סקר חדשששששששש

christeamo

New member
סקר חדשששששששש

מרבלדה: בנות- איזה דמות לדעתכם.... תתן את כל ליבה למען חברותיה? הכי רגישה? מתאהבת בקלות? סובלת הכי הרבה? תתן הכל למען האהוב שלה? הכי דאגנית? יש את העניים הכי יפות? נוטה להיגרר אחריי אחרים? עומדת על שלה? בנים: איזה דמות לדעתכם... יתן הכל למען חבריו? יעשה הכל כדי לכבוש את הבת שהוא אוהב? נגרר אחרי חבריו? סובל הכי הרבה? מביא את הסיפור חיים הכי קשה? עניים הכי יפות? מתאהב בקלות? בוכה הרבה? זוגות: איזה זוג מתנשק הכי טוב? איזה זוג רב הכי הרבה? איזה זוג לדעתכם נועד להיות יחד? איזה זוג לדעתכם הכי אוהב אחד את השני? מי לדעתכם משחק ומביעה הכי טוב את הדמות שלו? שתי בנות: שתי בנים: תשובות שלי: מרבלדה: בנות- איזה דמות לדעתכם.... תתן את כל ליבה למען חברותיה? ברור שרובררר =) הכי רגישה? לופיטה ומיה ! מתאהבת בקלות? סלינהההה בקלי קלות סובלת הכי הרבה? נראה לי מיה מסכנונה שילי תתן הכל למען האהוב שלה? רוברטה....תעשה הכל! הכי דאגנית? ברור ברור שאלמהה יש את העניים הכי יפות? מיושש וסלינהה ! נוטה להיגרר אחריי אחרים? סלינה עומדת על שלה? רוברטה ולוחן בנים: איזה דמות לדעתכם... יתן הכל למען חבריו? מיגלל לא? יעשה הכל כדי לכבוש את הבת שהוא אוהב? דייגו נגרר אחרי חבריו? דייגו..(בהתחלה) ותומס! סובל הכי הרבה?דייגו ומיגל מביא את הסיפור חיים הכי קשה? מיגל עניים הכי יפות? תומס מתאהב בקלות? גו'באני בוכה הרבה? דייגו ומיגל זוגות: איזה זוג מתנשק הכי טוב? דייגו ורוביי שולטיםםם איזה זוג רב הכי הרבה? כנ"לללל איזה זוג לדעתכם נועד להיות יחד? כנ"ללל איזה זוג לדעתכם הכי אוהב אחד את השני? כנ"ללללל מי לדעתכם משחק ומביעה הכי טוב את הדמות שלו? שתי בנות: דולסה & אנחללל (ויקו) שתי בנים: כריס & פונצ'ו המושלמיםםםםםםם

סוכריה16

New member
עונההההה

מרבלדה: בנות- איזה דמות לדעתכם.... תתן את כל ליבה למען חברותיה? אנהי ולופיטה
הכי רגישה? הכי רגישה זו אנהי.. ולופיטה שוב! חח אני מתה עליהן.. מתאהבת בקלות? אמממ.. רוברטה חח.. ממש בקלות ובמהירות
סובלת הכי הרבה? רוברטה.. ומיה גם לא חסר לה.. והמצב של לופה הכי קשה.. תתן הכל למען האהוב שלה?אמממממ... לופיטה. הכי דאגנית? מיההההההההההההההה יש את העניים הכי יפות? מיה
נוטה להיגרר אחריי אחרים? .. חח מיה לא נגררת, לופיטה
עומדת על שלה? מיה ורובר עומדות על שלהן! בנים: איזה דמות לדעתכם... יתן הכל למען חבריו? אממממממממ.. ג'ואבני- אפילו משנה ת'שם שלו ותאורח חיים. יעשה הכל כדי לכבוש את הבת שהוא אוהב? דייגו הרומנטיקן! נגרר אחרי חבריו? נגרר? תומאטס הקומפקטי חח סובל הכי הרבה? מיגל אהובי..
מביא את הסיפור חיים הכי קשה? מיגל אבל ממש סיפור קשה
עניים הכי יפות? לפונצ'ו הן קטנות כאלה וארוכות.. ררררר מתאהב בקלות? מתאהב בקלות!? תומאס, ג'ואבני בוכה הרבה? מיגל !!! ברור! זוגות: איזה זוג מתנשק הכי טוב? מיה ומיגל .. אוכלים פשוט אוכלים אחד ת'שני איזה זוג רב הכי הרבה? מהי ומיגל.. חחח
אבל ריבים יפים.. איזה זוג לדעתכם נועד להיות יחד? מיה ומיגל זה "מנט תו בי" איזה זוג לדעתכם הכי אוהב אחד את השני? מיה ומיגל! מי לדעתכם משחק ומביעה הכי טוב את הדמות שלו? שתי בנות: אנהי - היא משחקת מושלם עוד לא ראיתי שחקנית טובה יותר ממנה! אחרייה- אני חשובת שדולסההההההההה! שני בנים: אלפונסו שמשחק הכ יפה שיש, וכריסטיאן צ'אבס

shir08

New member
עונה

מרבלדה: בנות- איזה דמות לדעתכם.... תתן את כל ליבה למען חברותיה? מיה הכי רגישה?כל הבנות
מתאהבת בקלות? רוברטה! סובלת הכי הרבה? תתן הכל למען האהוב שלה?מיה,רוברטה הכי דאגנית? כולן...?אם לא אין לי מושג יש את העניים הכי יפות?מיה נוטה להיגרר אחריי אחרים? סלינה,לופיטה עומדת על שלה?רוברטה בנים: איזה דמות לדעתכם... יתן הכל למען חבריו? מיגל,דייגו יעשה הכל כדי לכבוש את הבת שהוא אוהב?מיגל,דייגו נגרר אחרי חבריו? תומס,תאו סובל הכי הרבה?כולם מביא את הסיפור חיים הכי קשה?מיגל עניים הכי יפות?מיגל
מתאהב בקלות?ג'ובאני בוכה הרבה?עוד לא ראיתי אותם בוכים
זוגות: איזה זוג מתנשק הכי טוב?מיגל+מיה,דייגו+רוברטה איזה זוג רב הכי הרבה?לא כולם עדיין זוגות אבל-מיה+מיגל איזה זוג לדעתכם נועד להיות יחד?כל הזוגות איזה זוג לדעתכם הכי אוהב אחד את השני? כנ"ל מי לדעתכם משחק ומביעה הכי טוב את הדמות שלו? שתי בנות: מיה,רוברטה שתי בנים:מיגל,ג'ובאני

ג ב ש ו ש

New member
באמת את עושה יותר מדי סקרים../images/Emo88.gif

את מוזמנת לעשות תמיד אבל לא בקצב כ"כ מהיר... אני מבקש להבא לא לחזור על זה

bigmomentom

New member
גבי, היא פשוט לא יודעת לשרשר

תסביר לה איך, כי היא פתחה היום הודעות בלי סוף וסתם דברים נדחפים למטה.

ג ב ש ו ש

New member
זה הגיע למצב שנמאס להסביר../images/Emo88.gif

נשבע לך...כמה אני מסביר ביום את שמה לב
אפילו נעצתי ליומיים הסבר על שירשור וכל זה.. מה עוד אפשר לעשותתת

bigmomentom

New member
אם מדובר במישהו שכבר היה פה בעבר

תשלח לו מסר חריף ותחסום אותו. כנראה שילמדו רק בדרך הקשה. תאמין לי, זה מטריף אותי שהודעות טריות יחסית נדחפות לדף 2 בגלל שאנשים לא מוכנים להקדיש כמה דקות לקריאת התקנון.

ג ב ש ו ש

New member
צודקת../images/Emo45.gifגם אני תמיד אומר../images/Emo88.gif

את זה וזה ממש ממש מעצבן
אני אשלח לה מסר אחרי רבלדה אם אני יראה שהיא תמשיך עם זה..ואם גם אח"כ זה ימשך אני פשוט אחסום אותה לצערי וזה.

pablo111

New member
עונה

בנות- איזה דמות לדעתכם.... תתן את כל ליבה למען חברותיה?רוברטה ולוחן החברות הכי טוןבות בסידרה הכי רגישה?רוברטה היא רגישה בטירוף מאמי שלי מתאהבת בקלות?רוברטה מה זה בקלות לא מפספסת אף חתיך אבל דייגו אהבה אמיתית סובלת הכי הרבה?רוברטה. לוחן .סלינה לא חסר כל אחד והבעיות שלו תתן הכל למען האהוב שלה?רוברטה היא נסעה למרחקים ועזבה הכל למען דייגו הכי דאגנית?רוברטה היא דואגת ללוחן למיגל כשנפרד ממיה לתאו כשהיה בצרות עם ההורים ולדייגו עזרה מלא עם אבא שלו יש את העניים הכי יפות?רוברטה עניים מיוחדות נוטה להיגרר אחריי אחרים?סלינה וויקו עומדת על שלה?רוברטההה בנים: איזה דמות לדעתכם... יתן הכל למען חבריו?מיגל יעשה הכל כדי לכבוש את הבת שהוא אוהב?דייגו ומיגל רק שמיגל מבולבל נגרר אחרי חבריו?תומסס סובל הכי הרבה?מיגל בגלל הנקמה ,דייגו בגלל אביו ,ניקון בגלל החברה מביא את הסיפור חיים הכי קשה?מיגל עניים הכי יפות? מתאהב בקלות?זה שמציץ לבנותת בוכה הרבה?מיגל תאו דייגו זוגות: איזה זוג מתנשק הכי טוב?רובר ודייגו נשיקות לוהטות איזה זוג רב הכי הרבה?רובר ודייגו חתול ועכבר איזה זוג לדעתכם נועד להיות יחד?רובר ודייגו כימיה אדירה יחד איזה זוג לדעתכם הכי אוהב אחד את השני?רובר ודייגו מי לדעתכם משחק ומביעה הכי טוב את הדמות שלו? שתי בנות:דולסה בדרך מושלמת ולוחן שתי בנים:מיגל ודייגו

ליran

New member
עונה

מרבלדה: בנות- איזה דמות לדעתכם.... תתן את כל ליבה למען חברותיה?רוברטה הכי רגישה?רוברטה מתאהבת בקלות?רוברטה חופשי סובלת הכי הרבה?רוברטה בעיקר בגלל אהבה תתן הכל למען האהוב שלה?רוברטה הכי דאגנית?רוברטה יש את העניים הכי יפות?רוברטה עניים דבש חולה על הצורה של העניים שלה נוטה להיגרר אחריי אחרים?פילר עומדת על שלה? רוברטה ועוד איךך בנים: איזה דמות לדעתכם... יתן הכל למען חבריו?דייגו מיגל וניקו יעשה הכל כדי לכבוש את הבת שהוא אוהב?דייגו ותאו נגרר אחרי חבריו?גובאני סובל הכי הרבה?דייגו מיגל מביא את הסיפור חיים הכי קשה?מיגל עניים הכי יפות?לא יודע מתאהב בקלות?דייגו וניקו בוכה הרבה?מיגל בגלל האבא שמת ודייגו בגלל האבא שחי ושהוא מקווה שימות זוגות: איזה זוג מתנשק הכי טוב?רובר ודייגו חבלזז איזה זוג רב הכי הרבה?רוברטה ודייגו איזה זוג לדעתכם נועד להיות יחד?דייגו ורוברטה ממש מתאימים איזה זוג לדעתכם הכי אוהב אחד את השני?דייגו ורוברטה מי לדעתכם משחק ומביעה הכי טוב את הדמות שלו? שתי בנות:רוברטה וויקו שתי בנים:גובאני מיגל דייגו

עונה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מרבלדה: בנות- איזה דמות לדעתכם.... תתן את כל ליבה למען חברותיה?רוברטה הכי רגישה?לופה מתאהבת בקלות?רוברטה סובלת הכי הרבה?מיה תתן הכל למען האהוב שלה?מיה הכי דאגנית?לופה יש את העניים הכי יפות?מיב נוטה להיגרר אחריי אחרים?לופה עומדת על שלה?רוברטה בנים: איזה דמות לדעתכם... יתן הכל למען חבריו? דייגו יעשה הכל כדי לכבוש את הבת שהוא אוהב?דייגו נגרר אחרי חבריו?תומס סובל הכי הרבה?מיגה מביא את הסיפור חיים הכי קשה?מיגל עניים הכי יפות?מיגל מתאהב בקלות?גובאני בוכה הרבה?כריסטיאן? זוגות: איזה זוג מתנשק הכי טוב?מיה ומיגל איזה זוג רב הכי הרבה?דייגו ורוברטה איזה זוג לדעתכם נועד להיות יחד?מיגל מיה איזה זוג לדעתכם הכי אוהב אחד את השני?מיה ומיגל מי לדעתכם משחק ומביעה הכי טוב את הדמות שלו? שתי בנות: מיה ורוברטה שתי בנים: מיגל וג'ובאני

m dulce

New member
עונה

מרבלדה: בנות- איזה דמות לדעתכם.... תתן את כל ליבה למען חברותיה?רוברטה הכי רגישה?רוברטה מתאהבת בקלות?רוברטה סובלת הכי הרבה?רוברטה תתן הכל למען האהוב שלה?רוברטה הכי דאגנית?רוברטה יש את העניים הכי יפות?לרובר נוטה להיגרר אחריי אחרים?םילר עומדת על שלה? רוברטה בנים: איזה דמות לדעתכם... יתן הכל למען חבריו? יעשה הכל כדי לכבוש את הבת שהוא אוהב? נגרר אחרי חבריו? סובל הכי הרבה? מביא את הסיפור חיים הכי קשה? עניים הכי יפות? מתאהב בקלות? בוכה הרבה? זוגות: איזה זוג מתנשק הכי טוב?רובר ודייגו ברור איזה זוג רב הכי הרבה?רובר ודייגו בלי סוףף איזה זוג לדעתכם נועד להיות יחד?רובר ודייגו איזה זוג לדעתכם הכי אוהב אחד את השני?רובר ודייגו מי לדעתכם משחק ומביעה הכי טוב את הדמות שלו? שתי בנות:רוברטה ולופיטה שתי בנים: מיגל ודייגו

blondi rebelde

New member
עונה

בנות- איזה דמות לדעתכם.... תתן את כל ליבה למען חברותיה?לופיטה מיה הכי רגישה?מיה ולופיטה מתאהבת בקלות?רוברטה סובלת הכי הרבה?מיה תתן הכל למען האהוב שלה?אממ כולן נראה לי הכי דאגנית?לופיטה יש את העניים הכי יפות?מיה נוטה להיגרר אחריי אחרים?סלינה עומדת על שלה?מיה רוברטה לוחן בנים: איזה דמות לדעתכם... יתן הכל למען חבריו?ג'ובאני יעשה הכל כדי לכבוש את הבת שהוא אוהב?דייגו נגרר אחרי חבריו?לא נראה לי שיש מישהו כזה סובל הכי הרבה?מיגל מביא את הסיפור חיים הכי קשה?מיגל עניים הכי יפות?מיגל מתאהב בקלות?תומס בוכה הרבה?נראה לי שמיגל למרות שאף אחד כמעט לא בוכה זוגות: איזה זוג מתנשק הכי טוב?מיה ומיגל איזה זוג רב הכי הרבה?מיה ומיגל וגם דייגו ורוב איזה זוג לדעתכם נועד להיות יחד?מיה ומיגל איזה זוג לדעתכם הכי אוהב אחד את השני?מיה ומיגל מי לדעתכם משחק ומביעה הכי טוב את הדמות שלו? שתי בנות:מיה ולופה שתי בנים:מיגל וג'ובאני

למעלה