סקר חדש בפורום....

סקר חדש בפורום....

מהו מרוץ האופניים האהוב עליך? אתם מוזמנים להצביע, הסקר נמצא בשורת התפריט של הפורום.

אני הצבעתי לוואלטה../images/Emo6.gif

השאלה הייתה "מה המרוץ האהוב עלייך?" אני הכי אוהב את הוולטה משום שמארגני הוואלטה תווים את המסלול כך שהמרוץ הופך למרתק ביותר. אין זה סותר את העובדה כי אני חושב שהטור הוא הגדול, החשוב והמלהיב מכולם. הטור מלהיב יותר משום שיש בו אוויר של סוף הדרך ימינה. הוואלטה מעניין יותר מקצועית. אני מקווה שהצלחתי להבהיר עצמי.

KobeRider

New member
ואני עדין היחידי

שהג'ירו מלהיב אותו יותר משאר הטורים... מה קרה? קצת אקשן, קצת משטרות ופורשים?

ido mazor

New member
אולי תוסיפו עוד אופציות לסקר?

סבב הגביע העולמי זה לא מירוץ, זה סבב. אולי תוסיפו עוד אופציות? פאריס-רובא, מילאן-סאו רמו, אליפות ישראל בבית גוברין. מרוץ האופניים האהוב עלי הוא סובב כוכב יאיר (XC).

עידו ההערות שלך נשמעו...

והסקר עודכן מחדש, בתוספת של מרוצים נוספים. מצטער על ההצבעות שנמחקו בגלל העידכון החדש.

ido mazor

New member
תודה, אבל

מה עם סובב כוכב יאיר??!! בלית ברירה הסתפקתי במירוץ הזניח ההוא בצפון צרפת, שם הם אפילו לא סללו באספלט נורמלי את כל המסלול...

KobeRider

New member
אני לא מבין

מה - אני היחידי שאוהב את הג'ירו? כאילו דה

צודק באמת שכחתי אותו...

אני מתחיל להזדקן כנראה, הזיכרון כבר לא כמו שהוא היה פעם.

קלאסיקה סן סבסטיאן - סן סבסטיאן?

במה זכתה? המממ... מון וונטו, האם את שוקלת להחליף את הניק ליעיזקיבל בעקבות הכבוד שזכתה לו העלייה הזו? הכל ברוח טובה כמובן. מצדי שיהיה פפננשטיל (מהצירי מצגטה), או לה רדוט (ליאז')

Mont Ventoux

New member
חו"ח

שם זה לא דבר שמחליפים כל כך מהר. אבל האמת שלא עניתי לסקר, כי זה כמו לשאול מי הספורטאי הכי גדול בכל הזמנים... להכריע בין גראנד טור לפרי-רובא? מה היה אומר על זה המלך שלמה? ניחא, אם היה אפשר לבחור איזה שלושה.

:-.D משום מה גם אני חשבתי זכר...

חס וחלילה. אין אף בחורה שמסוגלת

להגדיר מי הספורטאי הטוב ביותר, איזה המירוץ הכי אהוב, ככה זה. כולם מיוחדים ואהובים, ולכולם מגיעה העדפה מתקנת. כולם היו בנינו (חוץ מנעמי)

למה סאן סבסטיאן?

בגלל שעידו הלחיץ אותי להכניס עוד קטגוריות (בהתחלה היו רק 5), והדרישה טכנית הייתה 5 או 10 קטגוריות. והשם סאן סבסטיאן קפץ לי לראש (עברתי בדיוק על לוח תאריכי המרוצים, ועוד פחות משבועיים סאן סבסטיאן). בכל מקרה עדיין נשארה אופציה לבחור בכל מרוץ אחר מסבב הגביע העולמי. חוץ מזה מה רע בקצת כבוד לבאסקים? אחלה טאפס הם יארגנו לנו למרוץ.

arieleco

New member
ואני בכלל אוהב את הקלאסיקה של ציריך

אבל הצבעתי לוואלטה. ברשימה הראשונית ב-cycle4all עושה רושם שחוץ מאולריך, ארמסטרונג, קלודן ובאסו יהיו שם כל הגדולים, ובתוספת בלוקי, וינוקורוב, אוואנס וסבולדלי, יהיה חם.

למעלה