סקר חדש ושירשור התפקדות

Benkok

New member
סקר חדש ושירשור התפקדות ../images/Emo72.gif

דבר ראשון, סקר חדש. הגישה אליו מהפס הכחול בראש הפורום (איפה שכתוב "סקר"...למי שמתקשה...) דבר שני, אני רוצה לעשות שירשור התפקדות רשמי ומפורט אז יאללה תענו: - מה עניתי על הסקר?
או
ארץ
עיר
עיסוק
טוב נמאס לי מהאייקונים אז נמשיך בלי: - מאכל אהוב... - אם לא הייתי גר כאן הייתי גר ב... - הדבר האהוב עליי במקום מגוריי הוא... - הדבר השנוא עליי במקום מגוריי הוא... - חלקת האלוהים הקטנה שלי היא... נגמרה לי היצירתיות (מצטער...4 בבוקר...) אז תרגישו חופשיים להוסיף שאלות ולענות עליהן באריכות... על הסקר כבר עניתי...אתפקד מחר...

כדי שלא תשאר לבד בחושך

בחור הונג קונג (אם כי בזמן האחרון אפשר למצוא אותי בעיקר בליברטי סיטי). 30+ אוטוטו סוגר 4. מהנדס מחשבים. מזון. אם לא הייתי גר כאן הייתי גר שם. הדבר האהוב עליי במקום מגוריי הוא הג'אדג'טולוגיה שפיתחתי מאז שהגעתי לכאן. העובדה שאין ים (כאילו יש, אפילו מול הבית, אבל אין חוף, וזה לא הים של תל אביב). חלקת האלוהים הקטנה שלי היא הPS3.

Xemics

New member
גם אני מצטרפת

(אבל לא בלונדה) סין 30 5 חודשים זה נחשב? מהנדסת איכות מאכל אהוב: רביולי גבינה ברוטב פטריות ושמנת (קשה למצוא כאן) אם לא הייתי גרה כאן הייתי גרה ב (אני מפחדת לחשוב על זה, אבל לפי בעלי כנראה אפריקה)... הדבר האהוב עליי במקום מגוריי הוא שעוד שנתיים וחצי אני חוזרת הביתה, אהה וגם סטארבוקס הדבר השנוא עלי במקום מגוריי הוא מנהגי התרבות והיריקה של האוכלוסיה המקומית (וזה בלי להזכיר את אוויר ההרים הצלול..) זהו, ...

Benkok

New member
מתפקד ../images/Emo179.gif

ארץ - תאילנד עיר - בנגקוק גיל - רבע ל29 שנים במזרח - 6 וקצת עיסוק - מסחר בינלאומי - מאכל אהוב... - סטיקי רייס ועוף בגריל - אם לא הייתי גר כאן הייתי גר ב... ישראל - הדבר האהוב עליי במקום מגוריי הוא... הקלות הבילתי נסבלת של החיים כאן - הדבר השנוא עליי במקום מגוריי הוא... הקופים מסביבי שכל מטרתם היא להוציא אותי מדעתי - חלקת האלוהים הקטנה שלי היא... המרפסת של הAU BON PAIN בסוי 24... ואתם?

Erap

New member
עוד איד לרשימה

ארץ תאילנד עיר בנגקוק גיל 30 שנים במזרח 10 עיסוק - מחשבים - מאכל אהוב... אוכל מאיסן - סום טאם, נאם טוק, קאו ניו - אם לא הייתי גר כאן הייתי גר ב... טאיוואן, יפן או וייטנם - הדבר האהוב עליי במקום מגוריי הוא... הבחורות. הלוואי והייתה סיבה אחרת, אבל פשוט אין - הדבר השנוא עליי במקום מגוריי הוא... התרבות התאילנדית הצבועה - חלקת האלוהים הקטנה שלי היא... הדירה ("קונדו" אליבא התאילנדים) שבה אני גר

פספורט

New member
כן המפקד !

ארץ - תאילנד מחוז - נונג קאי (אי שם על גבול לאוס) שנים - 12 עיסוק נדל"ן מאכל אהוב- דג Tubtim ברוטב לימון , שום , ירק , מוגש על כלי בלהבה בוערת , אורז דביק בצד . אם לא כאן - רק בישראל הדבר האהוב עלי - שלוות אלוהים , נהר המקונג , גן עדן . הדבר השנוא עלי - מחטטות באף , לפעמים גם יורקות . חלקת אלוהים - מסאז' תאילנדי , אי שם בעיקול הדרך , על גדות הנהר , ידיים עדינות , יודע איך מתחיל...אבל לא יודע...ישתבח שמו לעד . תודה על כל מה שבראת...יאללה ביייי..

GAL426

New member
אני

ארץ -תאילנד עיר-צ'אנגמאי גיל-28 שנים במזרח-שנה וקצת - מאכל אהוב-יפני,הודי,ושאני רוצה באמת גורמה,אני קונה זיתים בלוטס:) - אם לא הייתי גר כאן הייתי גר ב-ישראל - הדבר האהוב עליי במקום מגוריי הוא-"חייה ותן לחיות" זה מוטו שבאמת קיים פה. - הדבר השנוא עליי במקום מגוריי הוא-השקיות הקטנות של האוכל,ששמים בהם רטבים וכאלה, ואז אתה מגיע הביתה מת מרעב,ולוקח שעה עד שזה נפתח, - חלקת האלוהים הקטנה שלי היא-כל בוקר,קפוצ'ינו בבית קפה מתחת לבית,זהו,לא צריך יותר.

rambling

New member
../images/Emo202.gif

בחור תאילנד בנגקוק 34 11 שנים באסיה (מתוכם 8 חודשים בתאילנד). שוק ההון אסיאתי: אוכל הודי. מערבי: כל מה שיש בפאבים אנגליים. אם לא כאן אז בסינגפור, אם לא סינגפור אז סין, אם לא סין אז וויטנאם, אם לא וויטנאם אז לאוס וכו' וכו'
אהוב: 1001 דברים אבל נגיד אתרי הנופש. שנוא: קניות, במיוחד גאדג'טים, כמו עבוד נדבקתי בזה בהונגק וקונג ובסינגפור ולצערי בנגקוק לא מתקרבת.. רוב השיחות שלי עם מוכרים כאן מסתיימות בחיוך נבוך ו-mai mee.. (אין). חלקה: משחקי PC לתוך הלילה (או בעצם בוקר) עד שהשעון מראה שנגמרה העבודה.

מוטי 6691

New member
שלום לנמרים

שם - מוטי בן 33 וקצת מגורים למחצה -מתגורר בתאילנד שישה חודשים בעיר בוריראם ישראל - שישה חודשים עיסוק- בישראל עובד בחקלאות [פרחים וביצים] יום יום מהבוקר עד הערב ומסיים יום עבודה חצי מת. מאת לאת בשביל לא לאבד מהכושר בסופש מתנחם בזרועות מהגרת עבודה מהפיליפינים. בתאילנד - השכמה בצהריים ארוחות כיד המלך מסג'ים וגם טיולים בעיקר בסופש כי האישה עובדת כל השבוע . עושה גם הרבה ספורט משחק טניס עם המדריכה שדוברת אנגלית ולא מפסיקה לצחוק על האף שלי . והליכות מסביב לאגם פסטורלי בלב העיר ובעיקר חוזר לשם בגלל האישה התאית שאין שני לה. בקיצור מוציא את הפרנסה בישראל ומבזבז אותה בתאילנד

מוטי 6691

New member
רוצה להוסיף

הגעתי לראשונה לבוריאם בדצמבר 2005 בחור תאילנדי שעבד איתי בארץ הראה לי תמונות של המשפחה שלו ושראיתי את אחותו שאלתי בנימוס עם היא רווקה וכו. הוא בעצם היה השדכן וככה זה התגלגל לגבי אוכל- אין משהו מיוחד אני אוהב את האוכל הסטנדרטי העוף הצלוי בגריל ובשר בקר עם אורז ובצל מרק ירקות חם על הגזייה לא מחבב - שכולם אוכלים מאותו הסיר של המרק, שבקשתי צלחת נפרדת שאר המסובים שאלו למה [לך תסביר שאני סטרילי] כסאות הישיבה הנמוכים האלה שמתאימים לילד בגן. טקס ניקיון המזלג הסכין והכף כולל הצלחת בנייר טרם הגעת המלצר [מה זה לא מגיע נקי ישר מהמדיח] במלון המתיימר להיות הרולס רויס של האיזור, אני שם עוד מראש בלילה על הידית של הדלת נא לא להפריע, וזה בגדר המלצה בלבד למנקות אותה הקומה שפשוט לא מוותרות, ומוקדם על הבוקר רוצות לנקות את החדר . דופקות בדלת אתה לא עונה, הטלפון מהקבלה מצלצל, לא עוזר כלום, אתה חייב בסוף לצאת עייף משינה בשביל שהם יוכלו לנקות את החדר

phnom

New member
מוטי אני לא מבין

אתה רואה את האישה התאלנדיתי שלך כול חצי שנה?... ומה אם ילדים יש? ובנוסף לקחת לך פילגש פילפינית ... אך איזו חיים נ.ב יש לה עוד אחות במיקרה? :)

סליחה על האיחור.. היה פקק נוראי בסוקומוויט :)

ארץ: תאילנד עיר: בנגקוק גיל: 40 שנים במזרח: 6 וקצת (הגעתי לתאילנד פעם ראשונה ב-1989 אחרי הצבא ואז טיילתי 3 שנים במזרח, חזרתי לארץ לכמה סידורים כדי לחזור מייד לתאילנד והסידורים נמשכו עשר שנים...) עיסוק: סוכן נסיעות וכתב העיתון 'מעריב' בתאילנד מאכל אהוב: סטייק עסיסי... אם לא הייתי גר כאן הייתי גר באוסטרליה הדבר האהוב עליי במקום מגוריי הוא הנינוחות, השלווה ושלא ממהרים לשום מקום הדבר השנוא עליי במקום מגוריי הוא שלא ממהרים לשום מקום! חלקת האלוהים הקטנה שלי היא המרפסת שצופה על הנהר בשעת השקיעה

Benkok

New member
נקניק...מתי בפעם האחרונה עברת את ראצ'דאמנון?

בשבילך סוקומוויט זה חו"ל...

פ82

New member
מתפקד

ארץ - תאילנד עיר - בנגקוק גיל - 25 שנים במזרח - 3 (שנה אחרונה בבנגקוק רצוף) עיסוק - אינטרנט - מאכל אהוב - סטייק\לובסטר טוב - אם לא הייתי גר כאן הייתי גר ב - יפן - הדבר האהוב עליי במקום מגוריי הוא - מחיר נמוך לאיכות חיים גבוהה - הדבר השנוא עליי במקום מגוריי הוא - כל עניין הface והתשובות החלקיות\מתחמקות - חלקת האלוהים הקטנה שלי היא - יש הרבה, קשה לבחור אחת

Omiz

New member
לקח לי כמה זמן.... ../images/Emo8.gif

ארץ : סין עיר: במעבר מנינגבו לשאנגחאי גיל: 30 (סאווומו) שנים במזרח: כמעט 3 עיסוק: אופנה (לילדים) מאכל אהוב: כל האוכל במזרח התיכון ו\או תאילנד, או עירבוב של כולם אם לא הייתי גר כאן הייתי גר פיליפינים, בא לי טוב

../images/Emo2.gif

יומיים וחצי אני לא נכנס והפורום השקט והחביב שלנו התהפך לגמרי.. כל הכבוד ובהצלחה לבן שלקח על עצמו את הניהול ותודה למנהלים הקודמים על העבודה עד כה. מתפקד ועונה: בחור. גר בבנגקוק, תאילנד בן 29 3 שנים במזרח ליטוש אבני חן

מתפקדת גם למרות שאני עוד לא בסין

בעוד 4.5 חודשים נגיע לסין עם שני ילדים בני 5 ושנתיים וחצי. צפויים להגיע לעיר דליאן בצפון מזרח סין למשך שנתיים-שלוש שנים.

למעלה