סקר חדש לכבוד המצב הבטחוני

• פותח הנושא bulb
  • פורסם בתאריך

bulb

New member
סקר חדש לכבוד המצב הבטחוני

מירי רגב: א. כונפת על טורבו-אינג'קשן ,עילגת ולא יודעת לתפקד ב. וואלה ,הייתי עושה לה טובה ג. תשובה ל-ב': סוגרים 21 יום ,הא? ד. מממ.. אולי עם קצת טיפוח ,באור עמום וחצי עין סגורה... ה. לא תודה ,אני עובד לנסארללה השייח נסארללה: א. הלוק המזרחי עושה לי את זה ב. לא עם הזקן זה מדגדג אותי ג. יש לך חמור בכיס או שאתה שמח לראות אותי? ד. טוב ,אני חוזר למירי רגב

magenta73

New member
אפשר לבחור ב-ז'??? ומנצלשת-

מבחן אחד נגמר!!!!!!

bulb

New member
בוודאי! הגיע מבחר חדש למלאי

מזל"ט על המבחן

shaniza

New member
מייזל טוייב! ואני מנצלשת ב...

סיימתי סוף סוף והגשתי ממש ברגעים אלה את הפרה!!! מו מו מוווווו

magenta73

New member
אה

ותגידי לאמדוד לי, הוא משווה פורנו לנעליים!!! אותו לגזית!

shaniza

New member
אם כבר אז תגידו אותו ל...

לNINE WEST או ALDO המשך בשרשור המיועד ...

ebony

New member
תשובות../images/Emo3.gif

על הראשונה אני בעד: ד' בקשר לנסראללה.... אחרי האיכס :ד' גם כן....

bulb

New member
קהל קשה... הנה תמריץ: בין העונים

יוגרל צו 8 הכולל נופש באוויר הצח ,פעילות ממריצה ומשובבת נפש ,ארוחות עתירות פחמימות וביגוד. ebony ,יש לך פטור. עלי על חצאית והתיצבי בחמ"ל עוד 5 קטנות.

ebony

New member
איזה מזל שלבשתי את החצאית הירוקה

כן המפקד

a y a 3 2

New member
אנסה לענות באופן מעמיק ../images/Emo3.gif

מירי רגב: א. כונפת על טורבו-אינג'קשן ,עילגת ולא יודעת לתפקד - (נכון, ואוסיף - מבטה מקפיא וליבה נוקשה כאבן..) ב. וואלה ,הייתי עושה לה טובה - (הממ.. סטרייטית למהדרין) ג. תשובה ל-ב': סוגרים 21 יום ,הא? - (עדיין סטרייטית למהדרין) ד. מממ.. אולי עם קצת טיפוח ,באור עמום וחצי עין סגורה... (חזור לסעיפים ב' וג') ה. לא תודה ,אני עובד לנסארללה - (לא תודה, צרה אחת לא מחליפים באחרת) השייח נסארללה: א. הלוק המזרחי עושה לי את זה - (הממ.. תלוי, לא על מחבל) ב. לא עם הזקן זה מדגדג אותי - (גם לא בלי הזקן) ג. יש לך חמור בכיס או שאתה שמח לראות אותי? - (יש לך זלזל1 בכיס? כי נראה שאתה לא שמח לראות אותי:( ) ד. טוב ,אני חוזר למירי רגב - (NO WAY)

just 20 f

New member
מירי רגב, הא? קשה... ../images/Emo4.gif

המפקדת שלי לא אהבה אותה+אני אהבתי את המפקדת שלי=אני לא אוהבת את מירי רגב. ת'אמת, היא נראית קצת נפוחה מעצמה... ועוד משהו, הייתי במעלית בקריה פעם (כן, אני עדיין חיילת...) וניצלתי ת'זמן לסדר ת'חולצה והיא נכנסה למעלית אחרת ופתאום היא מעירה לי: "חיילת, סדרי ת'חולצה" או משהו כזה... וואלה!! לא שמתי לב...

למעלה