ההצבעה לא נקלטה
O orii New member 27/9/12 #3 עדיין לא נקלטה ההצבעה שלך... מוזר בכל מקרה העובדה שהעלת במשקל בצורה דרמטית אומרת שהקראון לא פעל בצורה מיטבית ולכן האמפרודקס גרם להגברת הפעילות שלו.
עדיין לא נקלטה ההצבעה שלך... מוזר בכל מקרה העובדה שהעלת במשקל בצורה דרמטית אומרת שהקראון לא פעל בצורה מיטבית ולכן האמפרודקס גרם להגברת הפעילות שלו.
O orii New member 27/9/12 #4 זה באמת מוזר אני לא יודע להסביר את זה... ואני אשמח אם תנסי להצביע אחר כך שוב - אויל ממחשב אחר.
O orii New member 27/9/12 #5 ההצבעה האחד היא שלי שי מי לב שהיא אומרת - לא השתמש. ואת כן משתמשת. את הקישור אני אוכל לראות רק בבית כי אין לי אוזניות כאן.
ההצבעה האחד היא שלי שי מי לב שהיא אומרת - לא השתמש. ואת כן משתמשת. את הקישור אני אוכל לראות רק בבית כי אין לי אוזניות כאן.
O orii New member 27/9/12 #1 סקר חדש האם את/ה משתמש/ת באומפרדקס / לוקס ? האם את/ה משתמש/ת באומפרדקס / לוקס / אומפרזול (חוסמי משאבות פרוטונים PPI), המורידים את חומציות הקיבה? והשאלה מתיחסת גם להקשר של השימוש האם כדי ליעל את הפעילות של הקראון או מסיבות אחרות. ההקשר לסקר נמצא כאן.
סקר חדש האם את/ה משתמש/ת באומפרדקס / לוקס ? האם את/ה משתמש/ת באומפרדקס / לוקס / אומפרזול (חוסמי משאבות פרוטונים PPI), המורידים את חומציות הקיבה? והשאלה מתיחסת גם להקשר של השימוש האם כדי ליעל את הפעילות של הקראון או מסיבות אחרות. ההקשר לסקר נמצא כאן.