סקר חדש בפורום לוד רמלה

סקר חדש בפורום לוד רמלה

רבותי פתחתי סקר חדש בפורום אתם מוזמנים להגיב שם הסקר : מי מתאים יותר ליהות ראש עיריית לוד גיא

ה דרומי

New member
נדמה לי שהיה כתוב שכרגע ישנם כ

חמש מתמודדים והיד עוד נטועה. אז צריך לעדכן את הסקר מדובר על העיר לוד לפי המקומון עיתון אילון.

zivsb

New member
הפגנת "נוכחות"..........

ערב בחירות מתעוררים וקמים כל האלוקות החיים מקרן השפע הציבורית מר אל סער עשה קולות התמודדות והובטח לו המנכלות בת משפחתו קיבלה את החינוך זו רק דוגמא לו ההתחלה יגיעו 2 ואולאי 3 מועמדים אם המו"מ המתנהל עם אחד המועמדים יצליח בראש הליכוד יעמוד --- ----- נכון סולידית את מופתעת נכון לרגע זה:מועמד הליכוד הוא אילוז ה
לא עומד בקריטוריונים הליכודיים אלה אם ראש הממשלה יברך אותו וזה לא נראה בנתיים. המשך לפי דרישה

zivsb

New member
אני בעד גיא מנשרוב הוא כבאי

ויש לו צינור לשטוף את כל הזוהמה

מה לי ולפוליטיקה עכשיו ???

אני בעד אמא בריבוע ו zivsb ללא ספק צוות מוביל קדימה תעשו קמפיין

סולידית

New member
רק גבי אסרף../images/Emo110.gif

גיא מה איתי?? כנראה שאתה לא רואה מספיק תמנונים בפורום אז בבקשה-
עכשיו אני ראויה ליחס??

ה דרומי

New member
בסוף אחד \ת ממכם יצטרך להכנס

לראשות העיר זה שיש כבר פורום זו קפיצת מדרגה אז מה היה המצא שלכם.
ש-ב-ת ש- ל-ו-ם לתושבי העיר הנכבדים באשר הם.
לעשות מיפגש אצל גיא בתחנת הכיבוי ולראות את היופי של העיר ממרום 42 גובה. חוץ ממני. שישאר לבטח על קרקע יציבה.

fireloc

New member
לסולידית שלום רב

אני רואה שאת תומכת רצינית בגבי אסרף (הנהג מונית)ואת בכלל רמלאית אני כתושב העיר הזו חושש שהעיר הזו תיפול לידו של מר אסרף לא מוכן שנהג מונית ינהל לי את החיים בעיר ממש לא ואני מבקש סליחה מראש מכל נהגי המוניות זה לא אישי אני חושב שכדאי לתת סיכוי לדם צעיר וחדש בלוד שלא מעורב עוד הטינופת הפוליטית בלוד כמו עמוס חג'ג'..

zivsb

New member
אני נהג מונית אז???????????????????

מה פסול בגבי אסרף? עמוס חג"ג" יותר טוב? הוא בכלל גר ברעות נכון דוד אבא שלו גר כאן וסבא שלו אליהו ז"ל קבור כאן אבל כ ל משפחת חג"ג" עזבה מנזמן את לוד אתה מוזמן לשבת לבית כנסת "בית אליהו"

סולידית

New member
פיירלוק יקירי!../images/Emo110.gif

דבר ראשון, זה שגבי בעבר היה נהג מונית רק מוסיף לכך שעליו לנהל את העיר הזו מאחר וזה רק מוכיח שאדם שהתחיל בעבודה קשה הצליח להגיע למה שהוא היום, להזכירך, יו"ר מועצת הפועלים במרחב השפלה. הוא היחיד שבא מתוכנו ומבין את בעיות התושבים. דבר שני, חג'ג' יזכה להתייחסות כאשר יתן דוגמא אישית ויהיה תושב העיר. זה שהוא אלוף משנה במילואים לא אומר כלום לגבי אופן ניהולו את העיר. שמענו הרבה סיפורים על קצינים בקבע שישר קפצו לתפקידי ניהול ללא כל נסיון במערכת פוליטית או חברתית כלשהיא. אמנם העיר לוד נראית כמו שדה קרב, אבל העיר לא צריכה מפקדים או לוחמים. דבר אחרון, אמנם אני תושבת העיר רמלה, אבל אני מעורבת פוליטית בכל הנעשה בעיר לוד ומתוך שיחות עם בני גילי, סטודנטים צעירים, יש רק פתרון אחד לעיר שלכם: גבי אסרף לראשות העיר

אז אם כבר העלית את הרעיון ../images/Emo13.gif

אמנם לבחירות הקרובות אני כבר לא מצליחה להשתרבב אבל יש לי 4 שנים להכין את עצמי לבחירות הבאות ואם אצליח, יש לי כוונה מלאה לנסות להכניס רגל לפעול בעירייה. בינתיים אני בועד בית הספר "גני אביב". קצת על עצמי: ילידת הארץ, בת 29, נשואה מזה 10 שנים ואמא ל-4 בנות. גרתי במשך השנים בכל מיני מקומות בארץ ובשנה האחרונה מתגוררת בגני אביב. רוב בני משפחתי מתגוררים בגני אביב (הורים, אחים, סבתא, דודים). בצבא שירתתי כפקידה בחיל האוויר בבסיס במרכז הארץ. אני מזכירה במקצועי וההתמחות שלי היא כתבנות/קלדנות בעברית ואנגלית. אני דוברת עברית ואנגלית וגם מעט צרפתית. אני חילונית אם כי מאוד רוחנית. אני אדם מאוד ליברלי ופתוח לדעות שונות. מקבלת את האחר כמו שהוא, כל עוד הוא יודע לקבל אותי. לא אוהבת שקרנים וצבועים. רוצה שלוד תהיה מקום שכיף לחיות בה ולגדל בה ילדים וגדול בה כאנשים. לא רוצה לראות את לוד כעיר מעבר לעניים ונדכאים שלא יכולים להרשות לעצמם לגור במקום אחר. רוצה לעשות את לוד ה"מקום האחר" שאליו ישאפו אנשים להגיע. האנשים הם שעושים את המקום מה שהוא ולא להיפך. אני רוצה להשקיע עוד בחינוך המעולה שיש בלוד. אני רוצה להשקיע בתרבות בלוד ולא מספיק היכל התרבות. אנחנו צריכים מוזיאון פעיל, אנחנו צריכים תערוכות יוצרים לודאים. אני אישית מכירה איזה דוד אחד שעם יציאתו לפנסיה גילה שהוא יודע, יכול ואוהב לצייר. האדם מוכשר לעין שיעור. איספו כמה פנסיונרים שכמותו שהאמנות בנפשם ועירכו תערוכת לודאים במקום מרכזי. לוד צריכה גם טלויזיה קהילתית פעילה שתשדר לא רק חדשות אלא גם תציג את הכשרונות של העיר, וכאלה לא חסרים. אני לא מבינה גדולה בענייני הפשיעה בעיר בפרט ובארץ בכלל אבל אני מבינה שמצב עירנו בכי רע בכל הנוגע לסמים, אלימות ובנייה לא חוקית. אין לי כרגע רעיון איך לפתור את הבעיות האלו, ואני מאמינה שלאף אחד אין פתרון פלא להעלמת הבעיות האלו ואלו נושאים שאני מנסה לחשוב על דרך יצירתית לפתור אותם או לפחות להקטין מהנזק שהם גורמים הן תדמיתית לעיר והן פיזית לאנשים שמושפעים מהפשיעות הללו. אני רואה את עצמי שותפה פעילה בתרומה לשינוי פני העיר ותדמיתה ואני מקווה שיצטרפו אליי צעירי וותיקי העיר כאחד. אם לא למען עצמנו, אז לפחות למען עתיד ילדנו.

אמא בריבוע אותי קנית

אני מוכן גם לסדר לך את הקמפיין ועכשיו זה לא בצחוק. יש לך 4 שנים לעשות הכרות מלעה עם לוד

zivsb

New member
גם../images/Emo151.gif היה פקיד רסר בחיל האויר

אז... ראשית כל הכבוד על האמונה המצע צריך שיפור ובמדינה שלנו צריכים בעלי חזון המשך רק בפרטי

תגובה!!

אמא יקרה!! אני מציע לך להצטרף לראש העיר בני רגב!! וככה תוכלי להגשים את השאיפות שלך!!!

lj101

New member
שבת שלום, לפי דעתי המלך החדש

של העיר לוד נבחר כבר מעל גבי העתונים בשבועות האחרונים, מי שקרא בעיתון איילון את הכתבה על ראש העיר יואל לביא ודעתו על חלק מהמועמדים צריך להסיק רק מסקנה אחת והיא שראש העיר הבאה של לוד הוא חג'ג' אם לא תהיה שום תקלה בדרך, הוא משווק את עצמו נכון בתקשורת ושולח את הקומפלימנטים הנכונים לאנשים הנכונים (ראו ערך ראש העיר של רמלה) וכמו איש עסקים ממולח ומקצוען ואיש צבא לשעבר הוא עושה את ההכנה לכיסא במקצועיות רבה. הבעיה שלי היא וגם השאלה שצריכה להעלות ע"י חלק מהתושבים מה עושה כאן איש עסקים שהוא די מצליח למיטה חולה ואפילו חולה מאוד, האם אין כאן אינטרסים אישיים וכלכליים שהוא יוכל לפתח מכס ראשות העיר ?. בברכת שבת שלום LJ101

fireloc

New member
lj101 ידידי

להזכירך כאשר יואל לביא נבחר בפעם הראשונה לראשות העיר רמלה . גם רמלה היתה מיטה חולה לא פחות מלוד וגם יואל לביא לא חי ברמלה תקופה הרוכה וראה את הפלא מאז שהוא מכהן כראש העיר רמלה צמחה ועלתה מס' מדרגות היום אתה עובר ברמלה ומרגיש בשינוי שמתחולל בעיר . נכון עושה יואל לביא בקידום עמוס חג'ג' לראשות עיריית לוד

lj101

New member
../images/Emo132.gif חברים למה להשתמש ב-!!!

אין לי כלום נגד חג'ג' או אחרים פשוט ניסתי להעלות נקודות נוספות למחשבה אפרופו יש לי נושא חדש לדיון למחר בעיתון ידיעות יש כתבה על העיר נתיבות והנושא קשור לערים רמלה ולוד.

תגובה למחבר!!

אדון יקר!! אם תקרא טוב...תראה שיואל לביא אמר: " בני רגב הוא איש ציבור ראוי - אני אוהב אותו" תסיק מסקנות לבד!!!!

למעלה