סקר חדש ותוצאות הסקר הקודם:

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

איך בונים את זה? פורום עשה זאת במו ידיך
הזמנה להיות מדליקים, בפורום חשמל ותאורה
לקראת שבועות ובכלל, פורום אוכל חלבי
מקום מפגש לתושבי ראש העין באשכול תפוז מקומי
פורום מעריצים לזמרת נטלי אימברוליה גלישה נעימה!

DarlingAdam

New member
סקר חדש ותוצאות הסקר הקודם:

שמונה אנשים ענו לסקר. שמונה אנשים! זה פחות מכמות האנשים ששכבו עם מאלדר בימי חייו! :) אני מקווה שלסקר הזה יענו יותר אנשים. ואם יש לכם רעיונות לשאלות, תשרשרו לפה. תוצאות הסקר הקודם: 6 75.00% נהדר שפתחו פורום לתיקים באפלה! לא נורא שהוא קצת... שקט. לפעמים פורומים מתים לגמרי שבו לתחיה. אני מאמין שיש לנו עוד עתיד. כמו מאלדר. אני מאמין. 0 0.00% המקום מת לחלוטין. בואו נעשה עמו חסד אחרון ונבקש מההנהלה לסגור אותו לגמרי. 0 0.00% המקום מת. אני מוכן להתחיל להתאמץ, להיות מארח הפורום, להרים דיונים, להביא אנשים ולעשות שמח. יש תקווה. 1 12.50% אין לי שום בעיה עם הקצב שבו הפורום מתנהל. 1 12.50% אחר - אנא פרט בשרשור הסקר. 8 : סה"כ קולות

CSM

New member
חג שמח

רציתי לאחל לכולכם חג שבועות שמח תאכלו הרבה גבינות, ותחפשו צלחות מעופפות! ואם תפגשו חייזר, שיגיד לכם שזה חג מוזר תציעו לו אבטיח עם גבינה בולגרית. חג שמח!! CSM

zunga

New member
חג שמח CSM

יוםמלא גבינות לבנות עם חייזרים ירוקים נראה לי שרק אני פעילה כאן בפורום הזה.... :(

zunga

New member
הורידו את התגידת *חדש* מהפורום../images/Emo98.gif

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

העולם שייך לנשים, פתיחה מחודשת לפורםו נשים וקריירה
עוד מעולם המד"ב - פורום לסידרה סטארגייט
לומדים נהיגה? עוד לא עברתם תיאוריה?
גם לאנשים ששומרים עלינו יש מקום - פורום מאבטחים ושומרים
לחובבי המכונפים - נפתח פורום תוכים
אדרנלין וכיף - פורום פארקים ורכבות הרים גלישה נעימה לכולם!

משחק החיים. תפוז Live ../images/Emo175.gif

נירית קופל, כוכבת הטלנובלה המצליחה "משחק החיים" נבחרה ברוב קולות כדמות הפופולארית של הסדרה בפורום התכנית. היום ב-19:00 היא מגיעה לענות על שאלות הגולשים! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

מח"ש זה רק אחיזת עיניים!!!!

מחש הידוע כמוסד שמטפל בתלונות אזרחים כנגד המשטרה, הוא תעתוע באזרח ואחיזת עיניים בלבד!!! לפני מספר שנים הילדים שלי נעצרו לחקירות במעורבות בתיגרות. וזכו ליחס משפיל מצד המשטרה שהיכו אותם צירפתי תעודות מחלה, הילדים שלי מעולם לא עישנו סמים! השוטרים הורידו להם את הבגדים התחתוניים כדי לבדוק אם יש סמים. בכל החיפושים שנעשו בבית או ברחוב על גופם, מעולם לא מצאו סמים תמיד לקחו דברים שהראתי להם את הקבלות באותו זמן אבל התעקשו לקחת ולטרטר אותנו, כי התלוננתי במח"ש בעבר. הילדים שלי שגו כקטינים ששגו ולא כעבריינים מועדים ומעולם לא בסמים. בדבר העבירות שעברו הם יוענשו בבית המשפט, אני בעד החוק אבל תוך כדי שמירת זכויות והשתדלות להמנע מפגיעה אפשרית ישירה, המשטרה לא בית משפט!!! המשטרה שמה להם תג של עבריינים וחיפשה אותם בדברים קטנים כשלא מצאו דבר, כמו אולר קטן ששיך למחזיק מפתחות ופתחה להם תיק על החזקת נשק חם. לידעתכם שופט לא מאשר חיפוש בבית כל כך מהר אלא אם מדובר בסמים. התלונות שלי למח"ש והיו מעל 4 תלונות לא זכו לטיפול ראוי ומח"ש שלחה לי תשובה שלא מצאה משהו שעובר על החוק, אתם מאמינים? "תעודות מחלה צורפו, הילדים האילו הוכו והושפלו הופשטו ערומים והשוטרים צחקו עליהם שזאתי השפלה מינית!!!!!!!!!!! כידוע מח"ש שייך למשרד המשפטים ולא הוא שחקר או טיפל בנושא, ממחש קיבלתי מכתב כי לא מצאו ליקוי בענין,והעבירו את התיק ליחידה לחקירות שוטרים במשטרת ישראל. מכאן שהשוטרים מצאו שיש להם יתרון "בחסרון" כשיש גבוי לאלימות במשטרה למה עוצרים ילדים על אלימות?????? מח"ש רעיון מטורף?????????????!!!!!!! או תיקים באפלה??????

סיפור מהחיים (?)- תפוז Live

היום ב-19:00 נארח Live בפורום סיפורים מהחיים והאינטרנט את הסופרת אדיבה גפן, לקראת צאת ספרה החדש "אהבה בסיבוב שני". אז... בואו לקרוא את הפרק הראשון בספר ולבוא לשאול בפורום כבר עכשיו!
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo58.gif../images/Emo63.gif היום בתפוז אנשים

גם היום אנו ממשיכים את חגיגות חודש הספר העברי בתפוז אנשים עם אירוח דניאלה לונדון דקל, מחברת (ומגדלת) את "חמודי" שכולנו מכירים מהעיתונים – ועכשיו גם בספר מיוחד. היום ב-18:00 היא תכנס לפורום ספרים וספרות כדי לענות על שאלותיכם- אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו בפורום.
בתאריך ה-20 למאי 2003 שודר הפרק האחרון של הסדרה "באפי ציידת הערפדים" – שלרבים מאיתנו היתה יותר מסתם סדרת טלוויזיה. פורום באפי ב"תפוז אנשים" חבר לפורומים אחרים ברשת כדי לערוך את מסיבת הפרידה הגדולה ביותר בישראל לחובבי הסדרה : מסיבאפי המסיבה תתקיים מחר בשעה 20:00. פרטים נוספים- בפורום באפי! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo176.gif טל שגב Live ../images/Emo168.gif

היום בתפוז Live תוכלו לפגוש את הזמר טל שגב, שיתארח בפורום רוק ישראלי הערב ב-20:00. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו. טל יוצא בימים אלו במופע חדש, והספיק לעבוד עם מיטב האמנים בארץ כמפיק מוסיקלי.
קיץ של בילויים בתפוז אנשים

שעת יעוץ בתפוז Live

מוטי גלעם, יועץ נישואין ומטפל משפחתי מוסמך, יענה לשאלות הגולשים וייעץ למשך שעה בפורום נשואים-נשואות. כל זה יקרה ממש עוד מעט.... החל מהשעה 11:30 קיץ של בילויים בתפוז אנשים

Adi 18

New member
../images/Emo32.gif היי ח'ברה

אתם מוזמנים להיכנס לפורום משמרת שלישית ולהשתתף בפינה השבועית שהכנתי

../images/Emo168.gifעל כשרון אמיתי ../images/Emo63.gif

מירה מגן, כותבת רב המכר האיכותי "מלאכיה נרדמו כולם", תגיע הערב ב-19:40 לפורום ספרים וספרות לענות לשאלות הגולשים במסגרת חודש הספר העברי. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
פסטיבל "התימניאדה" שיערך באילת בסוף חודש אוגוסט (28-31 לאוגוסט) מחפש לתת הזדמנות לכשרונות צעירים. רבים מכם בוודאי מחפשים הזדמנות מעין זו, ולכן- אם יש לכם את זה כדאי ללכת לאודישנים! האודישנים לפרוייקט מתקיימים ביום שלישי, 1.7.03, בבית דוהל,שכונת התקוה 76 בתל אביב , בין השעות 10:00 - 17:00. לפרטים והרשמה : אורן 'מאור הפקות' טלפון 211012 - 050. הזוכה בערב, יבצע על הבמה דואט עם זמר מוביל ובנוסף, יזכה להקליט שיר חדש ומקורי, שתפיק עבורו חברת התקליטים 'מירו את עדן הפקות'. לזוכה אף מובטחת הופעה בפסטיבל ים סוף - 'התימניאדה' בשנת 2004 . קיץ של בילויים בתפוז אנשים

אלון אולארצ'יק בתפוז

היום בשעה 19:00 יתארח בפורום ג'אז ובלוז אלון אולארצ'יק בכבודו ובעצמו... וכל זה יקרה Live! אתם מוזמנים כבר עכשיו לשרשר שאלות!! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

../images/Emo79.gif בלבלי אותו ../images/Emo43.gif תפוז Live

קובי פרץ, הלהיט החם בסצינת המוזיקה המזרחית, מתארח היום בפורום, ועונה לשאלות הגולשים בכל הנוגע ללהיט "בלבלי אותו", ללהיטים אחרים, ותכניות לעתיד. היום ב 19:00 בפורום מוזיקה מזרחית

למעלה