סקר חדש עלה לאויר...

סקר חדש עלה לאויר... ../images/Emo8.gif

אני יודעת סקר דבילי ביותר אבל...
בואו שתפו אותנו במה שבחרתם ולמה!

פחחח הרגת אותי! "מה שטוב לסוסים טוב

גם לי"... חחח. ובכן, אני הצבעתי "לא\כן אוכל מסיבות אישיות" .... ובכן יש לי סיבות... אבל אין לי בעיה לאכול בחווה, אני לפעמים אוכלת כשאני רעבה... למשל כשיש לנו מסיבות או אפילו סתם ככה... טוב אני שם מהצהריים עד הלילה... איך לא?!

RMXXX

New member
אני הרבה פעמים אוכל גזר

ביס ביס עם סוסים שאני מאמן, כך שלאכול שם בכלל אין לי בעיה...

dearanita

New member
אני תמיד אוכל עם אניטה תפוח

ביס היא ביס אני... ותדעו לכם שסוסים זה מכונה מעולה להכין רסק שלבים להכנת רסק תפוחים: תנו לסוס רסק והניחו קערה מתחת לפיו חכו מספר דקות עד שיסיים לאכול כעת הביטו בקערה - היא מלאה מעט קצפת מעל ולהגיש לאורחים

חחחח ../images/Emo8.gif

אני לא אוכלת אצלך שום דבר בצורת רסק...!!! היום התחלתי לאכול תערובת... כמו שאר האנשים בחווה... דווקא נחמד...!!! חחח, יאמממ....

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למה לא לאכול בחווה???!?!!? אפשר לחשוב שהסוסים מזוהמים או משו..... אני תמיד אוכלת שם כשאני יורדת מבצפר או משו..... בכיייייייף!

שיווווווווווווווווו גם אני

מתה על תערובת! חח ואני כמובן לועסת קש ולפעמים גם שואפת ונחנקת אבל זה כיף חח היום המחנכת שלי הייתה בחווה עם הבת שלה והיא האכילה את מיסי חח יש לה בת מ-ת-ו-ק-ה המחנכת שלי (שהיא מלכה וממש ממש טובה) גרה בבית חנניה ובגלל שלא הייתי היום ואני אחראית חלקית על מסיבת הסיום והיא הייתה צריכה לדבר איתי היא באה לחווה חח איזה קרועה!

../images/Emo4.gif אתם אוכלים תערובת!?! פיייי יש..

פה אנשים שמושפעים יותר מדי קשה מהסוסים!!!
אנשים התחלתם להפחיד אותייי!!!
זה לא קשה לאכול את זה?! יש בפנים גרגירי תירס וחיטה וכל מיני דברים שנראים מאוד טעיימים.. אבל לא לבני אדם!!!!!!!!!!

../images/Emo4.gif אתם אוכלים תערובת!?! פיייי יש..

פה אנשים שמושפעים יותר מדי קשה מהסוסים!!!
אנשים התחלתם להפחיד אותייי!!!
זה לא קשה לאכול את זה?! יש בפנים גרגירי תירס וחיטה וכל מיני דברים שנראים מאוד טעיימים.. אבל לא לבני אדם!!!!!!!!!!

dearanita

New member
פעם היו לי ויטמינים ממש בטעם של

קורונפלקס ירוקים כאלה ותמיד הייתי אוכל אותם.... ותערובת זה באמת מגעיל יותר טעים שעורה או שיבולת כשמוציאים מבפנים את הגרעינים. אבל הדבר הכי טעים זה סובין בכופתיות, באמת תנסו!

dearanita

New member
פעם אכלתי קש ונחתך לי הגרון ונהיתה

לי דלקת... זה מה שנקרא "לאכול קש"...

למעלה