סקר חדש בפורום-

סקר חדש בפורום-

האם היית נכנס למערכת יחסים פתוחה(ביגמיה)
אתם מוזמנים גם לנמק...

TwelveEyes

New member
../images/Emo31.gif

קנאית\צומית שכמוני, קשה לה כשבמערכת יחסים היא לא מקבלת את מלוא תשומת הלב מבן\בת זוגה. בכלל, עד שמוצאים במדינה הדפוקה הזו בחור\ה נורמלי\ת לצאת איתו\ה, שאני עוד אתחלק?! I think NOT!

Lizz

New member
כן. בערך.

לא ביגמיה - שזה להיות עם שני אנשים - אלא מערכת פתוחה, שבה אני בעיקרון עם מישהי אחת, אבל מותר לי לעשות מה שאני רוצה עם כמה אנשים שאני רוצה. תיאורטית. האמת היא שאני עצלנית מכדי לנצל את זה :)

resputin

New member
../images/Emo45.gif\../images/Emo31.gif

אני די תקוע באמצע.. מצד אחד יש לי עיניים גדולות ומצד שני אני שונא בוגדים ובגידה בכלל, לכן אני אפעל בשיטת הLook but don´t touch.. מונוגמיה.. *צמרמורת* רק מלשמוע את זה..:p

למה ביגמיה אם אפשר פוליגמיה? ../images/Emo8.gif

עוד לא התנסתי בקשר עם שני בנים בו-זמנית, זה לא שיש או אין רצון, אלא פשוט אין לי זמן... אני בקשר עכשיו (לא מהסוג המחייב, זה נראה לי יותר קרוב ליזיזות) וזה לא מונע ממני לעשות עיניים לכוסון הבלונדיני מהחדר-כושר... אז זה כמובן תלוי בסיטואציה ובטיבה של מערכת היחסים, אבל נראה לי שאני אצביע

חד וחלק, לא.

ולסבול את זה שיש עוד מישהו שהוא/היא אוהב/ת!? פשוט מאוד, לא. למה? כי אני לא מוכנה לקבל דבר כזה, שמישהו אוהב שני אנשים בו זמנית באותה המידה. אני אחשוב שאני זו שפחות אוהבים אותה.. ואולי מנצלים אותה ולועגים לה בכלל! אז, יזיזות פוליגמית, מילא. מערכת יחסים ביגמית - אין סיכוי!

resputin

New member
נראה לי ששרימפי התבלבל

והתכוון לפוליגמיה, לא לביגמיה..

אז אותו הדבר...

יזיזות זה עדיין אחרת ממערכת יחסים פוליגמית. וגם אני, אגב, לא הייתי מסכימה לנהל מערכת יחסים עם יותר מאחד/ת בו זמנית (אני בקושי מסתדרת עם אחד/ת, אתם רוצים עוד?!!?!?!)

white star

New member
../images/Emo31.gifממש לא

אני פשוט קנאי מדי לאדם שאני אוהב ואני ממש לא מוכן למערכת יחסים פתוחה. אם הוא מתפרפר - סבבה שרק אני לא אדע על זה.

לא...

אני פשוט לא מאמינה במערכות יחסים כאלה. אם כבר מערכת יחסים - אז רק עם אדם אחד.

fayd הפשוש

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif|לא

הבן אדם שהייה איתי הייה רק איתי, וכמו אנג´ל דאסט אני לא מאמין ביחסים כאלו סופם להכשל מההתחלה...

למעלה