סקר חברים, לשאול לדעתכם...

Galel

New member
סקר חברים, לשאול לדעתכם...

אני יודע שזה פורום הסוד, ותאמינו לי, שבחלק מהמקרים אני מרגיש שזה הפך יותר לפורום הגנה על הסוד (כמה אנשים כבר נכנסו וההודעה היחידה שפרסמו הייתה, "זה לא עובד לי"?), אבל אנחנו דנים המון כאן בהמון שיטות וכלים שונים, אז רציתי לשאול: מה עוד אתם מכירים? יש לנו את הסוד, חוק המשיכה. יש את העבודה של ביירון קייטי, או אם לשפוט לפי הפורום, של ביירון ושל מדען חלל :))))) ככלי יש לנו גם את סטיב פבלינה... אבל במה אתם משתמשים? אתם נכנסים לעוד פורומים רלוונטיים? יש לכם סרטון אהוב ביוטיוב? אתם עושים גם מדיטציה עם הסוד? סרט חזון? משהו? נשמח אם תשתפו ( ותביאו לינקים...) שבוע פורה לכולנו ונטול ביוכימיה (תקופת מבחנים...תתעלמו...)

אני לא זוכר אפילו את כל הדברים שאני משתמש

ומאיפה למדתי אותם. הסוד, סטיב פאוולינה, NLP, 7 ההרגלים של אנשים אפקטיבים במיוחד, מדיטציה, טנטרה, העצמי הגבוה (סנתיה רומן), דברים שלמדתי דרך הטקוונדו, נושאים בסוציולוגיה ופסיכולוגיה, עבודה עם התת מודע, להעיר את הענק שבפנים, דרכו של לוחם האור, שפת גוף, נושאים בתקשורת בין אישית, רייקי, רפלקסולוגיה, יוגה... בסוף נשאר מה שאתה מסוגל ללמוד מהכל ולקחת איתך. לשייך את זה לתחום מסויים זה יכול להיות נחמד, אבל יש כל כך הרבה חפיפה, ונושאים דומים, שזה מצחיק למשל, לנסות להשוות את הקבלה, לבודהיזם, ולהגיד זה נכון וזה לא. זה יותר טוב, וזה פחות. אני בעד לקחת את מה שעובד ומתאים לי מכל שיטה שהיא ולישם אותם בחיי. בסוף זה לא משנה אילו ספרים קראת, באילו סמינרים היית, ומה אתה חושב שנכון, זה משנה רק מה השגת, והאם אתה מרוצה מכך. האם באמת החיים שלך השתפרו.

למעלה