סקר - ואם מישהו ירצה, אז הצעה לסקר!

• פותח הנושא kyle
  • פורסם בתאריך

kyle

New member
סקר - ואם מישהו ירצה, אז הצעה לסקר!

אפה היית ה-כ-י רוצה שימשיכו לבנות ג"ש? 1. באיזור החוף 2. באיזור הבורסה ליהלומים 3. בדרו הקריה 4. בערים השכינות לת"א ולר"ג 5. שלא יבנו! חס וחלילה!

DrunkGoat

New member
הבורסה ודרום הקריה...

גורדי שחקים זה לא דבר יפה כאשר הם בודדים (כי אז הם נראים תקועים), הם צריכים להיות בגושים.

kyle

New member
בערים גדולות רבות,

הבניין הכי גבוה נמצא באמצע המרכז, ולעומת זאת, בר"ג, הוא נמצא בצד, אז לדעתי האיזור שמסביב לבורסה הוא שצריך להתפתח יותר מכל השאר, כדי שיקיף את סיטי גייט!!!!

danezeq

Member
אפשר להוסיף 6?

אם כן = 6 לכל אורך נתיבי איילון בכל האיזור שדרומית לעזריאלי (דרום ת"א) וכן ממתחם 2000 (כולל) עד למגדלי עזריאלי, וכאמור גם דרומית אליו ואני מצביע 6 ו3

kyle

New member
מישהו

יכול לכוון אותי במדויק בקשר למיקומו של מתחם 2000?

danezeq

Member
כך תזהו את מתחם 2000 ../images/Emo101.gif

*שדה ענק ריק מהכל, אין בתים, אין כבישים, *נמצא בין דרך נמיר לבין נתיבי איילון *נמצא בצמוד לבית ספר תיכון חדש *נמצא ממול מתחם הבורסה, בחלק מערבי (של ת"א) *קרוב מאוד מאוד למגדלי צמרת *אפשר לזהות בפנים עבודות סלילת כביש *דרומית ובצמוד אליו מוקם בימים אילו גשר חדש מעל האיילון, אם אני לא טועה השם הוא "גשר זבוטינסקי" כהמשך לרחוב זבוטינסקי בת"א הגשר יחבר את רחוב זבוטינסק בת"א עם מתחם הבורסה *למי שמכיר את הצומת של התחנת רכבת, היכן שכל ההפגנות הגדולות (והמלכלכות) - זה צומת אחד דרומית לחלק הדרומי של מתחם 2000 *נמצא בדיוק אבל בדיוק מול מגדל סיטי טאוור ופרסידנט טאוור בנסיעה הבאה שלכם בדרך נמיר, אל תסתכלו על מתחם הבורסה המרשים, תסתכלו על העתיד, תסתכלו יותר קרוב, בינכם למתחם הבורסה.

stan_southpark

New member
אני עונה

דרום הקריה כי שמה זה הבניינים הכי מודרנים פלטינום מילניום אגד ועוד...

kyle

New member
הכי מודרנים???

ומה עם סיטי גייט ופרזידנט באיזור הבורסה???

danezeq

Member
אגד הוא לא בדרום הקריה

הוא קרוב מאוד, בכלל כל האיזור הזה יראה בערך כמו 6 מתחמי בורסה צמודים וגבהוהים ו- ירוקים! יותר (תכנית דרום הקריה) השילוב של דרך בגין עם דרום הקריה ומתחם 2000 (צפונית לקריה, מול מתחם הבורסה) והשוק הסיטואני - זה ממש שטח ענק ענק של גורדי שחקים שיעברו כבר ה10 שנים האלה! (כל השטחים האלה צמודים אחד לשני, מצפון לדרום: מתחם 2000,דרך בגין, עזריאלי, דרום הקרייה, השוק הסיטונאי, וגם שם המגדלים לא נגמרים...)

למעלה