קשה לי לחשוב על העונה הבאה
לדעתי היא הולכת להידמות לעונה הזו, אין לי שאיפות עם ז'ינו, ולא משנה מי יאמן פה. אבל בכל זאת בחרתי באפשרות הכי לא ריאלית אבל הכי מתאימה להפועל באר שבע - לופא, לפה הוא לא חוזר כל עוד השטן יושב במשרדים וגונב כסף לשחקנים, אבל מבחינת מנטליות, צורת משחק, "השכונתיות", השמחת משחק (הדבר היחידי שאולי טיפה חסר - שיתוף צעירים, אמנם הוא משתף הרבה יותר ממאמנים אחרים אך לא במידה שאני הייתי רוצה, יכול להיות שבחוזה ארוך טווח הוא לא יפחד על מקום העבודה שלו ויבנה את הקבוצה, דבר שיכלול מן הסתם שיתוף צעירים) לופא הכי מתאים לבאר שבע, הלוואי ונראה אותו פה בבאר שבע לעוד הרבה שנים תחת יו"ר נורמלי. אין עוד מאמנים שמתאימים בצורה הזו לבאר שבע, אני לא רואה את אלישע לוי או קלינגר למשל מצליחים לתפקד תחת הלחץ האדיר ששורר במועדון, ובטח שלא יובילו להישגים כל עוד הקהל לא בא (וכך צריך להיות עד שהרשע יעזוב). עוד דבר קטן, אתם לא חושבים שכמות המאמנים שז'ינו פיטר תשפיע על החלטת המאמן הבא (?) להגיע לכאן, אמנם מדובר במשכורת והם לא רוצים להישאר בלי מקום פרנסה, אבל יש גבול לכמה שאדם יכול לרדת, ואם הם מוכנים לבוא לפה ולאמן תחת שרביטו של ז'ינו לאחר אינספור המקרים שקרו כאן כלפי המאמנים אז מגיע להם אחד כמו ז'ינו. לסיום, הלוואי שיהיה לי את החשק לעסוק בעונה הבאה מהבחינה המקצועית, כולנו יודעים שעונת המלפפונים הרבה יותר מעניינת מהעונה הרגילה