סקר חדש: איזו ממשלה הייתם רוצים לראות בישראל?

סקר חדש: איזו ממשלה הייתם רוצים לראות בישראל?

1.ממשלה שתדאג לעשירים בלבד (קרי: שתיקח כסף מהעניים ותחלק לעשירים) 2.ממשלה שתדאג לעניים בלבד (קרי: שתיקח כסף מהעשירים ותחלק לעניים) 3.ממשלה שתדאג לכלל אזרחי המדינה, ללא הבדל בין גזע, דת ומין. 4.ממשלה שתדאג אך ורק לכם (מי שלא תהיו) 5.לא מעניין אותי איזו ממשלה תהיה בישראל, כי אני בין כה לא מתכוון להצביע.

אורון ק

New member
האם שמת לב

במה מתרכזות מחצית מהתשובות לשאלה שלך? בכסף. זה כל יעודה של הממשלה? מה עם ביטחון, חינוך, בריאות וכו' וכו'? כנראה ששכחת שביום שהולכים לקלפי ומשלשלים את המעטפה עושים עוד שיקולים חוץ מהכסף. או שאצלך קובע רק הכסף. מעניין מה כל העניין והמטרה שלך בסופו של דבר כשאתה שואל את השאלות האלה. לשכנע את עצמך שתוכנית ויסקונסין לא טובה?

אתה טועה ומטעה, דאגה לאזרחים זה לא רק כסף

דאגה לאזרחים זה גם ביטחון, חינוך, בריאות וכו'... אלא שנוח לך לך להתעלם מהעובדה שכשמקצצים באופן רוחבי, כפי שפטרונך נתניהו עשה בהיותו שר אוצר, מקצצים בכל משרדי הממשלה, קרי: גם בביטחון, חינוך, בריאות וכו'... את זה שאסון ויסקונסין הוא אסון, את זה לא רק אני קבעתי, את זה מבקר המדינה בכבודו ובעצמו קבע. זה שלא נוח לך עם מסקנותיו, כי זה מציג את פטרונך המושחת ואת כל מי שקשור לתוכנית האסונית הזאת, כמושחת, זאת כבר בעיה שלך לא שלי. אתה זה שצריך לחיות עם עצמך ועם מצפונך, לא אני. אני המצפון שלי נקי, אני לא בחרתי בנתניהו, לא בשרון, לא בסילבן שלום או באולמרט. כך שהמצפון שלי נקי. אך מאידך, ייתכן שבדיוק כמו לפטרונך נתניהו, בכלל אין לך דבר כזה שנקרא "מצפון" או שאינך משתמש בו, ואז גם אתה לא צריך לדאוג לנקיונו...

כפי שכבר ציינתי...

אתם הליכודניקים לא ניחמתם בדבר כזה שנקרא מצפון. זה פשוט לא בגנים שלכם.

אורון ק

New member
../images/Emo6.gif גדול..

כפי שכבר צייניתי, אני ממש לא ליכודניק. אבל למה שהעובדה הזאת תפריע לך לחשוב שאני ליכודניק?! אתה לא ממש שווה יחס בכל מקרה.. כל טוב, בחורצ'יק.

תמשיך לשקר שאתה לא ליכודניק ולתמוך בנתניהו

מי שתומך בנתניהו הוא ליכודניק, והוא יכול לנסות להכחיש את זה עד מחר, לא
יעזור לו כלום.

אורון ק

New member
נו ברור..

הרי אתה זה שמכיר פה אישית כל אחד ויודע מה דעותיו הפוליטיות. במה שאתה אומר אתה רק דורש שיזלזלו בך בתשובות שאתה מקבל.

למעלה