סקר התמכרות לאח הגדול
חשוב

מייליי

New member
סקר התמכרות לאח הגדול ../images/Emo13.gif חשוב

1. האם אתם מאחרים לעבודה לעיתים קרובות בגלל צפייה באח הגדול ? 2. האם כשאתם חוזרים מהעבודה אתם רצים לטיוי ומדליקים ישר ערוץ 20 ? 3. האם אתם צופים בויאודי בלילות כדי לראות את הסיכום היומי ומה פספסתם ? 4. האם אתם מוותרים בימי ראשון ושלישי על יציאות כדי לראות את השידורים ? 5. האם שכחתם מתוכניות אהובות אחרות כדי לצפות באח הגדול ? 6. האם כשאתם רואים את דיירי האח הגדול מעשנים ושותקים אתם מחכים איתם עד שיוציאו מילה מהפה?
7. האם קורה שאתם בוהים בהם כשהם ישנים ? (ואם כן זה מצבכם קשה מאד) 8. האם אתם מחכים ברגעים עד שיוסי בובלילון החמוד יתעורר בבוקר? 9. האם אתם רצים למחשב אחרי סיום שידור בערוץ 2 כי הם לא משדרים את החצי שעה לאחר השידור ואתם פוחדים לפספס ? 10. האם מצבי הרוח שלכם משתנים בהתאם למה שקורה באח הגדול ? 11. האם אתם רצים לקרא בפורום את כל ההודעות כדי לקבל עידכונים ולדאוג שלא פספסתם אף בדל מידע על האח הגדול
12. והכי קשה ... האם שכחתם מהאישה או הילדים או בעלי החיים שלכם בגלל צפייה ממושכת ורבה מידיי באח הגדול ? אם עניתם על השאלות בחיוב אתם זקוקים דחוף ליעוץ מאדם מקצועי חחחחחחחחח (סתם)

Aeon

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo15.gif

1. האם אתם מאחרים לעבודה לעיתים קרובות בגלל צפייה באח הגדול
כן. 2. האם כשאתם חוזרים מהעבודה אתם רצים לטיוי ומדליקים ישר ערוץ 20
כן. 3. האם אתם צופים בויאודי בלילות כדי לראות את הסיכום היומי ומה פספסתם
לא. 4. האם אתם מוותרים בימי ראשון ושלישי על יציאות כדי לראות את השידורים
לא. 5. האם שכחתם מתוכניות אהובות אחרות כדי לצפות באח הגדול
כן. 6. האם כשאתם רואים את דיירי האח הגדול מעשנים ושותקים אתם מחכים איתם עד שיוציאו מילה מהפה
כן. 7. האם קורה שאתם בוהים בהם כשהם ישנים
כן.
8. האם אתם מחכים ברגעים עד שיוסי בובלילון החמוד יתעורר בבוקר
לא. 9. האם אתם רצים למחשב אחרי סיום שידור בערוץ 2 כי הם לא משדרים את החצי שעה לאחר השידור ואתם פוחדים לפספס
כן. 10. האם מצבי הרוח שלכם משתנים בהתאם למה שקורה באח הגדול
לא. 11. האם אתם רצים לקרא בפורום את כל ההודעות כדי לקבל עידכונים ולדאוג שלא פספסתם אף בדל מידע על האח הגדול
לא. 12. והכי קשה ... האם שכחתם מהאישה או הילדים או בעלי החיים שלכם בגלל צפייה ממושכת ורבה מידיי באח הגדול
לא.

עונה גם...

1. האם אתם מאחרים לעבודה לעיתים קרובות בגלל צפייה באח הגדול ? למזלי עדיין לא חחחח 2. האם כשאתם חוזרים מהעבודה אתם רצים לטיוי ומדליקים ישר ערוץ 20 ? אני ישר רצה לאינטרנט ורואה שם עד שיש משהו מעניין שאני אוהבת בטלויזיה ואז מאוחר יותר חוזרת.. 3. האם אתם צופים בויאודי בלילות כדי לראות את הסיכום היומי ומה פספסתם ? לא הכרתי כ"כ את הסיכום היומי,רק אתמול החלטתי להציץ בו ולראות...כי יש את הכל בימי ראשון ושלישי ואני רואה בלייב באינטרנט... 4. האם אתם מוותרים בימי ראשון ושלישי על יציאות כדי לראות את השידורים ? חחחח כן כבר יצא לי 5. האם שכחתם מתוכניות אהובות אחרות כדי לצפות באח הגדול ? לא,הטלויזיה דלוקה מאחורי כך שאני מסתכלת לראות מה יש.. 6. האם כשאתם רואים את דיירי האח הגדול מעשנים ושותקים אתם מחכים איתם עד שיוציאו מילה מהפה? כן ולא...מסתכלת עליהם ואם הם לא אומרים משהו, מחפשת משהו אחר במצלמות 7. האם קורה שאתם בוהים בהם כשהם ישנים ? (ואם כן זה מצבכם קשה מאד) חחחח כבר יצא לי,כן...ואז אני מחליטה ללכת לישון יחד איתם,מה שנדיר מאוד כי אני הולכת לישון מוקדם לעומתם. 8. האם אתם מחכים ברגעים עד שיוסי בובלילון החמוד יתעורר בבוקר? לא 9. האם אתם רצים למחשב אחרי סיום שידור בערוץ 2 כי הם לא משדרים את החצי שעה לאחר השידור ואתם פוחדים לפספס ? חחחחח כן 10. האם מצבי הרוח שלכם משתנים בהתאם למה שקורה באח הגדול ? לא 11. האם אתם רצים לקרא בפורום את כל ההודעות כדי לקבל עידכונים ולדאוג שלא פספסתם אף בדל מידע על האח הגדול ? חחחח מידי פעם 12. והכי קשה ... האם שכחתם מהאישה או הילדים או בעלי החיים שלכם בגלל צפייה ממושכת ורבה מידיי באח הגדול ? חחחחחחח יצא לי שישבתי כבר באיזו שבת אחת מ2 בצהריים עד 7 בערב ושכחתי להכין לעצמי אוכל למחרת לעבודה..המצב שלי קשה אה?

actress

New member
עונה גם ../images/Emo13.gif

1. האם אתם מאחרים לעבודה לעיתים קרובות בגלל צפייה באח הגדול ? - ממש לא אני קמה עם המוזיקה שלהם, ולמזלי הלפטופ שלי איתי בכל מקום, גם בעבודה ובזמן הזה מדי פעם פתוח על כמובן האח הגדול 2. האם כשאתם חוזרים מהעבודה אתם רצים לטיוי ומדליקים ישר ערוץ 20 ? - אין לי את זה בטלויזיה רק בנט, אז כן 3. האם אתם צופים בויאודי בלילות כדי לראות את הסיכום היומי ומה פספסתם ? כן 4. האם אתם מוותרים בימי ראשון ושלישי על יציאות כדי לראות את השידורים ? הכל דרך הנט 5. האם שכחתם מתוכניות אהובות אחרות כדי לצפות באח הגדול ? אני מתמרנת זו לא בעיה, רואה מה שצריכה גם בטי וי וברקע האח הגדול 6. האם כשאתם רואים את דיירי האח הגדול מעשנים ושותקים אתם מחכים איתם עד שיוציאו מילה מהפה? מדי פעם 7. האם קורה שאתם בוהים בהם כשהם ישנים ? (ואם כן זה מצבכם קשה מאד) - לא לא ממש 8. האם אתם מחכים ברגעים עד שיוסי בובלילון החמוד יתעורר בבוקר? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 9. האם אתם רצים למחשב אחרי סיום שידור בערוץ 2 כי הם לא משדרים את החצי שעה לאחר השידור ואתם פוחדים לפספס ? כן 10. האם מצבי הרוח שלכם משתנים בהתאם למה שקורה באח הגדול ? בנתיים הדיחו את כל מי שרציתי אז כמובן ששמחתי
11. האם אתם רצים לקרא בפורום את כל ההודעות כדי לקבל עידכונים ולדאוג שלא פספסתם אף בדל מידע על האח הגדול - כן מדי פעם 12. והכי קשה ... האם שכחתם מהאישה או הילדים או בעלי החיים שלכם בגלל צפייה ממושכת ורבה מידיי באח הגדול ?

מכורה לייט ../images/Emo99.gif../images/Emo175.gif

. האם אתם מאחרים לעבודה לעיתים קרובות בגלל צפייה באח הגדול ?
2. האם כשאתם חוזרים מהעבודה אתם רצים לטיוי ומדליקים ישר ערוץ 20 ?
3. האם אתם צופים בויאודי בלילות כדי לראות את הסיכום היומי ומה פספסתם ?
4. האם אתם מוותרים בימי ראשון ושלישי על יציאות כדי לראות את השידורים ?
5. האם שכחתם מתוכניות אהובות אחרות כדי לצפות באח הגדול ?
6. האם כשאתם רואים את דיירי האח הגדול מעשנים ושותקים אתם מחכים איתם עד שיוציאו מילה מהפה?
7. האם קורה שאתם בוהים בהם כשהם ישנים ? (ואם כן זה מצבכם קשה מאד)
8. האם אתם מחכים ברגעים עד שיוסי בובלילון החמוד יתעורר בבוקר?
9. האם אתם רצים למחשב אחרי סיום שידור בערוץ 2 כי הם לא משדרים את החצי שעה לאחר השידור ואתם פוחדים לפספס ?
10. האם מצבי הרוח שלכם משתנים בהתאם למה שקורה באח הגדול ? 11. האם אתם רצים לקרא בפורום את כל ההודעות כדי לקבל עידכונים ולדאוג שלא פספסתם אף בדל מידע על האח הגדול
לפעמים 12. והכי קשה ... האם שכחתם מהאישה או הילדים או בעלי החיים שלכם בגלל צפייה ממושכת ורבה מידיי באח הגדול

יניבל1

New member
אחלה סקר!

1. האם אתם מאחרים לעבודה לעיתים קרובות בגלל צפייה באח הגדול ?אין לי עבודה 2. האם כשאתם חוזרים מהעבודה אתם רצים לטיוי ומדליקים ישר ערוץ 20 ? כן 3. האם אתם צופים בויאודי בלילות כדי לראות את הסיכום היומי ומה פספסתם ? לא 4. האם אתם מוותרים בימי ראשון ושלישי על יציאות כדי לראות את השידורים ? עוד לא יצא לבלות בימים האלה, אבל בעקרון לא 5. האם שכחתם מתוכניות אהובות אחרות כדי לצפות באח הגדול ? לא 6. האם כשאתם רואים את דיירי האח הגדול מעשנים ושותקים אתם מחכים איתם עד שיוציאו מילה מהפה? כן 7. האם קורה שאתם בוהים בהם כשהם ישנים ? (ואם כן זה מצבכם קשה מאד) לא 8. האם אתם מחכים ברגעים עד שיוסי בובלילון החמוד יתעורר בבוקר? לא, הוא משעמם 9. האם אתם רצים למחשב אחרי סיום שידור בערוץ 2 כי הם לא משדרים את החצי שעה לאחר השידור ואתם פוחדים לפספס ? לא 10. האם מצבי הרוח שלכם משתנים בהתאם למה שקורה באח הגדול ? בהתאם להדחות. למשל ההשארה של נעמה גרמה לי ליהות עצבני שבוע שלם 11. האם אתם רצים לקרא בפורום את כל ההודעות כדי לקבל עידכונים ולדאוג שלא פספסתם אף בדל מידע על האח הגדול ? כן 12. והכי קשה ... האם שכחתם מהאישה או הילדים או בעלי החיים שלכם בגלל צפייה ממושכת ורבה מידיי באח הגדול ? האמת שאיך שאני חושב על זה , לפני בערך שבועיים ,,נעלתי את אח שלי בתור בדיחה בחדר קירור והתכוונתי להוציא אותו אבל אז הבחנתי לראשונה באח הגדול באינטרנט ואמרתי שאני רק אסתכל מה זה לעזזל ואחזור להוציא אותו ....... הרגשתי ששכחתי משהו :-O.........

כבשה200

New member
עונה גם ../images/Emo205.gif

1 האם אתם מאחרים לעבודה לעיתים קרובות בגלל צפייה באח הגדול ? לא 2. האם כשאתם חוזרים מהעבודה אתם רצים לטיוי ומדליקים ישר ערוץ 20 ? לעיתים מאוד קרובות 3. האם אתם צופים בויאודי בלילות כדי לראות את הסיכום היומי ומה פספסתם ? לא, מתעדכנת בפורום 4. האם אתם מוותרים בימי ראשון ושלישי על יציאות כדי לראות את השידורים ? מממ לא 5. האם שכחתם מתוכניות אהובות אחרות כדי לצפות באח הגדול ? כן 6. האם כשאתם רואים את דיירי האח הגדול מעשנים ושותקים אתם מחכים איתם עד שיוציאו מילה מהפה? חחחחחחחחחחחחח כן 7. האם קורה שאתם בוהים בהם כשהם ישנים ? (ואם כן זה מצבכם קשה מאד) חחח משתדלת שלא 8. האם אתם מחכים ברגעים עד שיוסי בובלילון החמוד יתעורר בבוקר? לא, אני בעבודה בשעות שהם קמים 9. האם אתם רצים למחשב אחרי סיום שידור בערוץ 2 כי הם לא משדרים את החצי שעה לאחר השידור ואתם פוחדים לפספס ? לפעמים 10. האם מצבי הרוח שלכם משתנים בהתאם למה שקורה באח הגדול ? חחח ממש לא (עדיין?) 11. האם אתם רצים לקרא בפורום את כל ההודעות כדי לקבל עידכונים ולדאוג שלא פספסתם אף בדל מידע על האח הגדול? כן 12. והכי קשה ... האם שכחתם מהאישה או הילדים או בעלי החיים שלכם בגלל צפייה ממושכת ורבה מידיי באח הגדול ? לא - אנחנו מכורים ביחד....

אני

1. האם אתם מאחרים לעבודה לעיתים קרובות בגלל צפייה באח הגדול ? לא, האח הגדול כרגע לא משלם לי משכורת, הבוס שלי בעבודה כן, והוא שונא שמאחרים לו. 2. האם כשאתם חוזרים מהעבודה אתם רצים לטיוי ומדליקים ישר ערוץ 20 ? לא, אבל לדוגמא ביום ראשון אני מאבטח משחק כדורגל אז אני מקליט את משדר של 22, חוזר מהעבודה, מתקלח מתארגן על בגדים נוחים ורואה את התוכנית גם אם תגמר ב4 בבוקר. 3. האם אתם צופים בויאודי בלילות כדי לראות את הסיכום היומי ומה פספסתם ? לא, אבל בהחלט את התוכנית של 22 אם אני בעבודה ולא יוצא לי לראות או שסתם יש משחק כדורגל מעניין 4. האם אתם מוותרים בימי ראשון ושלישי על יציאות כדי לראות את השידורים ? לא, בשביל יש כרטיס טלויזיה על המחשב שיודע להקליט? 5. האם שכחתם מתוכניות אהובות אחרות כדי לצפות באח הגדול ? לא, אבל זה מעביר תזמן טוב בין פרסומות, ואחלה תחליף למצלצלים. 6. האם כשאתם רואים את דיירי האח הגדול מעשנים ושותקים אתם מחכים איתם עד שיוציאו מילה מהפה? רק אם יוסי בין המעשנים או רנין 7. האם קורה שאתם בוהים בהם כשהם ישנים ? (ואם כן זה מצבכם קשה מאד) בוהה? חלילה, כמו שאמרתי אני צופה בטלויזיה דרך המחשב עם כרטיס טלויזיה, זאת המחליפה של מצלצלים לשעות הקטנות של הלילה שאני לא מצליח להרדם. 8. האם אתם מחכים ברגעים עד שיוסי בובלילון החמוד יתעורר בבוקר? הוא מתעורר שאני נרדם בד"כ 9. האם אתם רצים למחשב אחרי סיום שידור בערוץ 2 כי הם לא משדרים את החצי שעה לאחר השידור ואתם פוחדים לפספס ? לא. 10. האם מצבי הרוח שלכם משתנים בהתאם למה שקורה באח הגדול ? מצבי הרוח משתנים באתם לביתר, כרגע זה דאון טוטלי. 11. האם אתם רצים לקרא בפורום את כל ההודעות כדי לקבל עידכונים ולדאוג שלא פספסתם אף בדל מידע על האח הגדול? אם אני תקוע בעבודה בלי שום עניין לפעמים דרך הפון 12. והכי קשה ... האם שכחתם מהאישה או הילדים או בעלי החיים שלכם בגלל צפייה ממושכת ורבה מידיי באח הגדול? ביום שזה יקרה, אני זורק את המחשב מהבית.

Come Alive

New member
ממ

1. אני לא עובדת, אז לא 2. אני לא עובדת 3. כן :) זה גם מצחיק 4. לא יוצא לי לצאת בראשון ושלישי אבל אני ממהרת הבייתה, כן 5. לפעמים, כן, חופשי 6. הרבה פעמים, וואי, כן 7. וואי כן :| זה עצוב אני יודעת 8. חחחחחחח כן הוא מתעורר ממש מוקדם 9. לפעמים, כן 10. לא, לרעה כאילו לא, אבל כן לטובה 11. כן 12. לא

טלטל99

New member
1. לא עובדת כרג. 2. חוזרת ומיד מדליקה 20

3. לא רואה סיכום. 4. לא מוותרת על יציאות 5. כן, די שכחתי מתוכניות אחרות 6. לפעמים 7. לא 8. לא, ממש לא. 9. לפעמים. 10. לא, ממש לא 11. כן 12. לא שכחתי, בעלי גם קצת התמכר :) את הכלבה עוד זוכרת להוריד :)

מייליי

New member
חמודים שעניתם תודה ../images/Emo13.gif ואני

1. כן 2. כן 3. כן 4. כן 5. כן 6. כן 7. כן 8. כן 9. כן 10. כן 11. כן 12. כן אני חייבת קבוצת תמיכה דחוף

למעלה