סקר חדש- בעקבות האירועים החדשים!

Rio

New member
300-400

רק בגלל שראיתי אותם כבר בהופעה ואני חוסכת לארה"ב :) אבל אם לא הייתי מוכנה למכור את סבתא שלי, כמובן.

../images/Emo6.gif

אני גרה בלונדון לכן האמת שהיו לי כבר הרבה הזדמנויות לראות אותם (שבחרתי לא לנצל גאד נואוז וואי) אבל בארץ... זה פשוט חוויה אחרת!!! אני מוכנה להוציא הרבה כסף על הכרטיס כולל לטוס לארץ במיוחד!!

dar dahan

Member
מכיוון שזה לא אני משלם אלא ההורים שלי אז...

אני מניחה ש300-400 הם יהיו מוכנים לשלם בשבילי בנוסף לבית מלון כמה ימים לפני כן. איזה כייף לי שאני מתגייס רק במרץ,
אבל קודם כל עדיף לחכות ולראות אם המופע הכן ייצא לפועל, אחר כך לכתוב על זה בפורום...

We Never Close

New member
300-400, 500 מקסימום

פשוט כי אין לי כסף..
אלא אם כן אני אמצא עבודה נורמלית, ואז אולי אפילו יותר. או שאני אשכנע מישהו לקנות לי "מתנה" כרטיס להופעה..

omrimayo

New member
הכרטיס יעלה לפחות 400,

ויותר לכיוון ה-500... לדעתי. לא שאני חושב שזה ייצא לפועל אבל במידה ו... אלו יהיו המחירים ואין לי בעיה עם זה (ולא, אני שיא הלא עשיר אבל זה החלום שלי אז...)

Alebana

New member
500 שקלים זה מדונה, פול מקרטני..

לא קולדפליי.. אני מניחה שהם יעלו 350-400 ככה

en li shem 7

New member
הצבעתי 200-300

אני חושבת שכל העניין של להביא אמנים לארץ, זאת פשוט שחיטה, זאת באמת גניבה לאור יום. אני ממש רוצה ללכת להופעה של מדונה, אבל לא לשלם 490 שקל בשביל זה, מה קורה עם אנשים? מה עם המשבר הכלכלי? למה אני צריכה לעבוד איזה 3 וחצי ימים במשך 8 שעות כל יום בשביל ללכת להופעה של כ-40 דק'? קראתי על זה כתבה היום, ב7 לילות, היה כתוב שהישראלים מוכנים לשלם הרבה, ושבגלל זה האמנים באים לכאן. לדוג' הם מאמינים שליאונרד כהן יעשה 1.5 מיליון דולר פה, ובחו"ל בסביבות ב300 אלף (אם אני זוכרת נכון) באסה, אה?

זה לא יהיה 40 דקות........

ולא יודעת, כשמדונה בלונדון לדוגמה כרטיסים לא עולים פחות מ120 פאונד, שזה הרבה יותר מ490 שקל, וזה כשלא צריך לבנות במות באמצע איזה פארק כי אולמות מוזיקה נורמליים. לי קשה להתלונן על 490 כשאני רואה את המחירים פה...

en li shem 7

New member
זהו שבאנגליה הכל אחרת

כולם יודעים שאנגליה הכי יקרה בעולם, וכל מקום שהאנגלים הולכים הם חושבים שהכל זול חחח והם גם מרוויחים בהתאם דרך אגב..

Deanb

New member
כשלא צריך לבנות במות באמצע איזה פארק?

המון הופעות בסיבוב האחרון של מדונה הן בפארקים ובמקומות לא הכי מחמיאים להופעות. גם איצטדיונים הם לא המקום האידיאלי ביותר להופעות

lior3553

New member
לא ממש משנה לי

מכיוון שגם ככה הורים שלי הם שמשלמים זה יכול לעלות גם 2000 זה יותר זול מלנסוע לאירופה ולשלם על טיסה ומלון אז לא יהיה להם איכפת לשלם וגם הם יודעים כמה קולדפליי חשובים לי הם לא מסוגלים להגיד "לא" ביום שהודיעו על ההאפשרות להופעה ההורים שלי היו הכי שמחים בעולם להגיד לי את זה סוףסוף הלהקה שליאור חופרת עליה שנים בא לארץ

למעלה