סקר חדש כולם לענות

סקר חדש כולם לענות

רוית שריקי צדיקה תמימה או סוחרת סמים קטנה? בכל מקרה ומקרה ברוכים הבאים לישראל.

אני מכיר את הסיפור די טוב.

טיילתי בהודו במהלך שהותה של שריקי בכלא(חזרתי לארץ כשבוע לפניה), ואני יכול להגיד את מה שאני יודע על הסיפור. רוית שריקי לא זכאית!!!! היא הבריחה ביודעין 10 ק"ג ג´ראס עם השניה!! אף אחד לא חושב על לאן נעלם האבא של התינוק ולמה היא מסרבת לדבר על זה?? שמתם לב לכך שזמן הכניסה להריון שלה הוא קצת לפני עצירתה?... בקיצור... האבא של התינוק הוא אחד שהיא הייתה איתו בטיול, בחור שטייל עם חברים על אופנועים. הוא ביקש ממנה להעביר במונית יחד עם הבחורה השניה 10 ק"ג, בזמן שהם נוסעים על אופנועים. ברגע שהם ראו שתפסו את הבנות הם ברחו... עכשיו למה האשימו אותן על 2.5 ק"ג ולא 10 ק"ג?... מה לעשות שוטרים קצת מושחתים, לקחו 7.5 ק"ג לעצמם... בכל מקרה, הבחורה עבדה על כל המדינה ותכל´ס, גיבורת היום היא מבריחת סמים... הידד... NOT! לדעתי זה ביזיון שדודו טופז נותן לה מתנות בשווי עשרות אלפי שקלים, וכל המדינה רואה בה קורבן תמים... אני אפילו התחלתי להצטער שלא הברחתי סמים... אם אתם לא רוצים להיכנס לכלא... אל תבריחו 10 ק"ג... שמעתם?! ושלא תשתו לי שם חשיש!

KittnPaws

New member
מכירה סיפור דומה על שרון בבוליביה

המסכנה עדיין בכלא, טוענת שהיא חפה מפשע, ושהגניבו לה את הסמים לתיק.. שאלה פשוטה, אם היו מגניבים לך קילו סמים לתיק, לא היית מרגיש? אבל אותה לא שיחררו.. רוית אשמה וזה די שקוף, אבל אתה יודע מה, טוב שהיא השתחררה.. ליפול על עבירות סמים זה כל כך מיותר..

מסכים עם הסתייגות...

גם אני חושב שלא היו צריכים לתת לה להישאר ככה בכלא... אבל מכאן ועד להזמין אותה לדודו טופז ולהפוך אותה לישו של המאה ה-21 הדרך ארוכה... לגבי השתלה... לשוטרים ההודים אין שום אינטרס להשתיל לה סמים חוץ משוחד... ואם היא נכנסה לכלא, כנראה ששוחד לא היה כאן...

יו אני בשוק אני בהלם אני ה מ ו מ ה

פליט שוודי,הייתכן שטיילנו יחדיו בהודו? כי גם אני הייתי במנאלי בדיוק באותה תקופה של רוית,ועזבתי יומיים לפני שתפסו אותה לדרמסלה, וגם אני יודעת שהיא העבירה ביודעין,והחבר שלה היה הסוחר במנאלי שכולם הכירו היטב,ובאמת לא ברור למה הורידו את הכמות שנתפסה מ10 ל2.5 ק"ג...... נו,אולי רוית תפתיע אותנו ותיכנס לפורום,ותענה על שאלות... עכשיו אני סקרנית לדעת מי אתה.... יום כתום

למעלה