סקר חדש ו-הקהילה הגאה והטרנסג'נדרית ואנחנו

lily kane

New member
זה לא לגמרי נכון

כלומר יש בין 10 ל20 משתתפים שזה לא מעט אבל כן אני גם תוהה כמה ביקוש יהיה גם בגלל הכמות הקטנה אני מאוד חושש מפיצול לקבוצות עוד יותר קטנות.

למען האמת לא הצלחתי למצוא את השרשור גם אני אנסה לבדוק מאוחר יותר לברר שלא היה משהו בעייתי או שמסיבה לא מובנת מחקו אותו.

orald

New member
בקרב לסביות יש "פתיחות" בעניין. ממש.

לא נדבר על הלעג של לסביות מסויימות למטריה הטרנסג'נדרית, בבקשה.

לגבי הקווירופוביה של טרנסיות מסויימות, בעיקר ה"קוקס" למיניהן, אלו שמנסות להיות סופר-נשיות/אוחצ'ות ומסתכמות בחיקוי מוחצן עוד יותר של פרחה גרועה? כן. הן טרנס+קווירפוביות.
הפחד שלהן להיות "יותר אישה מאישה" מעביר אותן על דעתן והן חוששות מכל מה שלא מייצג מוחצנות ברמתן...למשל טרנסית מעט טומבוי או אחת שאוהבת משהו מעבר לגברים(ורצוי ערסים)...או שילוב של השניים(כן, אני).

כל מי שנמצא/ת במטריה הטרנסית ולא מקבל קוויריםות פשוט לא בטוח/ה בעצמו/ה מספיק.

orald

New member
זו הבעיה...

למרות מראה "קווירי" נפוץ יותר, דהיינו בוצ'ות(
), דווקא הרבה בוצ'ות למשל עשויות להיות מאד טרנספוביות, או עדיין להרגיש נשים לגמרי ולא באמת להזדהות, להבין או לקבל קוויריםות.

אני גם לא לגמרי משוכנעת שהומואים "קווירים" פחות נפוצים בהרבה. אוחצ'ות הם המקבילה של בוצ'ות, לא? אם יש מקבילה אמיתית.
יש הרבה אוחצ'ות.
מצד שני גברים/זכרים שמתנהגים ומציגים עצמם בצורה כזו סופגים יותר איום מאשר נשים/נקבות, מכיוון שלהיות נשי נחשב לנחות, ולהפך, בחברה הדפוקה הזו.

orald

New member
זה ידוע, מצער, שוביניסטי ודוחה.

למרות שממש לא חסרים אוחצ'ות במראה אם יודעים היכן לחפש...ואני לא מחבבת אותם, הם בד"כ פרחות דוחות בהתנהגות בשילוב תוקפנות גברית.

ולבנה מהממת.

lily kane

New member
סקר חדש ו-הקהילה הגאה והטרנסג'נדרית ואנחנו

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Poll.aspx?forumid=2328&pollId=26924

שתי שולחנות שהיו ביום הטרנסג'נדריות יצאו עם מסכנות שונות
באחת דיברו ג'נדר קווירים על תחושות השונות.
ובשני על תחושות החיבור בינהם לבין יתר הקהילה הטרנסג'נדרית.

אני זוכר את הסיבות שהובילו לכך שלקחתי את הניהול של הפורם הזה ולא לתת לו ללכת.
ומצד שני כמה אני נהנה מהמפגש הטרנס במרכז (שיהיה בראשון הבא כמדומני)

ובסופו של דבר הדבר האחרון שגרם לי לחשוב על הסקר ועל האמבלנטתיות של הנושא
הוא הסיפור של הוא שאם אני לא טועה אנגדרוגינה סיפרה על כך שהייתה קבוצה ג'נדר קוורית
במרכז בעבר.

אז מה אתם חושבים הייתם רוצים יותר פעיליות רק לג'נדר קווירים ?
או פעיליות מושתפות
מחשבות תהיות אחרות?

Apikachu L

New member
בעיניי יש קשר

אבל עדיין אנחנו קהילה קצת שונה, עם מספר קרטריונים יחודיים... או יותר אפשר לומר... מאפיינים אחרים.

למעלה