סקר השירים האהובים עליכם

carmelo

New member
סקר השירים האהובים עליכם

סורי אם זה נעשה פה כבר, אבל חשבתי על סקר "שירים אהובים" מעניין: 1.השיר הפאנקי האהוב עליכם? 2.השיר הרוקיסטי האהוב עליכם? 3.השיר השקט האהוב עליכם? 4.הקאבר האהוב עליכם? אצלי התשובות הן: 1.feel good boys 2.cant stop 3.i could have lied 4.castles made of sand ושאלת בונוס - איזה קאבר לשיר של הרד הוט הייתם רוצים לשמוע ובביצוע של מי - אני את i could have lied בביצוע ניק קייב.המילים והמקצב פשוט מתאימים לטון הכבד שלו.

SirPsychoSexy1

New member
אוקיי ככה:

לפנהי שאני מתחיל ... מה זה FEEL GOOD BOYS? אתה בטח מתכוון לGOOD TIME BOYS טוב אז הנה: 1. Sir Psycho Sexy 2. Warped 3. Soul To Squeeze 4. Fire לא הייתי מתנגד לשמוע את גאנז נ' רוזס עושים את Suck My Kiss :)

country joe

New member
אוקיי

1. sir psycho sexy 2. easily/can't stop 3. soul to squeeze/could have lied 4. subterrain homesick blues/כל דבר של ג'ימי 5. הייתי רוצה לשמוע את לני קרביץ עושה את טרנסנדינג

שלי

1)suck my kiss 2)knock me dwon 3)i could have lied 4)fire 5)הייתי רוצה לראות את אירוסמית עושים את my friends, משום מה זה נשמע ממש טוב בראש שלי

hellrazor1

New member
שלי...

1) suck my kiss 2) otherside 3) breaking the girl 4) fire 5) נירוונה עושים את breaking the girl

גיל מ

New member
שלי

1) Sir Psycho Sexy 2) Around the world 3) My Friends 4) Fire 5) הייתי רוצה שגאנז נ' רוזס יעשו את Naked in the rain זה יהיה גדול!!!

lollapalooza

New member
אני ../images/Emo79.gif אני ../images/Emo79.gif אני ../images/Emo79.gif

זה קשה
1- אין מצב שיש רק אחד אבל אני חושבת בכיוון של Suck My Kiss. פשוט מתה על השיר הזה. 2- Warped. ללא ספק. 3- My Friends נחשב שקט
4- מממ... קאבר... אני נורא אוהבת את Havana Affair אבל גם את Fire. אררר קאבר
זה קל. אול סיינטס, אנדר דה ברידג'.
חחח סתם. (פוי) קשה, קשה... מייסי גריי את פורצלן

carmelo

New member
תודה על התיקון

זה תמיד קורה לי עם השיר הזה.השיר עם אחד הפיזמונים היותר פשוטים ואני תמיד מבלבל בו את המילים.

brain stew

New member
המממם, שלי...../images/Emo153.gif

1. suck my kiss 2. cant stop 3. my friends 4. havana affair להקה שתעשה קאבר לרד הוט... קשה, קשה... לא עושה לי כלום בראש, אם יעלה לי אני אודיע לכם...

hoy1

New member
right on time זה שיר פאנקי?

1.stone cold bush 2.by the way 3.i could have lied 4.if you want me to stay

למעלה