סקר חדש: מה אתם הייתם בוחרים

Passion4Life

New member
סקר חדש: מה אתם הייתם בוחרים../images/Emo35.gif

נניח והייתם יכולים לתקן את אחת הבעיות שבסדרה ולהביא את פתרונה וכך לפתור את הבעיה, איזו בעיה ושל מי הייתם פותרים
להלן האפשרויות:
: לעזור לאיב ולגמור את עניין הסחיטה של אייבי
: לעזור ללואיס עם המשפט שנחת עליו בעקבות חטיפת שרידן.
: לעזור לוויטני להבין שצ'אד הוא הבחור בשבילה
: לעזור לצ'אד לגלות מי הוריו האמיתיים
: לעזור לקיי לגרום למיגל שיתאהב בה פעם אחת ולמיד
: לעזור לצ'אריטי להשתחר מהחזיונות שלה לתמיד
: לעזור לת'רזה לגרום לאית'ן להתאהב בה סופית
: לעזור לת'אביטה להעביר את צ'אריטי לדארק סייד
זכרו
עליכם לבחור רק באפשרות אחת!!

moran14h

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif../images/Emo151.gif../images/Emo42.gif../images/Emo79.gif../images/Emo186.gif

לעזור לקיי לגרום למיגל שיתאהב בה פעם אחת ולמיד ו (אני חייבת גם את זה)לעזור ללואיס עם המשפט שנחת עליו בעקבות חטיפת שרידן...

Bow Wow2004

New member
מבלי לחשוב פעמיים!

רגע תן לחשוב קצת... אה יש לי! לא... אני יחשוב עוד רגע... כן, גיבשתי החלטה! לעזור לטאבי להעביר את צ'ריטי אל הדארק-סייד. הסטוריליינס שיהיו לה שמה הם בטח הרבה יותר מהעניינים מהסטוריליינס שיש לה עם מיגל.

python 4

New member
שכחת משהו חשוב -

לעזור לאייבי להשיג את סם. הייתי עושה את זה, ולו רק בשביל לגאול את סם מיסוריו (ומי שלא חווה סקס עם גרייס לא יודע הגיהנום מהו, וסם עוד היה צריך לעשות את זה (לפחות) שלוש פעמים בחייו! תארו לכם).

t o o l

New member
לא ברחתי אף אחת מהאפשרויות אבל

אני חושבת שהייתי הורגת את קיי ככה שהיא תעוף מהזוגיות הנפלאה של צ'ריטי ומיגל!

I n n u e n d o

New member
הממ

אני הייתי עוזרת לתרזה לצאת מהפשע - מורידה שירים מהאינטרנט כזאת פושעת........

L i r a n L

New member
זה הפשע היחיד שלה?

זה שהיא מנסה לגנוב את איתן מגוון בכל מיני דרכים מטופשות לא נחשב פשע? ועוד בעיניין איתן, לדעתי הוא אידיוט מושלם אם הוא לא רואה את האהבה של תרזה כלפיו. היא מסתכלת עליו כל הזמן במבט שאומר "אני אוהבת אותך כל כך" והוא חושב שהיא רק ידידה שלו... שיפקח את העיניים... למרות שזה ברור שהם יהיו ביחד בסוף. הסדרה טובה אבל יותר מידי שקופה...

הצילצול

New member
התשובה שלי.

לעזור לצ'ריטי להשתחרר מהחיזיונות שלה ואפילו יותר טוב לגלות שטאביתה היא רעה מרושעת ומגעילה...!!! ואז להשמיד אותה מהרמוני ומהעולם!!! אני שונאת את טאביתה וטימי הגמד המעצבן!!!

python 4

New member
מה!

טאבי היא לא רעה מרושעת ומגעילה! היא פשוט ממלאת את תפקידה כמכניסת העניין של הרמוני. ואיך את מדברת על טימי שלי!

python 4

New member
מה בדיוק לא אינפוליטיקלי קורקט

במושג 'מכניסה עניין'?

למעלה