סקר חדש: השחקן המצטיין

HBSFC1

New member
סקר חדש: השחקן המצטיין ../images/Emo124.gif

מי השחקן המצטיין בדרבי?

RED OR DEAD BS

New member
צ'גאי, המלך הבא של הפועל.

ואיזה חלום, אביה, אלול, הברדות, אופיר חיים, בונפלד.....

HBSFC1

New member
צאגאי באמת שחקן שאפשר לבנות עליו

כשחקן יציב בהרכב בקבוצה בליגת העל. ודרך אגב אני לא מבין אלי ממה אתה מחזיק מהברדה השני(ינון)...? שחקן לטעמי קצת אפור, שעושים ממנו יותר מדי בגלל אליניב. בינתיים הוא לא מוכיח את עצמו יותר מידי, אבל הלוואי ואתבדה.

RED OR DEAD BS

New member
למעשה אני לא מחזיק ממנו =]

סתם רשמתי הברדות, כי אם הייתי רושם ברדה הייתם חושבים שהתכוונתי לינון :) בכל אופן אני באמת מסכים, ברדה לא נותן את התפוקה שמצפים ממנו ואי אפשר להגיד שהוא לא מקבל מספיק הזדמנויות. אבל בכל זאת, אני חושב שצריך להמשיך ולשתף אותו בגארבג' טיים כמו היום, מי יודע אולי הוא לא אמר את המילה האחרונה.

אפשר להערב חברים?

סליחה שאני נכנס בהשיחה אבל לדעתי בדרבי מהרגע שברדה נכנס הביא אחלה פפייט על הכדורים וזה החל כבר מעונה שעברה. התפוקה עדיין לא הגיע זה נכון אבל ינון עדיין לא שחקן מוביל בקבוצה ברגע שיקבל תמפתחות של ההתקפה הוא יצליח בגדול. וככה גם אולמיידה! חלוץ ענק!

שמע אחי..

אתה צודק.. ברדה לא עשה כלום! אבל אם עובדה אחת אתה לא יכול להתווכח: מדובר במלך השערים בכל הזמנים של מחלקת הנוער של הפועל, ודיברו עליו רבות כ"חלוץ הכי כישרוני שגדל במועדון"... ואגב להזכירך, בסוף שנה שעברה ברדה קיבל את המפתחות והוכיח את עצמו! אותם דברים אפשר להגיד על זוהר חוגג.. לא עשה יותר מדי, אבל אני ראיתי משחקים שלו בנוער, ואני אומר לכם שמדובר באחד מעשרת השחקנים הכי טובים בארץ! ולא אני לא מגזים! ואת זה לא רק אני אומר.. (ע"ע זאב זלצר)

רוני 2112

New member
אחי הכסף מדבר

לפני כמה שנים טובות היה שחקו שעבר ממכבי ת"א להפועל או ההיפך שאמר משהו כזה האצבע ביד של הסמל של הפועל מראה את החשבון בבנק, משהו בסגנון הזה, כלומר כסף ורק כסף מדבר תשאל את "הברדות" בעיקר את האבא חיים רוני

RED OR DEAD BS

New member
לא בטוח

אני חושב שקודם זה מתחיל ביחס ואנושיות. כסף תמיד יהיה הדבר שיקבע לכאן או לכאן אבל לבית אמור להיות איזשהו פלוס על פני מקומות אחרים לא? את זה ז'ינו הרס.

HBSFC1

New member
הכסף מדבר, אבל היחס באמת גורם מכריע

השם של הפועל ב"ש כבר נחרב, בעיקר אצל הזרים. עם ים הזרים הנפגעים שעברו פה בשנים האחרונות וזכו ליחס מחפיר, אינני יודע אם בשנים הבאות יהיו על המועדון המלצות טובות בעניין הגעת זרים להפועל ב"ש. יש כתם מאוד רציני על המועדון, ורק פיתרון אחד ילבן במעט את הכתם, והפיתרון הוא המכירה של הקבוצה.

HBSFC1

New member
כואב הלב עליו- עוד שחקן שעזב מרצון

ועבר קריסה טוטלית מאז המעבר שלו... כמו אופיר חיים, אלעד בונפלד, תומר חליבה(ככה ככה, בינתיים גם לא בסגל).. מקווה שלא שכחתי מישהו

HBSFC1

New member
הושאל אבל אם הוא ימשיך לשחק

אני לא חושב שהוא יירצה לחזור לפה בכלל...

HBSFC1

New member
שחקן השבוע: יחיאל צאגאי!../images/Emo65.gif

יחיאל צאגאי הוא השחקן המצטיין שבחרתם.השחקן כבש צמד במשחק הניצחון מול היריבה העירונית מכבי ב"ש, ונתן משחק ענק.ליחיאל צאגאי 6 שערים בנתיים, ועוד הרגל נטויה

למעלה