סקר חדש בפורום

כמובן שכחתי...

לוחצים על המילה סקר למעלה... ומצביעים.. סקר הפורום: איזה סגנונות של קרבות הייתם מעונינים לראות בטלויזיה יותר.. אגרוף תאילנדי אגרוף מקצועני אגרוף חובבני קיק בוקס קראטה מגע מלא FREE FIGHT BJJ אני אוהב את הערבוביה של הסגנונות אחר.......... הצג תוצאות

Pyongwon

New member
WTF TAEKWONDO!!!!!

BECAUSE WE TAKE PLACES THERE SEE: ILAN GOLDSHMIDT YEHIAM SHARABI AND ALL THE OTHERS THAT HAVE YET NOT BEEN SHOWN IN ISRAEL!!! JESS.

AmitNHB

New member
אני לא חושב שיש מקום לזה ב"זירה".

לא שאני מזלזל ב TKD, אבל לפחות בצורה התחרותית - מה שמראים באולימפיאדה ואליפויות ביורוספורט, זה ממש לא מתאים לזירה מקצוענית. זה בערך כמו שיעשו ב"זירה" קרבות ג'ודו.

AmitNHB

New member
סליחה, הסקר אינו לגביי ה"זירה".

הוא לגביי טלויזיה באופן כללי. טעות שלי.

dascalu jacob

New member
למה לא ? בחוקים של מגע מלא

עם שינויים קלים בניקוד הטאקוונדו יהיה מעניין מאוד.

AmitNHB

New member
אז זה לא חוקים של TKD.

אני לא אומר שאין מקום לשיטה. אני אומר שלתחרות עם החוקים אין מקום בזירה, לדעתי.

AmitNHB

New member
יניב,

אחלה, לחצתי והצבעתי. אבל הלינק מתחת שכתוב "סקר חדש..." שעכשיו התחלף ב"בהנהלת..." היה שבור מקודם. משהו קטן שרציתי להעיר - BJJ ו FREE FIGHT זה לא אותו הדבר.

היי יניב , אני חושב שתוצאות הסקר

לפחות עד עכשיו מצביעות על הלך הרוח בעולם כמו גם בישראל בשנים האחרונות , הנוטות לכיוון ה"פרי פייט " . כדאי בהתיחסות לערבי "הזירה " שאותם אתם מקיימים , להתייחס לכך או לפחות לייצור מצב של 50% - 50% לא ?

בהחלט מצב אפשרי...

אבל זה גם תלוי ברצון לשיתוף פעולה של המאמנים בתחום יניב

Pyongwon

New member
לא נראה לי שלמאמני הטאקוונדו יהיה

בעיה לראות אנשים עושים טאקוונדו! :) למשל, ספרד, ישראל (קרא אילן גולדשמידט, יחיעם שרעבי ועוד) - היות וזה גם זירה. השאלה היא איך אתה מגדיר זירה - עם חבלים... או בלי? ואת זה לא הכנסת לסקר. :) ג'ס.

Pyongwon

New member
פעם הבא שרושמים סקר, אולי יש מקום

לרשום משהוא אחרי ה"אחר" - היות וכאשר אני נכנסתי זה היה מבורג בין שלושת הראשונים. ג'ס.

מממ תשובה....

התכוונתי לזירה עם חבלים אבל זה לא צריך להפריע ללוחם הטאקוונדו, עושים אצלנו בזירת חבלים גם קרבות קראטה זה לא ממש מפריע.. הזירה גדולה! יניב

למעלה