סקר חדש באויר.

לגמרי קאדי../images/Emo45.gif../images/Emo77.gif

אם האוס היה הרופא משפחה שלי, הייתי נשארת חולה בבית

מרי42

New member
מעניין...

מעניין שקאדי לוקחת בגדול, הרי וילסון גם רופא טוב וגם טוב לב וגם מקסים (אגב גם אני לא הצבעתי עבורו). היה חסר לי ברשימה טאוב, הוא נראה לי הרופא האידאלי: חכם, ענייני ואין לו בעיה להודות שהוא לא יודע וצריך להתייעץ. (למרות שאני לא מתה עליו כאדם)

נעים להסתכל עליה,יש לה עיניים יפות../images/Emo99.gif../images/Emo77.gif

סתם, היא פשוט רופאה שתמיד תיתן לך את האופציה השקולה והבטוחה עבורך, ולא תגרום לך (כמו האוס) לחתום על טופס בו אתה מסכים שיקפיאו אותך עד שהלב שלך יפסיק לפעול, ואז להחזיר אותך לחיים, כשרוב הסיכויים המוח שלך לא ממש יפעל כמו מקודם... וטאוב? הכי הפוך מקאדי. הוא הרופא הכי לא בטוח בעצמו בעולם, הוא לא יודע לחשוב על שום דבר בעצמו... לא הייתי רופא הססן שיגיד לי שהוא לא יודע מה נסגר..

S H I F T Y

New member
בהחלט התלבטתי בין שניהם.

וילסון עושה רושם של רופא טוב, וחמוד מאוד. אגב, נראה שלא ממש אוהבים פה את פורמן (ולדעתי בצדק!). למה דווקא ארבעת אלה בסקר? מה קרה לחברה האחרים? או לפחות לצוות הישן.

פורמן../images/Emo5.gif../images/Emo77.gif

אני כבר לא מצליחה להבדיל אם הדמות מרגיזה אותי, או שזה כבר לשחקן.... בכל אופן, נמאס לי לראות אותו ולשמוע אותו... שיעזוב כבר!!!!

Wrath Within

New member
רק לי אין שומדבר נגד פורמן?../images/Emo11.gif

אני דווקא מוצאת אותו משעשע

Wrath Within

New member
סוף סוף! מישהי!../images/Emo11.gif

אני דווקא מוצאת את הדיאלוגים שלו ושל האוס משעשעים, ובכלל, הוא אחלה דמות!

racheli135

New member
גם אני רוצה את קאדי

היא גם רופאה טובה והיא גם הבוסית של האוס....ככה אם יקרה משהו שהיא לא תדע לטפל בו היא תעביר את התיק להאוס....

S H I F T Y

New member
בחרתי בקאדי.

כבר אמרתי כמה פעמים שהיא מאוד חמודה בעיניי. ואם אנחנו מדברים על רופא משפחה, כזה שהולכים אליו תמיד כשחולים אבל לא על סף מוות, הייתי רוצה שהוא יהיה רופא טוב, ואדיב. ולטעמי קאדי עונה על שתי הדרישות האלה. לא סתם היא מנהלת בית החולים. אה, וכמו שאמרו מעלי, אם באמת אהיה על סף מוות והיא לא תדע מה לעשות איתי, התיק ממילא יעבור להאוס. ;)

miaBaby

New member
פחח כ''כ האוס ../images/Emo6.gif

למרות שזה אבסורד שמישהו מהם יהיה בכלל רופא משפחה כי הם רופאי התמחות ולכל אחד מהם יש את המקצוע שלו. אבל ניחא, בשביל הסקר, הייתי רוצה את האוס, רופאים תמיד טועים, תמיד לא יסודיים, לפעמים רושמים תרופה לא נכונה. האוס בודק דברים לעומק ומכיוון שכשהולכים לרופא משפחה זה לא עיניין של חיים ומוות שבו הוא יכאיב לי ויסכן אותי, אז אני מעדיפה אותו על האחרים. רק תראו את הקטעים בסדרה של הCLINIC DUTY, הוא תמיד מוצא מה הבעייה בשניה ופוטר לאנשים בעיות פשוטות בקלות. שלא לדבר על זה שהתגובות שלו משעשעות. ושהוא האוס! דאמיט!

למעלה