סקר חדש באויר - בתוך הפורום

סקר חדש באויר - בתוך הפורום

סתכלו לצד שמאל למעלה - רואים - רשום סקר כנסו והצביעו אתם כמובן גם מוזמנים לנמק ולהגיב

קצת ביקורת בונה

תשמעו, הרמה של הסקרים שלכם רק מתדרדרת מרגע לרגע. זה התחיל בענין ההצטרפות להסתדרות, ועכשיו השאלה האם אני אצא להפגנות בשבוע הקרוב? מה הענין? מה אתם, או אנחנו, בתור חניכים שמסתכלים על התוצאות של הסקר, יכולים ללמוד ממנו על חניכי התנועה? שהם רשומים בהסתדרות? שהם הולכים להפגין? את מי זה מענין? וגם למה אתם צריכים סקר, שהוא ממילא לא כל כך אמין כי הוא על האינטרנט, כדי שיגיד לכם דברים שאפשר לראות בעיניים? במקום לשאול מי מתכוון לצאת להפגין, תלכו להפגנה ותסתכלו בעצמכם כמה אנשים יש שם. זה לא כזה קשה... ובכן, אם במקום לשאול את השאלות האלו, הייתם שואלים שאלות כמו- "אם הייתה מועצת מחוז מתפקדת במחוז שלך, האם היית פעיל?", או "מה אתה חושב על גוף כמו נשיאות חניכים?", או אם אתם בקטע של אקטואליה בהפגנות אז- "האם אתה חושב שנכון שתנועת הנוער העובד והלומד תגבה פעילות הפגנתית של חניכיה?"- אז לדעתי היה אפשר קצת ללמוד יותר על דברים חשובים, כמו הדעה של חניכי התנועה על תהליכים פנימיים בתוך התנועה, או את דעתם על איך היא צריכה להתנהג כלפי חוץ. לדעתי זה הרבה יותר פרודוקטיבי. בברכת עלה והגשם, רועי שביט, קן פ"ת מרכז.

ולאחר יומיים- עוד קצת ביקורת...

צוות האתר, שלום לכם שנית. רק רציתי להסב את תשומת ליבכם לעוד פרט קטנטן ושולי בעניין מערכות הסקרים שלכם- היום, אחרי יומיים או שלושה שהסקר החדש שלכם באוויר, הצביעו עליו רק 11 חניכים!!! שזה מספר די שערורייתי, ובכלל לא מייצג, לפחות לדעתי האישית... מקווה שאתם מסכימים איתי. ודבר שני, רק רציתי לדעת אם מישהו מכם בכלל שם זין (סליחה על הביטוי הגס והשערורייתי עד מאוד) על תגובות שמגיעות אליכם מחניכי התנועה, כי שמעתי כבר על מספר חניכים שניסו לקבל מכם תשובות והסברים על מגוון נושאים רחב ולא קיבל ולו מאומה. לתשומת ליבכם, רועי שביט, קן פ"ת מרכז.

פיצקה

New member
על ביקורת בונה ונסים משעל...

צוות אתר יקר- ביקורתכם הבונה באמת בנתה אותי מחדש. אני אדם חדש. אני כבר לא אותו ריאקציונר גס רוח שהייתי לפני שבוע. כמובן שאני מקבל את העובדה כי צריכות להיות דעות רבות ככל האפשר. אבל יש כאלה שאין להן מקום. ביקשתם ממני לכתוב בפורום מה אני חושב שצריך לעשות, אז הרי לכם-כל מה שאתם חושבים (ואני לא אומר את זה כדי לשפר את התדמית שנוצרה לי בפורום הזה) ישלי עוד הרבההההההההההה מה ללמוד. אני לא אבוא יותר בפוזה של- תחזיקו חזק ת´שיילוק שלכם כי באתי לעשות לכם אוברול. יחי הפלורליזם בעידנכם האפוקליפטי - צוות יקר עמרי אילת קן גבעת אלה גרעין יפתח, מוכן לקבל עוד ביקורת בונה וגם בננות אם יש

nong

New member
על סקרים ותוכנם (וד"ש לעמרי)

ודאי שמתם לב לסקר באתר התנועה לגבי הצטרפות להסתדרות. במקביל אליו, בלי בושה, רץ גם סקר לגבי השתתפות בהפגנות. למה "בלי בושה"? כמה ממכם ידעו - והכוונה בעיקר לאלו שהפגינו נגד ´ממשלת הגזירות´ - שסיעת ´עם אחד´ חתומה על אותן גזירות וקיצוצים בתקציב? אני, בתור חניך בתנועה, מסרב להזדהות עם הגוף הצבוע והמיותר שנקרא ההסתדרות. אותו גוף שלא ממלא את תפקידו בערך מאז קום המדינה, אותו גוף שנמכר ופורק והופרט, אותו גוף שהיום הוא כלי משחק פוליטי - מעיז לצאת ולהפגין עם העובדים?! עם כל הכבוד לתקציב התנועה, אנחנו צריכים להתנתק מההסתדרות, ומהר.ובטח שלא לנפנף בהצטרפות להסתדרות בתור צעד חיובי. אני לא אהיה צעצוע של מושחתים כמו עמיר פרץ. ולכל המפגינים באשר הם: אם אתם מוצאים בהפגנה בה אתם משתתפים איזו ´חפרפרת´, שליח הסתדרות - דאגו להסב את את דעת הקהל אליו. ספרו להם גם על מעשיו של עמיר פרץ וחבריו. אני לא אטיף לאלימות, אבל יש לי הרגשה שהיא לא תזדקק להטפה בשביל לפרוץ. ומה זה הסמל המטופש הזה? ספק קונצרן תעשייה טאיוואני ספק מפלגה פשיסטית. איחס. אה, ועומרי - מה המצב? מה עם איזו הפגנה בנושא "זכויות האמנים המחתרתיים בהופעות של הנוער העובד"? אני אצטרף אליך. נתראה! ינון

תגובה לדברי ינון מקן משגב

סיעת עם אחד בכנסת הצביעה נגד תקציב המדינה. נקודה. השר שמוליק אביטל הצביע נגד. ההסתדרות, היא אכן גוף שבעבר היה מסואב ולדימוי שלו נקשרו הקשרים שלילים אולם היום, לא מעט בזכות יוזמותיו של ח"כ עמיר פרץ ישנם שינויים משמעותיים. הראשון שבהם הוא חוק חברות כח האדם שיזמה ההסתדרות, חוק שמשווה את תנאיהם של עובדי כח האדם לעובדים הרגילים. חוקים נוספים שנמצאים בתהליכי חקיקה שונים - הם: חוק שכר מינימום- העלאת שכר המינימום לאלף דולר. חוק שכר מקסימום- הגבלת המשכורות של הבכירים במשק ל- עד פי 15 מן העובד הזוטר כדאי ומומלץ להכנס לאתר של עם1 ולראות דוגמאות נוספות של עשייה. ההסתדרות בנפרד ועם אחד בנפרד פועלים במישור הציבורי ובמישור הפרלמנטרי .(בכנסת) לחוקק חוקים שבאים לסייע ולעזור לעובדים. עם אחד היא היום המפלגה הציונית היחידה שבאה לסייע לעובדים ולגימלאים. ההתסדרות היא היום גוף לוחמני שעוזר לעובדים במאבקם במעסיקים שמנצלים אותם. ההסתדרות, למי שלא יודע היא הגוף היחיד שעומד מאחורי הפגנת הנכים בירושלים ומסייעת להם רבות בענין. הסתדרות הנוער העובד והלומד, למי שלא יודע היא תנועת הנוער של ההסתדרות. ההסתדרות מתקצבת ותומכת בתנועה במליוני שקלים בשנה. לגיטימי בעיני צוות האתר לבחון בצורה לא מדעית (כדוגמת סקר) את הזיקה בין חניכי הנוער העובד והלומד להסתדרות וראה זה פלא 46% מפגינים יחס חיובי להסתדרות. לגיטמי בעיני צוות האתר לקרוא לחניכי התנועה לצאת מאדישותם ולהצטרף להפגנות, שאגב, רובן ככולן בחסות ובתמיכת ההסתדרות הכללית החדשה. לגיטמי לברר דרך סקר (נוסף) את מידת הנכונות של חברי התנועה, חניכי השכבה הבוגרת לקחת חלק בפעילות ציבורית נגד הממשלה. אלמלא היתה הסתדרות, לא היה מי שידאג לעובדים במדינת ישראל! בדבר אחד אנו מבקשים להסכמים איתך - הסמל החדש - די מפען - הקודם היה יותר טוב. חבל שחלק נכבד מהדברים אותם אתה כותב נכתבו מתוך להט ומתוך בורות ומבלי לבצע ברור או למידה רצינים. יתכן כי העובדה שאתה מתגורר על הגבעות הנישאות והמבודדות במועצה האזורית משגב עודדו אותך לכתוב כך. נשמח להתייחסות רצינית ומכובדת לדברים

nong

New member
נחמד שיש הערכה בתנועה../images/Emo59.gif

שלום שלום לכם קודקודים יקרים. יתרון אחד יש לגבעות הגליל שמביא אליהן תושבים רבים. זהו האויר הצח, הרוחות הבריאות המנשבות בין ההרים. ייתכן כי זמן רב מדי בחדרים העבשים והחנוקים של בית הנוע"ל בקיבוץ גלויות מקשים עליכם את יכולת הנשימה. יתכן שאתם אינכם מצליחים לשאוף כראוי את הרוחות הצעירות המנשבות בתנועה. וייתכן, רק ייתכן, שרוחות אלו מגיעות מהגליל. האתר של התנועה הוא אתר ייצוגי, את זה אני מקבל. אבל הייצוג המופיע באתר אינו הייצוג האמיתי של רוח התנועה וחניכיה ( שהם היינו הך, אם שכחתם). כל הכותרות מלאות הפאתוס והסקרים המתיפיפים רק דוחים את חברי התנועה האמיתיים, אלו שנמצאים בשטח ולא במשרד. דעו לכם, קודקודי האתר, שתקציב הוא לא הכל בחיים. נחמד להיות הכי גדולים והכי בולטים, אך לא כשזה בא על חשבון עמידה בערכים שהתנועה עצמה הציבה. הנסיון הפתטי לשנות את הסלוגן (למה תנועת נוער צריכה סלוגן?) ל"תנועת הנוער המגוונת בישראל" רק מוכיח את השפל אליו הדרדרנו. לא סתם נשמעים קולות בקן שלי על מעבר כללי לשמו"צ. התגובות הציניות באתר והקולות מהשטח (כן, אפשר לדבר עם אנשים גם לא דרך הסלקומית) יוכיחו שאני לא לבד. אין צורך להיות צינים, אני וחברי יותר טובים בזה ממכם, אז אל תתחילו מלחמות אחים מיותרות. אתם אתר ייצוגי, תהיו ייצוגיים גם כלפי פנים. ועם כל הכבוד, לי עדיין אין אמון בהסתדרות. ינון, קן משגב גרעין נגוע

פיצקה

New member
לינון החביב והאהוב מאוד

אתה פשוט לא מבין. ואני גם לא חושב שתבין כי אתה בור גולם ניאנדרטל שחי לו באיזה בור שופכין בגליל התחתון. קשה לי להאמין כי פניני החכמה התנועתיות יכלו להגיע אליך ואולי לגרום לך להיות פחות דמגוגי. עצם העובדה שאתה מדבר בגנות ההסתדרות, צדיקים ישתבח שמם, אומרת שאתה בוחר להיות עיוור ולא לראות את הקורה מסביבך. אתה סתם חזיר ריאקציונר לפי דעתי ואתה יודע מה-אתה גם דומה לגאולה כהן. שלך -עמרי-פליט להקת שפעת ספרדית

כן כן מה שהוא אמר

גם אני מסכים שחייבים אבל חייבים להביא שוטרים שיעמדו בכניסה לפורום ילבשו חולצות כחולת (לשיקול דעתכם) ויגידו לכולם מה להגיד. לא לכולם יש דעות טובות וחשוב שישמעו רק את הדברים הנכונים הרי ברור שללכת להפגנות ללא מטרה מוצהרת בלי לדעת למה הוא מעשה נבון וחכם. השולט בקן הגבעתי (י"א)
השיט זה בשביל שבטח הרעיון שלי לא יתקבל

למעלה