סקר השנה ב - Skyscrapers.com

wakshlak

New member
סקר השנה ב - Skyscrapers.com

שלום לכל חברי הפורום! בקרוב מאד יפתח הסקר השנתי של skyscrapers.com לגבי גורד השחקים החדש של השנה. בהצבעה גדולה שנתית זו יבחר גורד השחקים שבנייתו הסתימה השנה והוא היפה ביותר לפי דעת המצביעים. כל בוחר יוכל לבחור 5 גורדי שחקים מועדפים עליו (מתוך 57 גורדי שחקים מעל 100 מטר שבנייתם הסתיימה השנה) וכך יבחר המגדל הזוכה. (נראה לי שכדי למנוע זיופים והצבעות חוזרות רק משתמשים קבועים (לאחר הרשמה (בחינם כמובן!)) יוכלו להצביע (האם חלק ממכם כבר users? אני מקווה שכן, גם בקרוב יהיו פורומים רבים (היום יש רק 7) שתוכלו להשתמש בהם ואפשרויות שונות לעזרה ממשתמשים.). בכל מקרה, מגדל שער העיר ברמת גן הוא השלישי בגובהו שבנייתו הסתיימה השנה (ובגלל זה הוא השלישי ברשימה שמופיעה - אתם תיראו זאת בקרוב). אנו, בתור ישראלים רוצים לשפר את מעמדה של ישראל בעולם ולאפשר לשער העיר להיות מבין המקומות הגבוהים ברשימה (אם לא המקום הראשון!). אינני עושה זאת סתם, כי לפי דעתי באמת הוא אחד מהמגדלים היותר יפים ברשימה זו. אז בקשתי היא פשוטה - כדי שאנשים מחוץ לישראל יצביעו למען מגדל זה, אנחנו צריכים להראות אותו בצורה הטובה והמחמיאה ביותר, לכן אם יש לכם תמונות שצילמתם (או שאתם רוצים לצלם בקרוב) והם מראות את מגדל שער העיר כמגדל מרהיב, מעניין ומעוצב אנא שילחו אותה אלי (או כאן בפורום) כדי שאני אעלה את זה לאתר ואנשים אחרים ירצו להצביע מרצון ומהתלהבות לבניין זה לאחר שיראו אותו בצורה הטובה והמפתה ביותר. אני מקווה שתירצו ותוכלו לעזור לי, אסף. [email protected]

oren*

New member
רעיון מצויין, אני אנסה לצלם תמונות

שלו ואשלח לך. הבעיה היא שהוא לא מואר יפה בלילה, וביום רואים את כל הפיגומים והמנופים - לא מאוד מכובד.

wakshlak

New member
זה לא מה שהתכוונתי...

הי אורביט, תודה רבה על הכוונה, אבל זה לא מה שאני התכוונתי. קודם כל - את התמונה הזאת (שהוספת) אני מכיר, כי אני צילמתי אותה :) דבר שני הוא שאני מתכוון לתמונות שלא בעמוד של הגורד שחקים באתר skyscrapers.com. כדי להצביע לגורד שחקים מסויים, תצטרכו להיכנס לעמוד של הגורד שחקים (ככל הנראה) ותצביעו משם, לכן כל התמונות שיש שם, כבר יראו. אני מבקש תמונות נוספות שלא שם (שאתם צילמתם או תצלמו) ושאני אוכל להוסיף לעמוד של שער העיר, כדי שמי שיכנס לעמוד ויבדוק אם כדאי להצביע למגדל יוכל לראות אותו בתמונה מדהימה שמייד תגרום לו לרצות להצביע לטובת התמונה... אני מקווה שהבנת, אם לא תגיד ואני אסביר שוב, בכל מקרה, יום טוב, אני מקווה שתצלמו תמונות יפות שלו (או שכבר צילמתם ואתם רוצים להעביר לי...), אסף.

fireman

New member
תראה ידידי

למרות שמגדל שער העיר בר"ג הוא הבניין לאיכלוס הגבוה ביותר בארץ לא מעיד על יופיו ולפי מה שהבנתי מהודעתך התחרות היא על גורד השחקים היפה ביותר ולכן צריך להתמקד על גורד ישראלי שבאמת מיוחד בתכנון האדריכלי שלו ויפה למראה ולאוו דווקא להתמקד בגובה.... נקודה למחשבה..

wakshlak

New member
לא נראה לי שהבנתי אותי

התחרות היא לא על גורד השחקים היפה ביותר (בכלליות) אלא רק על גורדי שחקים שבנייתם הסתיימה השנה וגבוהים מ - 100 מטר (זו תחרות שנתית...). לכן הגורד שחקים היחיד מישראל הוא שער העיר מרמת גן. עד כמה שהייתי רוצה למשל שפרזידנט טאוור היה שם או מגדלים יפים אחרים מישראל - אי אפשר כי זו לא התחרות. חוץ מזה, אני מאד אוהב את מגדל שער העיר (ואת הכתר שהוסיפו לו עכשיו) והייתי בוחר בו כבין היפים ביותר מהרשימה (למרות שאני קצת משוחד... :) ). אני מקווה שעכשיו הבנת אותי יותר טוב, אם לא, שאל ואני אענה לך בפירוט, מחכה לעזרה, אסף.

wakshlak

New member
מכיר אבל...

כן, תודה. אני מכיר את התמונה הזאת אבל זה לא עוזר. אני חושב שהכי יפות הן תמונות של המגדל שהוא כבר בנוי (עדיף תמונות מהשבועיים-שלושה האחרונים...). וכן - ניסיתי לחפש ברוב האינטרנט בשביל תמונות של גורדי שחקים בישראל, אבל את רובן (למרות שרובן לא מתאימים בכלל) אני לא יכול להעלות לאתר בגלל בעיות של זכויות יוצרים. האתר שלי נזהר מאד בעניין זה, ורק תמונות מאושרות יכולות לעלות לאתר (בגלל זה עדיף תמונות של אנשים שאני מכיר... :) ). אסף.

איזי29

New member
בוא החורף

בוא החורף חצבים לבנים נישאים על פני נשימותיה של ריאה ירוקה מכוונים את תנועת העפים ושבים אליה וממנה מבשרים את בוא החורף וביניהם, חצב גבוה במיוחד אומרים שהוא הגבוה במזרח התיכון אומרים שער העיר פעם ראיתיו היום אני רואה חצבים המבשרים את בוא החורף
איזי

למעלה