אז אם כבר העלית את הרעיון ../images/Emo13.gif
אמנם לבחירות הקרובות אני כבר לא מצליחה להשתרבב אבל יש לי 4 שנים להכין את עצמי לבחירות הבאות ואם אצליח, יש לי כוונה מלאה לנסות להכניס רגל לפעול בעירייה. בינתיים אני בועד בית הספר "גני אביב". קצת על עצמי: ילידת הארץ, בת 29, נשואה מזה 10 שנים ואמא ל-4 בנות. גרתי במשך השנים בכל מיני מקומות בארץ ובשנה האחרונה מתגוררת בגני אביב. רוב בני משפחתי מתגוררים בגני אביב (הורים, אחים, סבתא, דודים). בצבא שירתתי כפקידה בחיל האוויר בבסיס במרכז הארץ. אני מזכירה במקצועי וההתמחות שלי היא כתבנות/קלדנות בעברית ואנגלית. אני דוברת עברית ואנגלית וגם מעט צרפתית. אני חילונית אם כי מאוד רוחנית. אני אדם מאוד ליברלי ופתוח לדעות שונות. מקבלת את האחר כמו שהוא, כל עוד הוא יודע לקבל אותי. לא אוהבת שקרנים וצבועים. רוצה שלוד תהיה מקום שכיף לחיות בה ולגדל בה ילדים וגדול בה כאנשים. לא רוצה לראות את לוד כעיר מעבר לעניים ונדכאים שלא יכולים להרשות לעצמם לגור במקום אחר. רוצה לעשות את לוד ה"מקום האחר" שאליו ישאפו אנשים להגיע. האנשים הם שעושים את המקום מה שהוא ולא להיפך. אני רוצה להשקיע עוד בחינוך המעולה שיש בלוד. אני רוצה להשקיע בתרבות בלוד ולא מספיק היכל התרבות. אנחנו צריכים מוזיאון פעיל, אנחנו צריכים תערוכות יוצרים לודאים. אני אישית מכירה איזה דוד אחד שעם יציאתו לפנסיה גילה שהוא יודע, יכול ואוהב לצייר. האדם מוכשר לעין שיעור. איספו כמה פנסיונרים שכמותו שהאמנות בנפשם ועירכו תערוכת לודאים במקום מרכזי. לוד צריכה גם טלויזיה קהילתית פעילה שתשדר לא רק חדשות אלא גם תציג את הכשרונות של העיר, וכאלה לא חסרים. אני לא מבינה גדולה בענייני הפשיעה בעיר בפרט ובארץ בכלל אבל אני מבינה שמצב עירנו בכי רע בכל הנוגע לסמים, אלימות ובנייה לא חוקית. אין לי כרגע רעיון איך לפתור את הבעיות האלו, ואני מאמינה שלאף אחד אין פתרון פלא להעלמת הבעיות האלו ואלו נושאים שאני מנסה לחשוב על דרך יצירתית לפתור אותם או לפחות להקטין מהנזק שהם גורמים הן תדמיתית לעיר והן פיזית לאנשים שמושפעים מהפשיעות הללו. אני רואה את עצמי שותפה פעילה בתרומה לשינוי פני העיר ותדמיתה ואני מקווה שיצטרפו אליי צעירי וותיקי העיר כאחד. אם לא למען עצמנו, אז לפחות למען עתיד ילדנו.