סקר חדש בפורום

סקר חדש בפורום ../images/Emo140.gif

האם את/ה משוחח/ת עם אלוהים? כולם מוזמנים "להצביע". שחר.

א פ ר ו ח

New member
אני כן מדבר איתו

ימים קבועים החבר הכי אינטימי שלי רק מי שמדבר איתו יכול להבין אני אוהב אותו מאוד

א פ ר ו ח

New member
גם את מה?

את כן מדברת איתו? את בטטה? את לא מדברת איתו? את מה? את חושבת שאני אלוהימית? מה מה מה ? אגב נעים מאוד, אני אפרוח

שלהבת4

New member
קודם כל

זאת היא ולא הוא. וכן, מדברת איתה שיחות שמימיות. כשהיא לא בבית אני משאירה לה מסרים והיא לפעמים גם עונה. נעים מאוד אפרוח. מאיפה אתה בארץ?

שלהבת4

New member
תראה איזה צירוף מקרים

אני מקלקיליה. בחורה מקולקלת לגמרי (אבל עם תקנה) חחחחחחחח

א פ ר ו ח

New member
יש אלוהים והוא הפגיש בינינו פה

שיקרתי חיפה אעלק אני מג´לג´וליה מי יתן ( אולי אלוהימית...) ויבוא יום ואגיד לך בערגה אנאבחיבק יא בטטה

gaia20

New member
אפרוח........................

חשבתי ש"אולוהים" זו "אלוהימית".......... אל תשגע אותי- כמעט השלמתי עם העובדה הזאת ועכשיו אתה משנה את דעתך?? תחליט כבר!!!! גאיה.

Zoko El Loco

New member
בן אדם!

אלהים זה שם קיבוצי. כמו בן אדם, בן אדם. מורידה שמלה מחנות יד שניה שהבאתי לה מורידה שמלה מחנות יד שניה שהבאתי לה... מוזיקה זה שם קיבוצי? ומי זה עוזי ?

מלוואח

New member
אנחנו לא מדברים ... רק מה

יחד איתו אני מכין את הסחוג, את התבלין של חיי...

א פ ר ו ח

New member
חהחה יפה יא מלאווח

אבל תגיד בכובנה? בלסיס? בזלביה? בחילבה? שם הוא לא עוזר לך? אלוהים אוהב מרק רגל

טאטו6

New member
אלוהים....מה זה

תקופה ארוכה דיברתי איתו עד שהבנתי שאני מדברת לעצמי נכנסתי לתסכול ומלחמת חורמה , שכן עם מי אריב עכשיו ואת מי אאשים בעולות השונות? וממי אבקש מזור? התובנה הזאת הרסה את חיי}_:

IC4

New member
אלוהים! החבר הדמיוני של כולם!

זאת ההגדרה החביבה עליי מכל המחשבות שאי פעם היו לי על "אלוהים" כשהייתי קטן הייתי מדבר איתו. ילד קטן תמים ומשועמם שמדבר עם המחשבה שהוא יצר. הוא לא הגיב והוכיח את חוסר התיחסותו אליי ע"י אי מילוי חלקו בעיסקה. תן לי מאה במבחן ואני אלך לבית כנסת לא איכפת לו ממני, לא איכפת לי ממנו. --- אייסי, שמחכה לתקופה שבה לא לעשות בר מצווה תחשב לקונפורמיזם. תנו לי לגיטימציה קיבימינט

למעלה