? ואנחנו לא מדברים על דתיים, כי הלוואי והרבה יקחו דוגמה מהם במוטיבציה ובאחוזי הגיוס.

למעלה