סקר חדש + סיכום סקר קודם

unagy

New member
סקר חדש + סיכום סקר קודם../images/Emo88.gif

אז ככה, עלה סקר חדש : "מהו השיר האהוב עליך מתוך הדיסק "קובי" ?" אתם מוזמנים לענות
סיכום הסקר הקודם : איזה קליף אהבתם יותר: "שוב הדיסקו כאן" או "לבדוק לך ת'מנוע"? שוב הדיסקו כאן ניצח ברוב קולות: 24 קולות מול 8 קולות ל - "לבדוק לך ת'מנוע" 75% מול 25%. יואב

ל י מ ו ן

New member
אוווווווווווווף!!!!../images/Emo3.gif

איש אתה גורם לי להכנס להתלבטויות קשות ואני עייפה!!! או קיי או קיי...בא נחשוב..... אממ......השואו שלך חורשת עליו כל היום ולא אכפת לי לשמוע אותו 8 פעמים רצוף...... אבל האלפקה...אוי האלפקה שילי.......:S ואיך אפשר בלי הדיסקו??? בא לכם אולי לעזור לי בהתלבטותי הקשה?

HaMsTeR

New member
לי היא בכלל לא הייתה קשה../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

קרנבל
זה שיר כל כך.. יפה..

HaMsTeR

New member
לא נותנים לי שום קרדיט?../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo118.gif

TaKe Me DuDi

New member
צודקת ../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif

אני איתך
קרנבל השיר הכי מדהים
למרות שיש את הדיסקו ואת יצאנו לרקול ולבדוק לך תמנוע ולא בא לי לשמוע ו.... נו יש עוד הרבה אני פשוט חולה על כל השירים

אני מאוד מסכימה איתך...

אכן "קרנבל"... אבל האמת? אני קצת מובכת..לא זוכרת אם בחרתי את "לבדוק לך ת'מנוע"... אווווףףף..מה בחרתי לעזאזל?!(ילדה החלטית הא?)

../images/Emo42.gifהצבעתי ל...../images/Emo26.gif../images/Emo45.gif

"יצאנו לרקוד" ואני הראשונה שהצבעתי... למרות שאני גם אוהבת את: לא בא לי לשמועעעעעעע

little bony

New member
אני אם "שוב הדיסקו כאן"

אני בעיקרון חורשת על כל הדיסק 1000 פעמים ברצף כל יום אבל את "ובל לו למתחסד כי ישורר פסוקי דזימרה" שמעתי מיליון פעמים..

ל י מ ו ן

New member
טחחחחח....חולה על הקטעים הקרועים

האלה שלהם...
טוף החלטתי לבחור בסוף בלא בא לי לשמוע בגלל שאני יכולה לשמוע אותו 500 פעם ולא להשתעמם מה שמראה כמה שהשיר מעולה.....:)

מצטער להרוס...

שני השירים הכי אבל הכי טובים בדיסק הם: אור כחול ו"בהעדר זמיר" אור כחול הוא הבחירה שלי כי הוא פשוט הצלחה היסטרית של מה שהם עושים הכי טוב: שמח! ובהדער זמיר זה פשוט שיר עם המון חזון שמח על סגנון המוזיקה הטוב באמת!

unagy

New member
אתה לא הורס בכלל ../images/Emo13.gif

אני מסכים גם! אלה שירים מעולייייםם! באמת לפי דעתי כל השירים שולטים אבל "לא בא לי לשמוע" זה שיר חזקק ביותר..

DesertRose7

New member
בכלל לא הורס!

אור כחול זה שיר ענק! הוא ולבדוק לך ת'מנוע! לא סתם הוא השיר שפותח את האלבום!!!

למעלה