סקר זוועות טיפוח

Kumagoro01

New member
סקר זוועות טיפוח ../images/Emo12.gif

מה הכי צורם לכן בעיניים?
לק מתקלף
ציפורניים חסרות לק ומלוכלכות
ציפורניים באורכים שונים
ציפורניים מודבקות ושאחת נפלה
ציפורניים שמשוייפות בצורה עקומה
ציפורניים הרבה יותר מדי ארוכות, בצורה מוזנחת
ציפורניים צהובות
ציפורניים באורכים שונים (אבל לא בצורה מוגזמת, ומסודרות באופן כללי...)
ציפורניים ארוכות אבל לא משוייפות בכלל
אישית מאוד קשה לי להחליט
כרגע יש לי ציפורניים באורכים שונים
משוייפות ומסודרות כמובן, אבל קצת מפריע לי בעיניים... (שתיים נשברו כמעט לגמרי, אבל היה לי ממש חבל לקצר את האורך הכל כך יפה של השאר אז קיצרתי בקצת את אלו של היד עם הציפורניים הבוגדות ואני יודעת שרק אני שמה לב...) אז בא הרעיון לסקר. אני חושבת שציפורניים ארוכות שלא נגע בהן משייף הכי מרתיעות אותי... אבל גם לק מתקלף (מה שהופך אותי ללא פעילה בפורום הזה, כי אני לובשת רק שקוף מהסיבה הנ"ל
) ומלוכלכות גם דוחה אותי (מה הבעיה לנקות מתחת לציפורניים?
יש אנשים שכאילו לא שמעו על זה...) מקווה שזה בסדר לפתוח נושא חדש, לא הייתי בפורום בערך מאז שהוא נפתח... ^^' (הייתי פעילה בדיונים על צבעים כשהציפורניים היו קצרות, ואז בדיונים על מחזקים... עכשיו הן ארוכות ועם לק שקוף וזה הכי יפה לטעמי ^_^)

Ultra marine

New member
הי!

את עדיין יכולה להגיב פה על שרשורים גם אם אין עליך לק
בכל מקרה, אני חושבת שהכי יצרום לי אם מדברים על ציפורניים בלי לק - ציפורניים מלוכלכות או מאוד צהובות אבל אני מסייגת את עצמי.. אני די אסטרונאוטית ורוב הסיכויים שאם מישהו שכזה יגיש לי משהו אני אראה את זה, אחרת רוב הסיכויים שאפספס... ולכן הדבר שהכי צורם לי זה לק מקולף. זה משהו שכבר אי אפשר לפספס בטח אם מדובר על לקים אטומים.. קשה לפספס שחצי ציפורן אדומה וחצי לא.. בנוגע לאורכים משונים, עיצובים שונים וכו'. כל אחד והטעם שלה. יהיו כאלה שאגיד שזה מכוער לאללה בעיני, אבל זה סובייקטיבי וכל עוד זה נראה מטופח זה לא מזיז לי או מפריע לי. ואם מדברים על ציפורניים באורך לא שווה, דוגרי, זה קורה לכולנו.. אז אני חוזרת משפט אחד אחורה - אם זה נראה מטופח - סבבה.

לק מתקלף../images/Emo5.gif

וגם ציפורניים מלוכלכות... האורכים פחות מפריע לדעתי מאשר ציפורניים שלא נקיות ושהלק על חצי ציפורן..

edenable

New member
עונה...

הכי לא אסתטי ולעתים גם מזעזע זה לק מקולף, במיוחד לק כהה (ואני לא מדברת על צ'יפים קטנים אלא על קילוף של ממש) או לק שכבר איבד את הברק מרוב שהוא מלא זמן על הציפורן וגם התקלף. התופעה נראית עוד יותר זוועה על אצבעות הרגליים.. עם אורכים שונים/צורה וכו' אין לי בעיה. ליכלוך על הציפורניים או מתחת זה דוחה.

מסכימה עם כולן...

לק מתקלף זה מזעזע.... כבר עדיף להוריד הכל וללכת בלי כלום מאשר עם חצי ציפורן אדומה וחצי צהובה ומלוכלכת... אורכים שונים - כל זמן שהיד נקיה ומטופחת אין לי בעיה עם זה. עוד משהו שאני לא יכולה לסבול - ציפורניים כסוסות עד היסוד. קשה לי עם המראה הזה, זה מאוד לא אסתטי בעיניי.

ליאני777

New member
לק מתקלף וציפורניים מלוכלכות ../images/Emo5.gif

גם ציפורניים צהובות וגם ציפורניים ארוכות שלא משוייפות בכלל.. אבל בעיקר לק מתקלף וציפורניים מלוכלכות זה פשוט מגעיל ולא אסתטי

Marble Arch

New member
ממש לא מפריע לי לק מתקלף...

אם כבר ציפורניים ממש ממש ארוכות..

מ ס ט י ק

New member
גם לי לק מתקלף מפריע

במיוחד שרואים את זה בתמונות מאירועים מכובדים כמו חתונות וכד', עדיף כבר להיות בלי לק...

אצלי לק מתקלף

זה מראה לי על חוסר תשומת לב מוסיפה גם ציפורנים אכולות שלצערי חבר שלי נגוע במחלה הנוראית הזו אבל אני עדין אוהת אותו ומקווה שייגמל

Kumagoro01

New member
שכחתי להוסיף את זה באמת...

אבל משום מה לי ספציפית כשאלו בחורים שלועסים ציפורניים זה לא מפריע לי.
ואני מעדיפה את זה על כל אחת מהאופציות האחרות שכתבתי מסיבה לא ברורה... עם לק מתקלף, אז יש מישהי שאני מכירה שהולכת עם לקים כמו וורוד פוקסיה כהה/אדום כהה וכו' והלקים מתקלפים כאילו היא שוטפת ידיים עם אצטון...
וזה מאוד עושה חשק להמשיך להתנזר מלקים מבחינתי. אבל אני פנאטית שגם הצ'יפים הכי קטנים יפריעו לה... וזה חבל כי הכהים הכי יפים

lulilol2

New member
נראה לי שכל הרשימה ../images/Emo6.gif

קשה לי להחליט.. הכי פחות מפריע זה ציפורניים באורכים שונים, או כאלה שמשוייפות בצורה עקומה.. זה עוד נו בסדר... הכי מזעזעעע זה ציפורניים מלוכלכות בלי לק
וכמובן.. לק מתקלף
כל שאר הרשימה זה איפשהו באמצע חחח

Dmorrigan

New member
דעתי + אופציות שצריך להוסיף :)

מהאופציות שנתת הכי גרוע לדעתי זה ציפורניים צהובות ומלוכלכות.. בעעעע דברים שהייתי מוסיפה: - לק שנראה כאילו מרחו אותו תוך כדי נסיעה ברכבת הרים - לק שרואים את סימני המריחה (לא שמו מספיק שכבות) - יותר מדי עור מסביב לציפורן אבל אני סתם קטנונית :)

למעלה