סקר חדש!!!!!!!! כנסו....

• פותח הנושא koala
  • פורסם בתאריך

koala

New member
סקר חדש!!!!!!!! כנסו....

שלום לכולם, הסקר הוא: מה אתם מעדיפים לעשן? גראס , חשיש, צארס. קחו בחשבון שמדובר על ישראל ולא על חו"ל (אז איכות החומר היא בהתאם). אז התשובה שלי:גראס ובגדול ----תמיד יהיה האהוב מספר אחד שלי ,בין אם זה היידרו בניכר או חומר בינוני ומלא חול בישראל אני תמיד יעדיף את הסטלה האורגינלית.

ZBlaster

New member
ירוק לעד!

למרות שבזמן האחרון יש אחלה חשיש בארץ, והכיף על הכיפאק אין כמו ירוק. רק אם ירוק אפשר לחיות לעד! Z-Blaster

moko21

New member
ירוק ירוק, ועוד פעם ירוק! ../images/Emo39.gif

אמנם החשיש בארץ לא רע ודי זול, אבל אין כמו ההרגשה של לתפוס את עצמך ולחשוב: וואו, אני מסטול פצצות !

עוד 3 קולות לגראס!!!

אני וצוות המוחות שאיתי כאן ברגעים אלה, מסכימים פה אחד שגראס עדיף על חשיש נותן הרגשה הרבבבבבבה יותר טובה......

עוד קול לירוק

אין מה לדבר למרות שתמיד נחמד לאכול פצצות מחשיש די טוב שמסתובב פה לאחרונה, גראס לוקח ובגדול חשיש נמאס אחרי כמה זמן וגראס אמממ... לא זכור לי מתי נמאס לי מגראס בעצם אף פעם GREEN FOR EVER !!! AND EVER

flashdani21

New member
האמת

לא איכפת לי מה זה גראס חשיש ג´ארס העיקר שאני מקבל סוטול... כי בגדול זה הכול אותו צמח....

koala

New member
סיכום ביניים.........

אני שמח להיווכח בטעם המשובח של חבריי הניכבדים------ העשב הקדוש שולט , אבל תמשיכו להצביע אולי יהיה מהפך... זיכרו: מי שמצביע משפיע.

למעלה