סקר חדש - ותוצאות הסקר הקודם

rmoses1

New member
סקר חדש - ותוצאות הסקר הקודם

הסקר החדש שואל באיזו מדינה דוברת ספרדית הייתם רוצים לגור.. ולגבי תוצאות הסקר הקודם : הרמה בספרדית. כ-20% יודעים ספרדית רק בזכות הטלנובלות. להפתעתי רק כ-5% כאן הם אחרי טיול בדרום אמריקה (ולא למדו ספרדית אח"כ בצורה מסודרת) - אנשים ! תטיילו בדרום אמריקה
קרב צמוד התנהל בין המתחילים (33%) למתקדמים (35%) - עם יתרון קל למתקדמים. יפה! ולסיום, יש לנו בפורום רק 2 אנשים דוברי ספרדית כשפת אם (3%), קצת מאכזב... אולי תזמינו עוד כמה מהם לפורום. סה"כ ענו לפורום 51 איש (שזה שיפור עצום ביחס לסקר הקודם -19 איש). אני מצפה להפתעות בסקר הנוכחי... ראובן

perrinat

New member
שכחת משהו...../images/Emo103.gif

קולומביה (בגלל הסמים....) אורוגואי (בגלל אמא......)
סתם........ בדיחה..... אני ממש מצחיקה את עצמי.....

עויפר

New member
מה ארגנטינאים מבינים בסלסה?!

רק קובה! (או אם אין ברירה - אז שיהיה קולומביה!)

perrinat

New member
היית רוצה לגור בקובה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif

יש לי חברה טובה שעלתה מקובה לפני 5 שנים, לא בטוח שאתה רוצה לגור שם....... וגם לא נראה לי שכדאי כ"כ לגור בקולומביה, מלחמת אזרחים וכאלה.... ובארגנטינה ובאורוגואי המצב הכלכלי עכשיו קשה...... ופנמה ואקוודור וגואטמלה - הרבה עוני.... אולי כבר בישראל יותר בטוח ועדיף משם....... בואו נשאר כאן..... (ואי, זה היה נאום ארצישראלי....) חחחחחחחחח........ שלא תבינו לא נכון, מתה על דרום אמריקה
טוב... אל תתיחסו...... מאוחר בלילה עכשיו...

עויפר

New member
לא לתמיד, אבל לכמה חודשים - למה לא?

מה רע? להסתובב לי קצת בקובה... לרקוד רואדה ברחובות יחד עם אנשים שבאמת יודעים מה הם עושים ולא מדעדעים כמו איזה רקדן סלסה ישראלי מצוי (אני, לצורך העניין
ופשוט להנות... ואז לחזור לארץ!

rmoses1

New member
לבקשת הקהל - הסקר עודכן

נוספו עוד כמה אפשרויות, אבל תגוונו, שלא כולם יענו לי ארגנטינה (רק לי מותר)
למי שמעונין, הסקר הקודם עדיין בארכיון ואפשר לענות גם עליו.. ראובן

באיזה מדינה לגור?....

ללא צל של ספק צ´ילה!!! המדינה הכי מדהימה שהייתי בה! אבל לא רחוק מארגנטיה...הסטייקים הכי טובים :) (ןאני מניח גם יותר זולים עכשיו...)

RacerX

New member
הצבעה מאוחרת ושלום לכולם.

אי אפשר ממש לומר שאני יודע ספרדית, עשיתי קורס מוצ´ילרים שבדיוק הסתיים במכון לידידות אמריקה לקראת הנסיעה שלי (ב 25 לחודש הזה). יש לי אוצר מילים אפסי בערך, אבל אני ברמה כמעט סבירה בכללים להרכבת משפט. זהו, אני אהייה אתכם 3 שבועות, ואולי גם מדרום אמריקה

rmoses1

New member
היי. תהנה כאן ותהנה בדרום אמריקה

אני מקנא בך שאתה נוסע.. לכמה זמן ? לאילו מדינות ? דרך אגב, אם אתה צריך טיפים אתה מוזמן לפנות אלי. ראובן

RacerX

New member
All over the place

עם הגל העולה (או היורד, אני כבר לא זוכר איך קוראים לזה). מתחילים בצ´ילה ארגנטינה, ברזיל, בוליביה, פרו, אקוודור, ואלי קולומביה. אחרזי זה אם ישאר כסף אז גם להונדורס לצלול

למעלה