סקר ושאלון :]]

סקר ושאלון :]] ../images/Emo36.gif

סרטים או סדרות?: מחשב או טלוזיה?: פרומים או קומנות?: רן דנקר שריי גבעתי?: יס או הוט?: גיא אריאלי או עפר שכטר?: חורף או קיץ?: וואלה או תפוז?: נעמה גבעתי או שריי גבעתי ?חח: שוקולד לבן או חום? שאלון: 1. מהו הגיל שלך? 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? 3. מהו הספר האהוב? 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? 5. האם את/ה מעשן/ת? 7. המאכל האהוב עליך? 8. הסלבריטי האהוב עליך? 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? 10. בתור מה היית רוצה לעבוד?

orianush

New member
עונה ../images/Emo27.gif

סרטים או סדרות?: סרטים מחשב או טלוזיה?: מחשב פרומים או קומנות?: פורומים רן דנקר שריי גבעתי?: דנקר יס או הוט?: הוט גיא אריאלי או עפר שכטר?: ברור שגיא חורף או קיץ?: קיץ וואלה או תפוז?: ?! זה משהו אחר וזה משהו אחר נעמה גבעתי או שריי גבעתי ?חח: חחחחחח לא יודעת.. נראה לי שרי.. היא יותר יפה אין מה להגיד שוקולד לבן או חום? חום שאלון: 1. מהו הגיל שלך? 17 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? 3. מהו הספר האהוב? 4 בתים וגעגוע 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? 5. האם את/ה מעשן/ת? לא 7. המאכל האהוב עליך? 8. הסלבריטי האהוב עליך? 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? שלומי שבת, יוסי אזולאי והראל מויאל 10. בתור מה היית רוצה לעבוד?

עונה

סרטים או סדרות?: סרטים מחשב או טלוזיה?: מחשב פרומים או קומנות?: גם וגם רן דנקר שריי גבעתי?: רן דנקר יס או הוט?: הוט גיא אריאלי או עפר שכטר?: בארור שגיא חורף או קיץ?:חורף וואלה או תפוז?: תפוז נעמה גבעתי או שריי גבעתי ?חח: מי זאת שריי געתי לעזאזל!? שוקולד לבן או חום? חום שאלון: 1. מהו הגיל שלך? 17 וחצי 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים? XXX ו-XXX2 ואהבה בתשלומים ויש עוד מלא..! 3. מהו הספר האהוב? והיא רק בת 16 4. סדרת הטלוויזיה האהובה? תשוקת הנצים 5. האם את/ה מעשן/ת? כן לצערי... 7. המאכל האהוב עליך? סלט חח 8. הסלבריטי האהוב עליך? נינט טייב 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך? שורטי (הילה ניסימוב) 10. בתור מה היית רוצה לעבוד? כרגע מה שאני רוצה זה מה שאני עושה מאבטחת.. אבל בעתיד זה בטוח ישתנה..!

יאלהל גם אני עונה../images/Emo9.gif

סרטים או סדרות?:סדרות מחשב או טלוזיה?:שניהן חח פרומים או קומנות?:פרומים אבל גם קומנות טוב רן דנקר שריי גבעתי?:שריי גבעתי יס או הוט?:יס גיא אריאלי או עפר שכטר?:גיא המושששלם<< זה בארור חורף או קיץ?:קיץ בעע חורף וואלה או תפוז?:תפוז נעמה גבעתי או שריי גבעתי ?חח:נעמה כי היא חברה של גיא חח אבל היא מהממת ושריי גבעתי יפיפייה שוקולד לבן או חום?חום שאלון: 1. מהו הגיל שלך?15 וחצי 2. מהו הסרט האהוב עליך ביותר בכל הזמנים?הממ יש ויש 3. מהו הספר האהוב?אין 4. סדרת הטלוויזיה האהובה?יש כמה 5. האם את/ה מעשן/ת?לא 7. המאכל האהוב עליך?........... 8. הסלבריטי האהוב עליך?גיא אריאלי :] 9. הלהקה/זמר/ת האהוב/ה עליך?אין 10. בתור מה היית רוצה לעבוד?.........

למעלה