סקר חדש - מי לא מעוניין לשמוע על:

סקר חדש - מי לא מעוניין לשמוע על:

גדי ביטון- לשם הסקר בלבד שירשום את שמו תחת הנושא הנדון. אם יהיה לנו רוב אני מבטיחה להפסיק לכתוב עליו לתמיד.

דברי טעם בלבד !!!!

לעדה ! בקר טוב. לכתוב על גדי ביטון או לא לכתוב זה לא עניין לסקר. אם יש לך מה לכתוב, משהו מעניין, מידע, אנקדוטה, חידוד, חידוש, פירגון למשהו יחודי, אדרבא, כיתבי ונקרא בעניין רב. ועל גדי המוכשר יש הרבה מה לכתוב !!! אם אין לך מה לכתוב או מה לחדש, אז בבקשה תימנעי. בשיר לילה בחוף אכזיב נאמר "אני כעוור אחרייך הולך וכו´", ואנחנו הרי לא עוורים. גם האם הצעירה לא מספרת לסבתא על כל גרפס שפלט התינוק, מתי היא כן מספרת - רק אם התינוק למשל התחיל לעמוד או ללכת. יום טוב ! מירי.

אכן דברי טעם!

וזה אומר שכולנו נמשיך לאהוב את גדי ולכתוב על גדי כאשר יהיה מה לכתוב. חושבני שזה עונה על הערותיו של עממי ועוד קומץ קטן של אנשים. ועוד חושבני שאם הם לא מעוניינים לקרוא על גדי אז שיעברו לנושאים אחרים ולא חסר כאלה כאן בפורום. שיהיה לכולם ערב נעים.

לעדה המקורית

לדעתי זה בלתי אפשרי לעשות סקר מכיוון שכול אדם יש לו חשיבה משלו. ואם אדם כמוך שאוהבת את גדי אוהבת לכתוב עליו אז תכתבי חופשי מבלי להתרגש מאף הערה. כי בשביל זה קיים הפורום להתבטות בצורה חופשית. ולא האנשים כאן יקבעו לך מה לכתוב. אז המיכי לכתוב על גדי מה שנראה לך וכול אחד אחר יכתוב מה שנראה לו. גמר חתימה טובה.........

אפרופו גדי ביטון -

בתאריך 24/9 גדי עורך מסיבה בבית דני 10 שנים (עשור) לחוג! שי לכל רוקד. לצערי אחמיץ זאת כיוון שעוד לא אשוב ארצה - למי שיגיע לשם - אני מאחלת שיהנה! כמו כן יבחר זוג שהכיר בחוג (תהיה תחרות בין זוגות שהכירו שם והתחתנו) והזוג שייבחר יזכה כמדומני בנסיעה לחו"ל. כדאי להשתתף! ועוד מהחוג שהתקיים ביום ג´ - המזגן התקלקל וזה לא היה כיף לרקוד כאשר כולם נטפו זיעה! הזמינו טכנאי אך עד שהוא הצליח להגיע ההרקדה הסתיימה. אייל עוזרי לימד ריקוד במעגל אצל גדי. הערב היה מגוון אלמלא הקילקול במזגן היה יכול להיות אחלה ערב! להתראות מחר באוניברסיטה.

זאת אומרת שאני צריכה למצוא חתן

עד ה 24.9...... מממממ....... מתחילה להתיפייף מעכשיו.......

למעלה