סקר חדש וחשוב מאוד בבקשה הצביעו

סקר חדש וחשוב מאוד בבקשה הצביעו ../images/Emo34.gif../images/Emo51.gif

אנא היכנסו לקטגוריית הסקר והביעו את דעתכם

ממש לא אגיע להזדהות

כמו דנה אינטרנשיונל אמרה שהמצעד בירושלים מיותר וסתם גורם לפרובוקציות מיותרות שההומואים יצעדו בתל אביב ויהיו בשקט.

אני גם נגד

לא מובן לי בכלל למה לעשות מצעד בירושלים ? מי גם ככה רוצה לנסוע לשם בכלל ? הומואים רוצים לצעוד ? בבקשה שיבואו לתא ירושלים עם כל הכבוד לה ויש באמת הרבה כבוד לא מתאימה למצעדים פרובוקטיביים

אני מצטערת, אבל אני חולקת על הדעה שלכם בעניין

לפי דעתי, אם יש מקום שמתאים למצעד הגאווה זה ירושלים. ירושלים, מעבר לכך שהיא עיר הקודש, היא גם עיר של ארבע דתות. אין יותר יפה מאשר לערוך את המצעד בירושלים. למי שלא נראה לו שזה יהיה בירושלים... זה כבר בעיה שלו. לכל קהילה יש את הזכות הקיומית הבסיסית לחיות ולעשות מה שבא לה. כמו שיש כבוד בסיסי ואלמנטרי לדתיים כך צריך להיות כבוד גם להומואים וללסביות. למרות שאני גרה בראשון אם המצעד יהיה בירושלים אני מוכנה לנסוע עד לירושלים. (אם זה יהיה ביום ובשעה נוחים כמובן.) XD לא להתנפל עליי- אני מבקשת... חחח
LOL

שרית החמודה אני תמיד נהנית לקרוא

שרית החמודה אני תמיד נהנית לקרוא את הדברים שאת כותבת. תמיד בחכמה, באהבת הזולת ובטוב לב. מקסימה אמיתית

את מדברת פשוט מתוך נאיביות

חכי שתחזרי משם פצועה ומדממת (חס ושלום כמובן לא מאחל לך את זה) כמו שקרה לידיד שלי שנה שעברה ואז תביני שהזכות הקיומית של הקהילה בירושלים ממש לא קיימת (אני גם חושב שהיא צריכה להיות) אבל פשוט חבל על המאמץ! וכל המילים היפות שלך ימחקו כהרף עין "אין דבר יותר יפה מלערוך את המצעד בירושלים" שתראי אנשים בוכים ופצועים בגלל שזרקו עליהם אבנים ומקלות , תקלטי שזה ממש לא מתאים.

לפי דעתי נאיביות זה בדיוק מה שכתבת...

אני לא מתכוונת לוותר להם
נאיביות זה לשבת בבית בחיבוק ידיים... נאיביות זה לתת לכפייה הדתית להשתלט לנו על המדינה... עד לאן זה יגיע
ולא רק בעניין הזה. הם משתלטים לנו על החיים בכל- כך הרבה תחומים... זה רק קצת ממה שקורה פה. למה לוותר להם
בשביל מה
מה נשיג בזה
בואו "נזיז את הגבינה שלנו" (אני מושפעת מהספר "מי הזיז את הגבינה שלי
"/ספנסר ג'ונסון. זה ספר מומלץ מאוד דרך אגב.)

הכל יפה בתיאוריה של הספר

גם אני קראתי אותו אבל כשפעם הבאה תראי זוג גברים מסתובבים יד ביד בירושלים ומקללים אותם וזורקים עליהם אבנים וזה גורר לאלימות ולכאב את ממש לא תדברי ככה... אני מסכים עם דנה 100% מה שהיא אמרה אצל יאיר לפיד , התל אביבים לא צריכים להלחם בשביל הירושלמים וחבל סתם על הפרובוקציה , ירושלים תמיד היתה עיר דתית ושמרנית וכך תשאר. אין טעם להלחם סתם כי יש מספיק כאב ומלחמות אחים. מקווה שראית את הראיון עם דנה אצל יאיר לפיד וקצת תלמדי ממנה.

לא ראיתי את הראיון.יש לך קישור לראיון איתה../images/Emo35.gif

למרות שאני לא מסכימה עם מה שדנה אמרה בראיון הייתי רוצה לראות את הראיון הזה איתה.

למעלה