סקר חדש עלה לאוויר.

סקר חדש עלה לאוויר.

בשעה טובה ומוצלחת.... (המשפט של המורה לביולגיה שלי) סקר חדש עלה לאוויר. אז.. רוצו לענות
ונוכל לדעת.. כמה אתם מחכים למחנה קיץ.... ^^ מי פה מתכוון לצאת? לשרשר לכאן. בחרתם צוות למחנה? אתם בצוות? יוצאים לכם חניכים? רוצים לספר משהו...? חוויות...? לתת עצות...? רעיונות...? קדימה

SoulDancer

New member
שני פאקים במחנה..

1. צוות קורס מדריכים חוזר רק ב25 הביתה, וב26 בבוקר כבר יוצאים למחנה....[!!!!!] 2. הוא על תאריכים מעצבנים!!!! אני בתאילנד
[וממש רציתי לצאתת יווו=( ]

L I L O C H

New member
מחנה קיץ../images/Emo70.gif

חוץ מדבר אחד שמעצבן אותי שהמחנה יוצא יום אחרי שהצוות קורס מדריכים חוזר הביתה,כמו שיסמין אמרה, וזה אומר שאני בקושי חצי יום בבית, ולא מספיק שבקורס אני לא אשן וגם במחנה, אין לי זמן להשלים שעות שינה... זה ממש חודש בלי שינה...
אבל לא נורא
הולך להיות הכי כייף בעולם
ובטח שבחרנו כבר צוות...=]] אני במחנאות
|סנדה||כופת||כפיתה|
חחחחחחח אממממ אני משארת שיוצאים חניכים.... אבל עדיין לא ידוע כמה...חחחחח חוויות? עצות? פשוט תבואו עם ראש פתוח, תעזור לצותת מחנה, גם לפני המחנה וגם [הכי חשוב] במחנה עצמו
והולך להיות כייף!!! כי רואים את כל הארצי, חברים...בלאגנים.... חחחחחחח

noamsheron

New member
בטח שאני באה.

אני די מבריזה מטיסה אל חברה שלי בארגנטינה כדי לצאת למחנה הזה... [איזו מורעלת
] בחרתי צוות? עוד לא. יוצאים לי חניכים? אני מאמינה שכן, אבל עוד לא נפתחה ההרשמה. חוויות? עצות? רעיונות? ממ... תתקלחו בבוקר לפני שאתם יוצאים למחנה, כי לא תוכלו לדעת מתי תתקלחו שם...

maymay24

New member
בעע...אוווף../images/Emo10.gif

הלוואי ויכולתי לצאתת....חיכיתי למחנה הזה....לצאת עם החניכות החמודות שלי...אבל אני לא יוצאת=[ בגלל הטיסה לפולין מהבצפר... אבל לא נורא מחנה ראשון שאני לא יהיה...אני בטוחה שהסניף שלי יסתדר גם בלעדי=]

L I L O C H

New member
מה זה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

למה ניראה לך שאת לא יוצאת
ועוד שיש סיכוי גדול מאוד שאנחנו עושים ביחד.... אז מצטערת => בעצם שמחה מאוד להודיע לך שאת כ-ן יוצאת....=]]=]]=]]

במחשבה שניה..

כדאי שאני שמור לעצמי את מה שאני רוצה להגיד
חחחחחחחחחחחח סתם לא, באמת תודה שחשוב לכם אני אצא[
]..אבל.. אוףףף.. טוב..אני לא אומרת כלום![בעצם כבר אמרתי:D] חניכים בטח לא ייצאו.כי ליום אחד הם לא יוצאים..אז 3?!?חחחחחחחח:D

ו..

חצי סניף שלנו לא יוצא.. בעצם כל השביעיסטים[כמעט!] וזה המווווווווווון.. ואני לא אומרת שאין בשביל מי לצאת..ברור שיש מלא!
אבל..עדיין.. =[

orlupo

New member
חן אין דבר כזה!!!!!

את השנה יוצאת ונשארת עד הסוף!!!

orlupo

New member
ביום שיר תקשור אותך לאיזה עץ...../images/Emo3.gif

ואני אעזור לה בלילות לשק"ש...

למעלה