סקר - הצעירים והמשעממים !!!

ים כחול

New member
יו זה ממש קשה רציתי להעיף הרבה../images/Emo6.gif

הצבעתי מרי למרות שרציתי גם תומאס
לא פייר למה רק אחד שאפשר להיפטר מכמה ??

KOBEMANIA

New member
יסלחו לי המעריצים

אבל בלי לחשוב פעמיים וגם בלי לחשוב בכלל הצבעתי לכריסטין ויליאמס כי אם יש מישהו שבאמת קשה לסבול אז כריסטין היא כזאת

sergew2

New member
לדעתי..

תומס!! אם נעיף את מרי זה יהיה קצת חבל כי לא יהיה על מי להתעצבן ועל מי להעביר ביקורת בתור האמא החטטנית.. אצל תומס אי אפשר להתעצבן כי הוא כאילו אדיש כזה.. לכן נראה לי שאותו. כל היתר(כריס, דיאן, נינה) הן דמויות די מרכזיות לכן לא מומלץ זה ייצור בלאגן.

לי יש סקר יותר מעניין....

איזה דמות הייתם משכפלים אם הייתם יכולים? 1. מלקולם 2. אשלי 3. ג'יל 4. פיליס 5. ויקטור 6. אחר (הסבר,פרט,נמק והדגם) בחירה קשה, כל דמות מהסיבות שלה

ים כחול

New member
../images/Emo6.gifמתארת תמונת מצב אם ......

מלקולם פעמיים - אחד לליב ואחד לדרוסי ואז ניל בחוץ זה נשמע לי טוב
אשלי פעמיים - זה אומר 2 הריונות ו2 עוללים משופמים
לא טוב לי לבריאות. ג"יל- צריך רק אחת אחרת היא תריב גם עם השכפול
פיליס -
מלכה יש רק אחת !! אם ויקטטור פעמיים ?? - אהיה ככה ---->
לניומנים אולי יהיה הון כפול . אסתר פעמיים - הבית יתנקה מהר יותר , כשאחת פותחת דלתות והשנייה מנקה , יופי של יעילות . אבל נראה לי שג"יל תתחרפן
מיגל פעמיים ? - אחלה לאירועים גדולים ככה יבשלו יחד כמויות מהר יותר. דייאן פעמיים ?- מצמרר
אבל מצד שני אף אחד לא ייאלץ לסבול אותה יותר ,וסוף סוף מישהי תבין אותה .
וורטון פעמיים ? - ואצטרך כדורי שינה חזקים יותר להירדם בלילה.

ים כחול

New member
../images/Emo58.gifספויילר בהודעתי הקודמת !!!!

פליטת ספויילר בטעות אוי .... תדלגו מעל אשלי למי שלא רוצה לקרא ספוילר...

junny

New member
ספויילר

ימוש, קראת את תקציר דמות של ג'יל?? לדעתי את חייבת. יש שם ספויילר מפחיד בקשר אליה ול..... ספויילר... וורטון!!! באאאאאאאאאא

ים כחול

New member
מצאתי את זה ו.......

אני מזועזעת קשות !!!!!
זה הספויילר הכי מגעיל שקראתי בחיי !!!!!!!!!!!!! עכשיו אפילו כדורי שינה לא יעזרו לי לצאת מההלם

junny

New member
ספוילר...

למטה . . . . . . .. . . . . .. . . . . .. . . . לגיל! יקירתנו.. יהיה רומן עם... . . . .. . . .. וורטון כמה גועל!!!!!!!!!!!!!!יהפכו אותו כנראה לדמות חויביות או משהו כזה.. אתה יכולה הלכנס לאתר החם של צח"מ ולקרוא את העלילה של ג'יל, או כל מי שתבחרי. יש שם עוד הרבה ספוילרים

junny

New member
כמה נורא הא?

ניגעלתי קשות!!!! איך עשו לה דבר כזה?

Jolleen

New member
לדעתי

הדמות שהייתי מעיפה - דיאן. ללא ספק. הדמות שהייתי משכפלת- בילי. ללא ספק.

למעלה