סקר חדש- חצי שנה לפורום

סקר חדש- חצי שנה לפורום../images/Emo23.gif

שבת שלום! הדלקת נרות? כמה זמן אתה בפורום? איך הגעת לכאן? נפגשת עם מישהו מהפורום? כיף כאן? כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? הפורום גילה לך דברים חדשים על אינפקציה? הפורום גילה לך דברים חדשים על החיים, היקום וכל השאר? יש לך עוד דברים לעשות בתפוז חוץ מפורום אינפקציה? בלי להציץ - מה מספר הפורום? נכון שהמשחק "החוליה החדשה" נמאס כבר? האם היית רוצה להיות אדום בפורום? האם יש לך כבוד כלשהו לסבג12 על עצם היותו אדום? מה נראה לך שזה מקנה לו? האם יש לך כבוד כלשהו לגןעדןזה פה על עצם היותה כחולה? מה נראה לך שזה מקנה לה? מה עוד היית רוצה שיהיה בפורום? שבת שלום!

חצי שנה חלפה, חצי שנה באה.

הדלקת נרות? בשבת? לא. בחנוכה? לא. כמה זמן אתה בפורום? מאז בריאתו. איך הגעת לכאן? בטעות, כמו כולם. נפגשת עם מישהו מהפורום? דיסטורשן הכוסית. כיף כאן? פ33ות. כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? כל יום, מה. הפורום גילה לך דברים חדשים על אינפקציה? לא במיוחד. הפורום גילה לך דברים חדשים על החיים, היקום וכל השאר? את חייבת להפסיק לקרוא את מדריך הטרמפיסט לגלקסיה. יש לך עוד דברים לעשות בתפוז חוץ מפורום אינפקציה? ברור, יש את פורום הדגל של תפוז (aka הומור שחור) וכמובן את הקומונה המפורסמת ומרובת הכותבים שלי. בלי להציץ - מה מספר הפורום? 1313. טוב נו, הצצתי. נכון שהמשחק "החוליה החדשה" נמאס כבר? כן, במיוחד שהעפתם את כל השירים הטובים (חוץ מפולנים). האם היית רוצה להיות אדום בפורום? לא במיוחד. האם יש לך כבוד כלשהו לסבג12 על עצם היותו אדום? לא במיוחד. מה נראה לך שזה מקנה לו? אורגיות פרואות בשירותי הבארבי. האם יש לך כבוד כלשהו לגןעדןזה פה על עצם היותה כחולה? לא יודע. היא כוסית? מה נראה לך שזה מקנה לה? אורגיות פרואות בשירותי הקולטורה. מה עוד היית רוצה שיהיה בפורום? סקס, סמים והום פרייז.

sabag12

New member
../images/Emo54.gifאני.

הדלקת נרות?חח כן
כמה זמן אתה בפורום?מההתחלה שלו, לפני זה ניהלתי תקומונה.
איך הגעת לכאן?אה?
נפגשת עם מישהו מהפורום?כן.
כיף כאן?בערך.
כל כמה זמן אתה נכנס לפורום?מתי שיוצא.
הפורום גילה לך דברים חדשים על אינפקציה?כן.
הפורום גילה לך דברים חדשים על החיים, היקום וכל השאר?חח כן.
יש לך עוד דברים לעשות בתפוז חוץ מפורום אינפקציה?כן, המון פורומים אחרים.
בלי להציץ - מה מספר הפורום?1313
נכון שהמשחק "החוליה החדשה" נמאס כבר?חחחח
.
האם היית רוצה להיות אדום בפורום?אני אדום
האם יש לך כבוד כלשהו לסבג12 על עצם היותו אדום?תיחנקי
מה נראה לך שזה מקנה לו?כלום חח
האם יש לך כבוד כלשהו לגןעדןזה פה על עצם היותה כחולה?חחחח
מה נראה לך שזה מקנה לה?שליטה מלאה
מה עוד היית רוצה שיהיה בפורום?את עוד תהיי אדומה, בקרוב
.

ס ט י י ק

New member
[=

שבת שלום! גמלך. הדלקת נרות?לא כמה זמן אתה בפורום?מאז שהוא נפתח איך הגעת לכאן?דרך הקומונה? נפגשת עם מישהו מהפורום?כן כיף כאן?נחמד כל כמה זמן אתה נכנס לפורום?פעם אחת+- ביום הפורום גילה לך דברים חדשים על אינפקציה?נראלי הפורום גילה לך דברים חדשים על החיים, היקום וכל השאר?לא יש לך עוד דברים לעשות בתפוז חוץ מפורום אינפקציה?כן בלי להציץ - מה מספר הפורום?1331? נכון שהמשחק "החוליה החדשה" נמאס כבר?קצת
האם היית רוצה להיות אדום בפורום? זה לא כזה משנה הצבע אם אין לך סמכות
האם יש לך כבוד כלשהו לסבג12 על עצם היותו אדום?לא מה נראה לך שזה מקנה לו?שומדבר האם יש לך כבוד כלשהו לגןעדןזה פה על עצם היותה כחולה?כה מה נראה לך שזה מקנה לה?המ מה עוד היית רוצה שיהיה בפורום?לאדעת

sunshiner

New member
אז ככה

הדלקת נרות? נופ כמה זמן אתה בפורום? בעיקרון מאז שהוקם. איך הגעת לכאן? בלחיצה על העכבר. נפגשת עם מישהו מהפורום? אור (claw of death) הוא חבר שלי. כיף כאן? די
כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? פעמיים-שלוש בשבוע. הפורום גילה לך דברים חדשים על אינפקציה? מתאר לעצמי שכן
הפורום גילה לך דברים חדשים על החיים, היקום וכל השאר? אחלה ספר
יש לך עוד דברים לעשות בתפוז חוץ מפורום אינפקציה? עוד כמה פורומים בלי להציץ - מה מספר הפורום? 1313 נכון שהמשחק "החוליה החדשה" נמאס כבר? עכשיו, כשאין לי ולמרות הכול ירדו, אז כן. האם היית רוצה להיות אדום בפורום? לא חושב שמגיע לי
האם יש לך כבוד כלשהו לסבג12 על עצם היותו אדום? לא חושב, אולי טיפה מה נראה לך שזה מקנה לו? בולטות להודעות שלו, זה בטוח. האם יש לך כבוד כלשהו לגןעדןזה פה על עצם היותה כחולה? המממ, סוג של. עדיין היא מנהלת הפורום מה נראה לך שזה מקנה לה? יכולת לעשות בפורום מה שהיא רוצה בערך? מה עוד היית רוצה שיהיה בפורום? אורגיות פרועות?

שלי

שבת שלום! הדלקת נרות? אמא הדליקה כמה זמן אתה בפורום? מאז היום הראשון, כאבוד לי :) איך הגעת לכאן? היה ב'פורומים חדשים בתפוז' הודעה על הפורום ובאתי :) נפגשת עם מישהו מהפורום? כן, עם ג'פי ועם טובי
כיף כאן? אכן, אני רק מקווה שכבר יהיה מפגש פורום ביום שאוכל כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? כל יום, האמת הפורום גילה לך דברים חדשים על אינפקציה? לא הרבה, רק קצת הפורום גילה לך דברים חדשים על החיים, היקום וכל השאר? מממ, לא נראה לי
יש לך עוד דברים לעשות בתפוז חוץ מפורום אינפקציה? יש לי פה בלוג שאני מעדכן בו פעם באיזה 4 ימים חח, פורום פאוור מטאל ופורומטאליקה, אני מנהל קומונה בנוסף. בלי להציץ - מה מספר הפורום? 1313 - איך אפשר לשכוח? נכון שהמשחק "החוליה החדשה" נמאס כבר? הוא עצמו, לא כ"כ, וטובי בכלל לא:) האם היית רוצה להיות אדום בפורום? בכיף למה לא, אף פעם לא הייתי אדום בפורום כלשהו
האם יש לך כבוד כלשהו לסבג12 על עצם היותו אדום? לא מכיר אותו כ"כ, אבל תמיד קורא מה שהוא כותב מה נראה לך שזה מקנה לו? פוזה
האם יש לך כבוד כלשהו לגןעדןזה פה על עצם היותה כחולה? כן - היא המנהלת, היא הקימה, *היא* הפורום :) מה נראה לך שזה מקנה לה? היא חצי אלוהים, היא יכולה למחוק כל הודעה שהיא רוצה ולחסום אנשים :) מה עוד היית רוצה שיהיה בפורום? את חברי אינפקציה :) שבת שלום! וברכה

zoe5

New member
שבת שלום?

הדלקת נרות-לא......אני אגנוסטית(נוטה יותר לאטאיסטית) איך הגעתי-אחרי ההופעה שהייתה לאינפקציה בקיץ,בראשון לציון...חיפשתי אם יש פורום. אם נפגשתי-כן! עם פרקשון,אקסטרודינרי,סטייק,האבן,בלאק טיר,סלים ג'ים,ראיתי את סבאג אבל לא יצא לי לדבר איתו ו.....נראה לי שזהו אהה כן וגם עם קומרז. כל כמה זמן אני נכנסת לפורום-כמה פעמים ביום. הפורום גילה לי דברים חדשים על אינפקציה-כן! הייתה להם בחורה בלהקה,אבל כבר הספקתי לשכוח את התפקיד שהיה לה. על היקום-שאינפקציה היא חרא להקה,אבל ניר טרטר הוא הזמר הכי טוב בעולם. עוד דברים בתפוז-פורום ברי סחרוב וקומונת מעגלי קסם,וגם פורום פינקפלויד. מספר הפורום-תקפצו לי! אני אציץ! 1313!!!! החוליה החלשה-לא שהוא נמאס,פשוט טיפשי לבדוק שוב ושוב כשבסה"כ יש רק שני דיסקים וחברי הפורום לא מי יודע מה משתנים. הם הייתי רוצה להיות אדומה בפורום-חלום חיי
לגבי סבאג-לא מכירה אותו בכלל,ו....לא לא ממש. מקנה לו-צבע אדום! אין על זה וויכוח. גן עדן-כבוד,לא בגלל שהיא כחולה,בגלל שהיא מראשון! מקנה לה-את האפשרות למחוק את כל ההודעות וכל שאר הדברים שמנהלים יכולים לעשות לחבי פורום תמימים כמוני. מה עוד שיהיה בפורום-מפגשים חחח

heaven is here

New member
../images/Emo39.gifיש סקר חדש../images/Emo39.gif

ותודה לרן המגניב
הדלקת נרות? נה
כמה זמן אתה בפורום? מההתחלה איך הגעת לכאן? איזו מן שאלה! נפגשת עם מישהו מהפורום?כן כיף כאן? כן כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? כל יום הפורום גילה לך דברים חדשים על אינפקציה? כן הפורום גילה לך דברים חדשים על החיים, היקום וכל השאר?חחח כן יש לך עוד דברים לעשות בתפוז חוץ מפורום אינפקציה?כן בלי להציץ - מה מספר הפורום?1313 [מספר מגניב] נכון שהמשחק "החוליה החדשה" נמאס כבר? אני לא משחקת
האם היית רוצה להיות אדום בפורום? אולי האם יש לך כבוד כלשהו לסבג12 על עצם היותו אדום?
מה נראה לך שזה מקנה לו?ברור, הוא האדם הכי חשוב בפורום.אחריי
האם יש לך כבוד כלשהו לגןעדןזה פה על עצם היותה כחולה? הלו! כבוד מה נראה לך שזה מקנה לה? אמ אין משכורת אבל יש מתנות בחגים מה עוד היית רוצה שיהיה בפורום? אני רוצה הודעות של חברי הלהקה!

אללה!

הדלקת נרות? המ...כן כמה זמן אתה בפורום? לא יודע. איך הגעת לכאן? דרך האקספלורר נפגשת עם מישהו מהפורום? כה. כיף כאן? לפעמים כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? כל יום הפורום גילה לך דברים חדשים על אינפקציה? המ...לא ממש הפורום גילה לך דברים חדשים על החיים, היקום וכל השאר?לא יש לך עוד דברים לעשות בתפוז חוץ מפורום אינפקציה?כן בלי להציץ - מה מספר הפורום? 1313. אני רגיל. ככה אני קופץ מפורום לפורום נכון שהמשחק "החוליה החדשה" נמאס כבר? לא האם היית רוצה להיות אדום בפורום? לא יודע מה זה. אבל כן האם יש לך כבוד כלשהו לסבג12 על עצם היותו אדום? אין לי מושג מה זה להיות אדום אז ככה ש... מה נראה לך שזה מקנה לו? מה זה השאלות המציקות האלה??? האם יש לך כבוד כלשהו לגןעדןזה פה על עצם היותה כחולה?כוסעומו!!!! מה נראה לך שזה מקנה לה? סתום כבר!!! מה עוד היית רוצה שיהיה בפורום?לא יודע. שבת שלום!

Gefi Giraf

New member
בו

הדלקת נרות? מתישהו בימי חיי בטוח כמה זמן אתה בפורום? לא יודע איך הגעת לכאן?במקרה נפגשת עם מישהו מהפורום?ג'ים ודיסטו. אבל בלי קשר לפורום כיף כאן? כן כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? כשמשעמם (קרי-הרבה) הפורום גילה לך דברים חדשים על אינפקציה? כן הפורום גילה לך דברים חדשים על החיים, היקום וכל השאר? אמממ... שדיסטו רוצה שאני ארד לה. יש לך עוד דברים לעשות בתפוז חוץ מפורום אינפקציה? כן בלי להציץ - מה מספר הפורום?1313 נכון שהמשחק "החוליה החדשה" נמאס כבר?כן האם היית רוצה להיות אדום בפורום? לא האם יש לך כבוד כלשהו לסבג12 על עצם היותו אדום? לא מה נראה לך שזה מקנה לו? בולבול בטוסיק האם יש לך כבוד כלשהו לגןעדןזה פה על עצם היותה כחולה? לא מה נראה לך שזה מקנה לה? את הבולבול של סבג12? מה עוד היית רוצה שיהיה בפורום? לא יודע דיסטו תעשי לי הרבה ילדים קטנים ששותים מיץ פז ענבים!

Skicker

New member
טוב...

הדלקת נרות?כן בחנוכה... כמה זמן אתה בפורום?מאז שהוא נוצר (למרות שאני כתבתי יותר בהתחלה...) איך הגעת לכאן?פשוט כשהודיעו שנפתח פורום באתי... נפגשת עם מישהו מהפורום?כן כיף כאן?כנראה... כל כמה זמן אתה נכנס לפורום?כל יום בערך הפורום גילה לך דברים חדשים על אינפקציה?כן הפורום גילה לך דברים חדשים על החיים, היקום וכל השאר?כן יש לך עוד דברים לעשות בתפוז חוץ מפורום אינפקציה?עוד כל מיני פורומים בלי להציץ - מה מספר הפורום?1313 נכון שהמשחק "החוליה החדשה" נמאס כבר?חחח אבל האמת שמתחיל להמאס אבל זה הסוף... האם היית רוצה להיות אדום בפורום?אני לא יתלונן אם ישמו אותי האם יש לך כבוד כלשהו לסבג12 על עצם היותו אדום?אמממ ממש לא... מה נראה לך שזה מקנה לו?סיבה לכולם לצחוק עליו.. האם יש לך כבוד כלשהו לגןעדןזה פה על עצם היותה כחולה?אממ כנראה שגם לא... מה נראה לך שזה מקנה לה?שלא צוחקים עליה שהיא כחולה כמו על רן מה עוד היית רוצה שיהיה בפורום?מכות!!!! לא סתם לא יודע

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

שבת שלום! הדלקת נרות? נופ כמה זמן אתה בפורום? מכשהוא נפתח נראהלי... איך הגעת לכאן? ידיד אמר יל ''הי!!! פתחו פורום אינפקציה!!'' נפגשת עם מישהו מהפורום? כן כיף כאן? נחמד כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? תלוי בתקופות הפורום גילה לך דברים חדשים על אינפקציה? אמממ לא נראהלי הפורום גילה לך דברים חדשים על החיים, היקום וכל השאר? לא נראהלי יש לך עוד דברים לעשות בתפוז חוץ מפורום אינפקציה? כע בלי להציץ - מה מספר הפורום? <> נכון שהמשחק "החוליה החדשה" נמאס כבר? <> האם היית רוצה להיות אדום בפורום? לא האם יש לך כבוד כלשהו לסבג12 על עצם היותו אדום? הו אדום,הוא מגניב
מה נראה לך שזה מקנה לו? מגניביות יתר. האם יש לך כבוד כלשהו לגןעדןזה פה על עצם היותה כחולה? כע מה נראה לך שזה מקנה לה? להיות מנהלת. מה עוד היית רוצה שיהיה בפורום? אמ שבת שלום!

אניאני

הדלקת נרות? -לשבת? אמא הדליקה כמה זמן אתה בפורום? מאז שהוא נפתח (תגידו אתם כמה זמן זה, לא זוכרת..) איך הגעת לכאן? דרך הודעה של "פורומים חדשים" של תפוז נפגשת עם מישהו מהפורום? כן; עם רן, סנדי, הדר, עידן, ג'ים, בן, עוד רן, זואי, צליל, זוהר, רז, ועוד אחד ששכחתי את שמו כיף כאן? קצת כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? כשיש זמן... כל יום/יומיים הפורום גילה לך דברים חדשים על אינפקציה? אמ, נראה לי הפורום גילה לך דברים חדשים על החיים, היקום וכל השאר? חחחחחח לא. יש לך עוד דברים לעשות בתפוז חוץ מפורום אינפקציה? כן בלי להציץ - מה מספר הפורום? 1313 נכון שהמשחק "החוליה החדשה" נמאס כבר? חחחחח שתקו, זה הסוף! מה לעשות שבדיסק יש 20 שירים.. ת'אמת גם לי הוא קצת נמאס... האם היית רוצה להיות אדום בפורום? לא ממש האם יש לך כבוד כלשהו לסבג12 על עצם היותו אדום? חחחחחחחחחחחחחח לא ממש.. מה נראה לך שזה מקנה לו? כלום (מנסיון) האם יש לך כבוד כלשהו לגןעדןזה פה על עצם היותה כחולה? אמממ קצת מה נראה לך שזה מקנה לה? ניהול, וכל האפשרויות שמסביב מה עוד היית רוצה שיהיה בפורום? שיהיה יותר מעניין...

AvtipuS

New member
המפ

הדלקת נרות? לא. דחפתי אותן לרקטום של הכלבה שלי. (נו באמת >.<) כמה זמן אתה בפורום? מאז שהוא קיים (עוד מתקופת הקומונה) איך הגעת לכאן? המפ,הכל התחיל מהקומונה... נפגשת עם מישהו מהפורום? כן. כיף כאן? כן. כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? כל פעם שאני נכנס לתפוז (מדפדף ביןאינפקציה\שייגעצ\היהודים\iPod\סיסטם (בסיסטם ובאייפוד אני רק קורא) הפורום גילה לך דברים חדשים על אינפקציה? כן. הפורום גילה לך דברים חדשים על החיים, היקום וכל השאר? כן. יש לך עוד דברים לעשות בתפוז חוץ מפורום אינפקציה? כן. בלי להציץ - מה מספר הפורום? 1313. נכון שהמשחק "החוליה החדשה" נמאס כבר? חח לא... האם היית רוצה להיות אדום בפורום? למה לא?
האם יש לך כבוד כלשהו לסבג12 על עצם היותו אדום? לא. הוא הומו. (
) מה נראה לך שזה מקנה לו? הנאה מצייה בגברים. (?) האם יש לך כבוד כלשהו לגןעדןזה פה על עצם היותה כחולה? כן. מה נראה לך שזה מקנה לה? סקס סמים ובלונים ורודים. מה עוד היית רוצה שיהיה בפורום? שמישהו מהלהקה ישתתף פה באופן קבוע...

AvtipuS

New member
כמה לינקים מההתחלה של הפורום

שירשור הכרות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1313&msgid=56498979 הבטחתי שם ש "אני הולך להישאר פה עוד הרבה זמן.", מאז עברו ב-ד-י-ו-ק 5 חודשים, אז קיימתי תהבטחה, לא?
שירשור הגעה לניצנים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1313&msgid=56503773 בחירת חתימה לחברי הפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1313&msgid=56509213 שמתי לב למשהו, כל השלושה האלה, שירשורים שאני כתבתי >.< (מה ת'מתלהב אה?!)

Slim Jim

New member
היו שלום ותודה על הדגים

הדלקת נרות? לא כמה זמן אתה בפורום? מההתחלה. איך הגעת לכאן? מהקומונה נפגשת עם מישהו מהפורום? כן כיף כאן? לא בדיוק כל כמה זמן אתה נכנס לפורום? פעם ביומיים בממוצע הפורום גילה לך דברים חדשים על אינפקציה? כן, קצת הפורום גילה לך דברים חדשים על החיים, היקום וכל השאר? לא יש לך עוד דברים לעשות בתפוז חוץ מפורום אינפקציה? כן בלי להציץ - מה מספר הפורום? 1313 נכון שהמשחק "החוליה החדשה" נמאס כבר? נכון האם היית רוצה להיות אדום בפורום? לא האם יש לך כבוד כלשהו לסבג12 על עצם היותו אדום? לא מה נראה לך שזה מקנה לו? שערות ביצים מקורזלות האם יש לך כבוד כלשהו לגןעדןזה פה על עצם היותה כחולה? כן מה נראה לך שזה מקנה לה? חסימות. מה עוד היית רוצה שיהיה בפורום? יותר עיניינים חדשותיים על הלהקה. ודיונים על האלבומים שבת שלום! שלום שבת

למעלה