סקר חדש אשכול תעמולה

m o r s h

New member
סקר חדש אשכול תעמולה ../images/Emo3.gif

סקר חדש: מה הקטע הכי מרגש בהצגה?
לאיזה קטע הצבעתם ולמה?

M i R i L e

New member
לדעתי...

קודם כל קטע אחד שהכי מרגש אותי לא הוספתם... והוא שהם חוזרים בסוף להיות ביחד... ומרי לו קופצת על גבריאל ואונסת אותו וברקע יש "מרי לו... מרי לו...מרי לו..." אני תמיד מתרגשת בקטע הזה, לא יודעת למה:) והקטע השני שכן שמתם- זה הקטע שמרי לו עוזבת, אבל יותר מהכל הביצוע המרגש של "אני לא יכולה בלעדייך" (גבריאל וקלרה)

meitalyossi

New member
הקטע הכי מרגש זה לראות את אמיר

משחק בהצגה.. ראיתי את ההצגה 4 פעמים וכל פעם שהוא עולה לבמה בכל סצינה זה דבר מרגש { אותי לפחות}

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifמוסיפה 2 קטעים אחרים ../images/Emo3.gif

אביטל מבצעת את "גבריאל". אפילו הביקורות משבחות
אמיר מבצע בהתחלה ובסוף את "מרי-לו"
- איזה קול

amirkela

New member
הקטע הכי מרגש אותי בהצגה...

אין משהו מיוחד.. חח כבר הכול משעמם! :/ כמה פעמים אפשר להתרגש מאותו דבר.. אבל אם חייבים.. אז שיעל מנפנפת בבלונד וקורצת.. "זה עושה טוב"

M i R i L e

New member
הוא לא בא:) חחח

הוא בא אז כי היה לו כרטיס חינם, זה הכל. ובאמת אין כבר משהו מרגש במיוחד, כי הגענו למצב שאנחנו מדקלימים הכל בעל פה... אבל כשכתבתי את שני הקטעים, התייחסתי לפעם, לפעם הראשונה שראיתי את ההצגה :)

mary lou

New member
אבל מה הקשר???

למה אני לא מדקלמת? נו באמת... אבל אם זה מפסיק לרגש אז בשביל מה להמשיך ולהעסק בזה? בשבילי כל מרילו זה כיף מחדש
מסיבה חדשה, פאשלות חדשות, הדבר היחיד המרגיז הוא שגבריאל המנייאק כל פעם עוזב את אלה מחדש!

mary lou

New member
עכשיו אני...

הקטע הכי מרגש הוא אני לא יכולה בלעדיך של אמיר ואילנה! אחרי זה בא "מרילו" שבתחילת ההצגה. גם בגלל הביצוע וגם כי זה אומר שהכל מתחיל. ולסיום כמובן "גבריאל" של אביטל - כי הוא מהמם! חוץ מזה לכל מי שעוד לא שינה חתימה שישנה... לא עשינו את הסקר הקודם סתם...

חח גם אותי הוא מרגש../images/Emo9.gif

וגם החלק שאבא של גבריאל נפטר
בפעמים הראשונות שלי בהצגה תמיד היו לי דמעות בעיניים (אבל לא בכיתי חח קפרה עלי
)

למעלה