סקר חדש בפורום

חתונה לבנה

" י' ובת זוגה ל', שתיהן גרושות, אמהות לילדים. י' באמצע שנות השלושים לחייה. היא נמצאת בכלא כשנה, אחרי שהורשעה בקשירת קשר לביצוע רצח ונידונה לחמש שנות מאסר. ל', בראשית שנות הארבעים לחייה, נמצאת בכלא כבר חמש שנים. היא הורשעה בעבירה חמורה של חטיפה ונשפטה ל-12 שנות מאסר. צו איסור פרסום שהוצא לאחרונה לא מאפשר פרסום כל פרט מזהה על אודות השתיים. הצו הוצא בעקבות עתירה שהגישו י' ול' באמצעות המרכז לפלורליזם יהודי, בה ביקשו להיפגש עם רב קונסרבטיבי בין כותלי הכלא,לצורך הכוונה רוחנית.הבקשה הראשונית שהגישו השתיים בעניין לשירות בתי הסוהר נענתה בשלילה. " לכתבה מ"מעריב"

דפקשר חדש, מעודכן ומתוקן נשלח הרגע|

ושוב, מי שלא קיבל שינפנף או ישרוק או משהו.

1רב

New member
מסיבת חנוכה וקיצור יום לימודים

אני יודעת שאני כבר נודניקית אבל נמאס לי לממן את פינוקי הגננות... לידיעתכם! רוני BSH

blonda3

New member
קראתי../images/Emo22.gif

אתמול בלילה מה בדיוק הבעיה בכמה מילים? אם וכאשר הן מתחתנות מה בעצם זה "נותן" להן? לא להתקיף...אני חדשה בנושא. לגבי מה שכתוב שם שיש בנות לסביות שמגיעות לשם אבל שיש בנות שאינן לסביות ובגלל אורח החיים שהוא רק עם נשים משנות את הרגלן והופכות ל? העלה אצלי סימני שאלה. אולי אנחנו בכלל "יצורים" דו מיניים?

blonda3

New member
היום בבוקר ראיתי אותה../images/Emo132.gif

את אחת מהאסירות היא התראיינה ב
אפרת רייטן ומני פאר ראיינו אותה. הם שאלו אותה כמה מהשאלות שאני שאלתי כאן.... לגבי מיסוד הקשר היא ענתה שהן קודם כל חברות מאד טובות והן חושבות שהן רוצות להמשיך לחיות ביחד.... היא ישבה עם הגב למצלמה והיסוו את קולה היתה שם גם עורכת הדין שמייצגת אותן בנושא הכנסת הרב לכלא שכחתי את שמה. מישהו ראה?

סקר חדש בפורום ../images/Emo13.gif

וכולן מוזמנים לענות. גם דף הבית של הפורום מעודכן, וזו שוב הזדמנות להפיל תחנון בפניכן - הוסיפו תמונות לכרטיס האישי !!!! רק כרטיסים עם תמונה יכולים לעלות לדפהבית, ועם כל חינה של טוס.. היינו שמחים להציג שם גם פנים נוספות... וכמובן איפשר להתאפק, מלשוב לברך את הGירפה והZברה

למעלה