תגובה השניה נועדה בדיוק לתגובה כשלך
על השאלה הצפויה שהעלת . אם תבחן תראה שבמשך 10 ימים מההודעה האחרונה שלי לא נכתבה פה הודעה מצידי.(זה שבחרתי לראות מה קורה פה משום טעמי המחקר שלי ומסיבות שלי וכד...זה לא אמרתי שלא אנהוג כך,ובכלל מצחיק לראות מה קורה פה ואפשר ללמוד לא מעט,גם ב11 לאוגוסט ראה מה רשמתי בסוף דברי.) אני עד היום נמנעתי מלהגיב לדברים רבים ולמעשה שמרתי לעצמי את מה שאני רואה כנכון וכאמת ,והתחלקה לי תגובה כי הבחור פשוט הרס בדיחה טובה והשרשור הספציפי הזה לכשלעצמו מאוד מאוד טעון וקשור לדברי בעבר ול"קש" שגרם לי לעזוב הפורום באופן שאינו משאיר מקום לספק (ולמעשה תגובתך הצפויה מראש כעת נתנה לי לגטימיות נוספת לתגובתי הנוכחית
).. ואם אתה רוצה הינה ציטוט מדויק של דברי כפי שנאמרו בעבר שעלפיהם יכול אתה לבסס את תגובתך ואני בהחלט מודע להם וכן להלך הרוח של הרגע שבו נאמרו (כאשר אדם שרוצה לקנטר אותי יתן דגש לשני השורות האחרונות בציטוט ,אני אומר תנו דגש יותר לשתי הראשונות ולראשונה במיוחד).: פי לשרשור הזה יש לי לגטימיות להגיב משום שהינו קשור באופן מובהק לדברי דאז והשארתי לעצמי מקום לתגובה. "יש לי עוד רבות להוסיף ולומר אבל אני בוחר כעת שלהימנע מלומר זאת. מכל מקרה פרט לאולי תגובות אחרונות לתגובות שיופיעו לדברי לא תזכו לראות בי כאן עוד. ולמי שחושב שאני צוחק או לא רציני מוזמן ללכת לפורם 20 פלוס ולראות אם זכו לראות אותי אחרי מכתב הפרידה שלי". עכשיו אחרי ההקדמה אני יגיד מה שבעצם אני רוצה להגיד: האם נושא הסקר שליאן בחרה לקיים וההגיה של הרעיון לנושא הסקר שמיוחס ל"סלברטאית" לא נשמע קצת מוכר ?. אם תדפדפו לאחור לתאריך 7.8 (
עמוד 7) שם איפה שליאן "התעלתה" על עצמה ופתחה מדור חדש לכבודי "ליצן החצר" בו היא שרשרה את דברי במטרה לרדת עלי בשל דברי (ראו דברי והזכרו בנושא הסקר) והרי לעצלנים שביננו דברי: @@@@@@ • פינה חדשה -
החצר השבועיו ליאן. ו√ need i say more ? ................ חתימות אחר כך.. forums.tapuz.co.il/Singles ····································· הוספת תגובה שלח/י מסר למחבר/ת שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 16:46 07/08/02 • סוגיה רצינית כשאומרים "גבר נחשק"ו ronen1981 ו√ למה הכונה? האם הכונה לגבר שלא היית מתנגדת לסטוץ איתו (אבל את לא רואה אותו מועמד מתאים ליותר...) האם הכונה לגבר שהיית מתה שיהיה בן הזוג שלך לקשר רציני ומחייב.... האם נחשקות היא עלפי קרטריונים חיצוניים בלבד (ואז לשם מה המאמרים?) או שמע משהו פנימי שמוקרן כלפי חוץ גם.........(ואז המאמרים מסחקים תפקיד כבד משקל...). וכולי וכולי............... והאם גבר מחונן העומד על דעתו נחשב לנחשק פחות???? @@@@@
ובהמשך השרשור המדובר שוב הובאו דברי הבאים : "......אני נשמרתי עם כבודך (ולא רק עם שלך) עד מאוד אבל אני רואה שלך אין את ההגינות והאופי לנהוג כמוני . משהו להשכלה כללית אדם תרבותי הרוצה לקיים דו שייח או רב שייח והוא מעונין שכולם יבינו על מה מדובר ועושה שימוש בביטוי או מטבע לשון שהינו בעל חשיבות לדיון יש עליו להבהיר את אותו מטבע הלשון בכדי למנוע אי הבנות. למקרה שלנו כאשר מדובר בתחרות ה"גבר הנחשק" בו יתבקשו אנשים להצביע בעבור ה"גבר הנחשק" רק הגיוני שיוסבר מהו למעשה "גבר נחשק" ולמה הכונה בדיוק במטבע לשון זה ועל מה בעצם ההצבעה ולכן אני (כנראה שכאן טעיתי) בחושבי שאני עוסק באנשים אינטלקטואלים ובוגרים (גם אישה ממוצעת שהינה בת 25 לדעתי צריכה להיות כבר די אינטלקטואלית) העלתי את הסוגיה המדוברת לדיון הרחבה משום שלדעתי יש בו משום ענין לפורום......" ראוי לציין שבאותו שרשור יש הודעה של babe10 (הודעה לא נחמדה לדעתי ולדעה של כל אדם נורמלי ואוביקטיבי,אבל לא זו הנוקדה שאדגיש כי עם זאת שהיא ראתה וקרא דברי). כעת ב17.8 (
דף 4) נכתב עלידה (6 ימים אחרי הודעתי האחרונה בשרשור המדובר בפורום) : "• שאלה לפני ההצבעהו babe10 ו√ סלחו לי על ההתפלספות הקלה.. אבל - כשאומרים גבר נחשק, הכוונה למישהו שהייתי רוצה לבלות אתו לילה אחד או שניים, או כמה שעות אפילו? או מישהו שהוא ה גבר ? כלומר מחפשים פה רק פנים יפות או גם אישיות?.. "
מזכיר לכם משהו שאמרתי במקרה? (או שלא במקרה) וכעת הנושא הועלה בסקר (אותו נושא שבגללו ליאן לעגה לי והציקה לי ללא סיבה מוצדקת באמת,נ.ב ליאן אני נוטה להאמין שאם לא משפט זה את בסבירות גבוהה היית עוסקת בסוגית ה"הצדקה" אז דעי שאם תבחרי לעסוק בה אני אגיב ואגיד מה שעד כה נמנעתי מלהגיד .) מכל מקרה משום שמאוחר אני לא אסכם את הרעיון שמאחורי דברי שהטקסט לעי"ל צועק אותו בכל גרונו ואשאיר את הסקת המסקנות לכם. רק אזכיר שאי שם בשרשורי העבר ליאן אמרה פעם לאחד הגולשים שאדם גדול יודע להודות בטעותו ,עכשיו נשאלת השאלה ליאן האם את אדם גדול?.