סקר חדש בפורום

HBSFC1

New member
סקר חדש בפורום../images/Emo70.gif

איזה מאמן הייתם רוצים לראות בשורות הפועל ב"ש בעונה הבאה?

henry987

New member
אני הייתי רוצה לראות את בלבול

ממשיך. אם לא הוא גילי לנדאו

דארקו

New member
קלינגר האופצייה הכי ראוייה לטעמי..

הרבה שנים אני לא זוכר שהגיע לב"ש מאמן עם רקורד של קלינגר..(אליפות גביע והשתתפות בצ'מפיונס ליג) מה עוד שהסכסוך עם נימני רק עשה אותו מאמן יותר טוב לפי דעתי.. מה שהוא עבר אף מאמן לא יכול לעבור! עטר, אלישע לוי, ולופא מיותרים לדעתי.

RED OR DEAD BS

New member
קשה לי לחשוב על העונה הבאה

לדעתי היא הולכת להידמות לעונה הזו, אין לי שאיפות עם ז'ינו, ולא משנה מי יאמן פה. אבל בכל זאת בחרתי באפשרות הכי לא ריאלית אבל הכי מתאימה להפועל באר שבע - לופא, לפה הוא לא חוזר כל עוד השטן יושב במשרדים וגונב כסף לשחקנים, אבל מבחינת מנטליות, צורת משחק, "השכונתיות", השמחת משחק (הדבר היחידי שאולי טיפה חסר - שיתוף צעירים, אמנם הוא משתף הרבה יותר ממאמנים אחרים אך לא במידה שאני הייתי רוצה, יכול להיות שבחוזה ארוך טווח הוא לא יפחד על מקום העבודה שלו ויבנה את הקבוצה, דבר שיכלול מן הסתם שיתוף צעירים) לופא הכי מתאים לבאר שבע, הלוואי ונראה אותו פה בבאר שבע לעוד הרבה שנים תחת יו"ר נורמלי. אין עוד מאמנים שמתאימים בצורה הזו לבאר שבע, אני לא רואה את אלישע לוי או קלינגר למשל מצליחים לתפקד תחת הלחץ האדיר ששורר במועדון, ובטח שלא יובילו להישגים כל עוד הקהל לא בא (וכך צריך להיות עד שהרשע יעזוב). עוד דבר קטן, אתם לא חושבים שכמות המאמנים שז'ינו פיטר תשפיע על החלטת המאמן הבא (?) להגיע לכאן, אמנם מדובר במשכורת והם לא רוצים להישאר בלי מקום פרנסה, אבל יש גבול לכמה שאדם יכול לרדת, ואם הם מוכנים לבוא לפה ולאמן תחת שרביטו של ז'ינו לאחר אינספור המקרים שקרו כאן כלפי המאמנים אז מגיע להם אחד כמו ז'ינו. לסיום, הלוואי שיהיה לי את החשק לעסוק בעונה הבאה מהבחינה המקצועית, כולנו יודעים שעונת המלפפונים הרבה יותר מעניינת מהעונה הרגילה :)

לופא-היחידי שיודע להסתדר אם זינו

וחוץ מזה שהוא זה שהעלה אותנו ליגה ואם זינו לא היה מחרפן לו את המח אז היינו נשארים שם עוד עונה

HBSFC1

New member
דווקא מה זה לא... לופא לדעתי לא

יחזור לב"ש לעולם.. לופא השפיל את עצמו פעמיים מול זינו כשחתם בקבוצה לשנתיים אחרי הבטחה של זינו, והוא מנגד ביטל את ההבטחה. לופא יודע טוב מאוד שאם הוא חוזר להפועל ב"ש בפעם הרביעית, הוא יוצא בשפת הרחוב "חרבנה"....

כלפי צודק.. לדעתי ניר קלינגר הוא

המאמן הפנוי הראוי ביותר מה גם שלבנאדם לא מחכה תור של מבקשים וגם הוא מתחיל להיות רעב לדשא... יכול להיות שידוך מעניין.. ולפי מה שהבנתי בלבול ישאר שנה הבאה

למעלה