סקר חדש, עפ"י הצעתה של הסלבריטאית !

ליאן.

New member
סקר חדש, עפ"י הצעתה של הסלבריטאית !

[URL='http://'] מהו הדבר שגרם לכם לבחור דווקא במי שבחרתם[/URL]
הצביעו והשפיעו!

אני מתה על סקרים, שאלונים וקישקושים

כן כן... אני מאלה שעונים לקרציות הטלפוניות ששואלות שאלות מפגרות... אני עונה על שאלוני "בחן את עצמך"... אבל הפעם- אף תשובה לא נכונה, אפילו לא קרובה לנכונה... בחרתי גם לפי תמונה, גם לפי ההודעות בפורום, אבל הכי הרבה בחרתי את מי שאני מכירה ומסמפטת באמת כבני אדם... לא הייתי בוחרת במי שלא כותב בפורום בדרך כלל והגיע רק לצורך התחרות. אפשר להוסיף קטגוריה? אפשר לקרוא לה - "אחר"

MemphisRaines

New member
אז לא בחרת את הנחשקים

הווירטואליים אלא את הנחשקים המציאותיים
חוצפנית שכמוך
שרון

יש ביננו שעושים הפרדה

בין דמות וירטואלית לבין האדם מאחוריה. אני לא נמנת עליהם. תתבע אותי!

SENDA

New member
גם בתחרות מלכת היופי יש שאלות

ויש דגש מסויים על האדם שמאחורי היופי. ואכן גם אני הושפעתי בבחירה שלי מכל מיני נקודות אופי, כתיבה בפורום, קשר נוסף וכו. טאני חושב שזה טבעי. מה שכן אני חרגתי מדבריי בכך שלמרות שאני מכיר את עצמי כבר המון זמן עדיין בחרתי בי למרות שאני חושב שאני _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ (צונזר). אבל זה כי לא היתה לי בררה
לא רציתי להתחיל איתי מכות

MemphisRaines

New member
הודעתי לעורך הדין שלי

שיכין כתב תביעה על סך 1000000000000000000000000000 $ מחכה לכתב הגנה ממך
שרון

נתן.ל

New member
שכחת אפס ../images/Emo3.gif

ויש לי בדיחה לאנשים חכמים בלבד : ישנם רק שני סוגים של אנשים בעולם, אלה שמבינים בינארית ואלה שלא

MemphisRaines

New member
ולי יש בדיחה פולנית

איך יודעים שפוליה מדברת בשפה בינארית ? כי כל היום היא אומרת לבעלה אפס אחד שרון

ronen1981

New member
../images/Emo3.gif הרסת את הבדיחה לגמרי.

הבדיחה הולכת : ישנם רק 10 סוגים של אנשים בעולם,אלה שמבינים בינארית ואלה שלא.

ronen1981

New member
נ.ב אני מודע מאוד למה שאמרתי בעבר.

פשוט מה שקורה פה בפורום מצחיק אותי עד מאוד יותר טוב ומהנה מלא מעט הצגות תאטרון שיצא לי לראות לאחרונה.

ronen1981

New member
תגובה השניה נועדה בדיוק לתגובה כשלך

על השאלה הצפויה שהעלת . אם תבחן תראה שבמשך 10 ימים מההודעה האחרונה שלי לא נכתבה פה הודעה מצידי.(זה שבחרתי לראות מה קורה פה משום טעמי המחקר שלי ומסיבות שלי וכד...זה לא אמרתי שלא אנהוג כך,ובכלל מצחיק לראות מה קורה פה ואפשר ללמוד לא מעט,גם ב11 לאוגוסט ראה מה רשמתי בסוף דברי.) אני עד היום נמנעתי מלהגיב לדברים רבים ולמעשה שמרתי לעצמי את מה שאני רואה כנכון וכאמת ,והתחלקה לי תגובה כי הבחור פשוט הרס בדיחה טובה והשרשור הספציפי הזה לכשלעצמו מאוד מאוד טעון וקשור לדברי בעבר ול"קש" שגרם לי לעזוב הפורום באופן שאינו משאיר מקום לספק (ולמעשה תגובתך הצפויה מראש כעת נתנה לי לגטימיות נוספת לתגובתי הנוכחית
).. ואם אתה רוצה הינה ציטוט מדויק של דברי כפי שנאמרו בעבר שעלפיהם יכול אתה לבסס את תגובתך ואני בהחלט מודע להם וכן להלך הרוח של הרגע שבו נאמרו (כאשר אדם שרוצה לקנטר אותי יתן דגש לשני השורות האחרונות בציטוט ,אני אומר תנו דגש יותר לשתי הראשונות ולראשונה במיוחד).: פי לשרשור הזה יש לי לגטימיות להגיב משום שהינו קשור באופן מובהק לדברי דאז והשארתי לעצמי מקום לתגובה. "יש לי עוד רבות להוסיף ולומר אבל אני בוחר כעת שלהימנע מלומר זאת. מכל מקרה פרט לאולי תגובות אחרונות לתגובות שיופיעו לדברי לא תזכו לראות בי כאן עוד. ולמי שחושב שאני צוחק או לא רציני מוזמן ללכת לפורם 20 פלוס ולראות אם זכו לראות אותי אחרי מכתב הפרידה שלי". עכשיו אחרי ההקדמה אני יגיד מה שבעצם אני רוצה להגיד: האם נושא הסקר שליאן בחרה לקיים וההגיה של הרעיון לנושא הסקר שמיוחס ל"סלברטאית" לא נשמע קצת מוכר ?. אם תדפדפו לאחור לתאריך 7.8 (עמוד 7) שם איפה שליאן "התעלתה" על עצמה ופתחה מדור חדש לכבודי "ליצן החצר" בו היא שרשרה את דברי במטרה לרדת עלי בשל דברי (ראו דברי והזכרו בנושא הסקר) והרי לעצלנים שביננו דברי: @@@@@@ • פינה חדשה -
החצר השבועיו ליאן. ו√ need i say more ? ................ חתימות אחר כך.. forums.tapuz.co.il/Singles ····································· הוספת תגובה שלח/י מסר למחבר/ת שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 16:46 07/08/02 • סוגיה רצינית כשאומרים "גבר נחשק"ו ronen1981 ו√ למה הכונה? האם הכונה לגבר שלא היית מתנגדת לסטוץ איתו (אבל את לא רואה אותו מועמד מתאים ליותר...) האם הכונה לגבר שהיית מתה שיהיה בן הזוג שלך לקשר רציני ומחייב.... האם נחשקות היא עלפי קרטריונים חיצוניים בלבד (ואז לשם מה המאמרים?) או שמע משהו פנימי שמוקרן כלפי חוץ גם.........(ואז המאמרים מסחקים תפקיד כבד משקל...). וכולי וכולי............... והאם גבר מחונן העומד על דעתו נחשב לנחשק פחות???? @@@@@ ובהמשך השרשור המדובר שוב הובאו דברי הבאים : "......אני נשמרתי עם כבודך (ולא רק עם שלך) עד מאוד אבל אני רואה שלך אין את ההגינות והאופי לנהוג כמוני . משהו להשכלה כללית אדם תרבותי הרוצה לקיים דו שייח או רב שייח והוא מעונין שכולם יבינו על מה מדובר ועושה שימוש בביטוי או מטבע לשון שהינו בעל חשיבות לדיון יש עליו להבהיר את אותו מטבע הלשון בכדי למנוע אי הבנות. למקרה שלנו כאשר מדובר בתחרות ה"גבר הנחשק" בו יתבקשו אנשים להצביע בעבור ה"גבר הנחשק" רק הגיוני שיוסבר מהו למעשה "גבר נחשק" ולמה הכונה בדיוק במטבע לשון זה ועל מה בעצם ההצבעה ולכן אני (כנראה שכאן טעיתי) בחושבי שאני עוסק באנשים אינטלקטואלים ובוגרים (גם אישה ממוצעת שהינה בת 25 לדעתי צריכה להיות כבר די אינטלקטואלית) העלתי את הסוגיה המדוברת לדיון הרחבה משום שלדעתי יש בו משום ענין לפורום......" ראוי לציין שבאותו שרשור יש הודעה של babe10 (הודעה לא נחמדה לדעתי ולדעה של כל אדם נורמלי ואוביקטיבי,אבל לא זו הנוקדה שאדגיש כי עם זאת שהיא ראתה וקרא דברי). כעת ב17.8 (דף 4) נכתב עלידה (6 ימים אחרי הודעתי האחרונה בשרשור המדובר בפורום) : "• שאלה לפני ההצבעהו babe10 ו√ סלחו לי על ההתפלספות הקלה.. אבל - כשאומרים גבר נחשק, הכוונה למישהו שהייתי רוצה לבלות אתו לילה אחד או שניים, או כמה שעות אפילו? או מישהו שהוא ה גבר ? כלומר מחפשים פה רק פנים יפות או גם אישיות?.. " מזכיר לכם משהו שאמרתי במקרה? (או שלא במקרה) וכעת הנושא הועלה בסקר (אותו נושא שבגללו ליאן לעגה לי והציקה לי ללא סיבה מוצדקת באמת,נ.ב ליאן אני נוטה להאמין שאם לא משפט זה את בסבירות גבוהה היית עוסקת בסוגית ה"הצדקה" אז דעי שאם תבחרי לעסוק בה אני אגיב ואגיד מה שעד כה נמנעתי מלהגיד .) מכל מקרה משום שמאוחר אני לא אסכם את הרעיון שמאחורי דברי שהטקסט לעי"ל צועק אותו בכל גרונו ואשאיר את הסקת המסקנות לכם. רק אזכיר שאי שם בשרשורי העבר ליאן אמרה פעם לאחד הגולשים שאדם גדול יודע להודות בטעותו ,עכשיו נשאלת השאלה ליאן האם את אדם גדול?.

babe10

New member
הבהרה שאולי תצליח להבין ואולי לא

כשמועמד שואל שאלה כזו - זה, איך אגיד? אין מילה אחרת טובה יותר - פשוט פאתטי!!!!!!!!!! הצגת מועמדות שב בצד בשקט- יחצן את עצמך על מי ומה שאתה בתקווה שזה יעזור, ותן לנו להחליט. על סמך כישורים דעות רעיונות. מההודעה שלך נשמע צליל צורם של " אני יודע שאני לא נחשק אבל אם נשנה את ההגדרה אולי בכל זאת תבחרו בי? בבשקה? אולי בכל זאת?" וזה דוחה למדי. והכל פרט לנחשק. כשאנחנו בתור צופים מהצד שאמורים לבחור, מבקשים לדעת מה השיקולים שצריך לקחת והאם יש קריטריונים ל"שופטים" זה קצת אחרת. וזה שבסוף ליאן החליטה להתייחס לשאלה שלי ברצינות ולא לשלך זה בגלל שאתה כל כך מעצבן שאפילו אין חשק לקרוא את כל ההודעה שלך ובטח לא לזכור ולהזכיר אותה. אתה מגיב כמו ילד בן שלוש שלקחו לו את מכונית הצעצוע. וזה עלוב. מצטערת. אתה מקטר ומתבכיין וזה מעלה את הסעיף. לי בכל אופן. לא מוצאת חן בעיניך הסביבה? לך. אף אחד לא מחזיק אותך בכח. אבל להכנס כל פעם לבכות על למה היא ואני לא, למה הוא ואני לא.. רבאק. קצת עמוד שדרה.

r i p l y

New member
חבל .. זה נשמע כאילו....אתה צריך

להוכיח למישהו משהו? אתה לא צריך להוכיח לאף אחד שום דבר רק קצת להיתבגר. ביקורת בונה זה דבר חשוב. אני לא בן אדם רע. (לא לצחוק . ...זה נאמר ברצינות..)

נתן.ל

New member
מה יש לכן נגדו ?

אני חושב שמי שלוקח את הזמן בכדי לכתוב כזאת כמות של מלל בהודעה אחת בפורום, בשום אופן לא יכול להחשב "ילד בן 3".

ronen1981

New member
הבנתי ולא הסכמתי....והינה תגובתי.

אציין תחילה מספר דברים ראשית לתגובתך לי ליאן הגיבה ב: "
. בייב, את גם סלבריטאית וגם מלכה.. " כלומר בפרוש ניתן להבין שהיא מרוצה מדבריך ומסכימה עם דבריך כפי שהם. כעת לפני שהתחלתי לענות חשבתי לעצמי ,מה עוצמת התגובה שתזכו לראות ממני והחלטתי שאבחר לפחות בתגובתי זאת כעת ,להגיב בתגובה עדינה מאוד יחסית לזו שביכולתי לענות וקצרה יחסית (מסיבותי שלי) אמנם היא תיהיה פחות כבדת משקל כמו זו שביכולתי להביא אבל אני מקווה שהיא יהיה די בה להעביר את המסר . תחילה חומר למחשבה: אמרת "כשמועמד שואל שאלה כזו - זה, איך אגיד? אין מילה אחרת טובה יותר - פשוט פאתטי!!!!!!!!!! ....." אם אכן בעיניכן דברי ואני הצטירתי כפאתטי (=עצוב,מעורר רחמים) ובכול זאת בחרתן לרדת עלי וליאן בחרה לשים אותי ללעג וליצור פינת ה"ליצן השבועי" לכבודי מה זה אומר עליכן ועל איזו סוג של אנשים אתן?? כעת לגבי טיעון "ההגדרה" שלך,את בהמשך תגובתך באה ואומרת שאני כאילו ובאתי (להבנתך) לשנות את "ההגדרה" ,אבל את בעצמך באת ושאלת: "שאלה לפני ההצבעהו babe10 ו√ סלחו לי על ההתפלספות הקלה.. אבל - כשאומרים גבר נחשק, הכוונה למישהו שהייתי רוצה לבלות אתו לילה אחד או שניים, או כמה שעות אפילו? או מישהו שהוא ה גבר ? כלומר מחפשים פה רק פנים יפות או גם אישיות?.." וזו יותר מכל מעיד שלך לפחות כמינימום לא היתה קימת הגדרה ברורה ובעצם דבריך כעת ואז יוצרים סטירה שלא ניתן לפשר עליה. וכעת עצם העובדה שליאן באה ולקחה שאלתך ויצרה סקר בנושא גם מועיד שלא היתה הגדרה ברורה לגבי המוסג . ואם נראה ונזכר בדברי במקור שוב נראה בשקר שבדבריך (מלבד הצרימה הקשה שדנתי בה והערתי עליה קודם) אני אמרתי" סוגיה רצינית כשאומרים "גבר נחשק"ו ronen1981 ו√ למה הכונה? האם הכונה לגבר שלא היית מתנגדת לסטוץ איתו (אבל את לא רואה אותו מועמד מתאים ליותר...) האם הכונה לגבר שהיית מתה שיהיה בן הזוג שלך לקשר רציני ומחייב.... האם נחשקות היא עלפי קרטריונים חיצוניים בלבד (ואז לשם מה המאמרים?) או שמע משהו פנימי שמוקרן כלפי חוץ גם.........(ואז המאמרים מסחקים תפקיד כבד משקל...). וכולי וכולי............... והאם גבר מחונן העומד על דעתו נחשב לנחשק פחות????" קרי בפרוש ניתן כאן לראת ניסיון של הבנה של הקרטריון עלפיו הבחירות יתקימו (אגב ראוי לציין שגם לי הזכות לבחור היתה ) ולא!!!! כפי שנאמר עלידיך כעת נסיון של "שינוי הגדרה" (שכלל לא היתה). ואני מפנה אותך שוב לדברי הקודמים בשרשור זה שאני לא רואה טעם לבוא ולהעתיקם לפה שנית המתחילים במילים" משהו להשכלה כללית ...." כעת אם נבחון את דברי השונים לאורך התחרות עוד בשלביה המוקדמים נזכה לראות בהתבטאויות כגון: ב בשישי לאוגוסט ובדקות הראשונות אחרי חצות (שביעי לאוגוסט אמרתי דברים כגון:אני אישית אוהב עצמי על כל הסגולות שלי כמכלול,והמראה החיצוני שלי לדעתי זה הדבר השולי ביותר לגבי ...... אני קויאר ומה לעשות שלא כולם אוהבות לאכול קויאר . וגם אמרתי בשישי לאוגוסט : "......לי לפחות יש הרושם שה"מאמר המיוחד" בא לתת נפח ועומק נוסף לגבי המתמודד ולתת יותר רושם לגבי הנפש והרוח של המתמודד (שמשפיע לא פחות מהמראה החיצוני שלו לעיתים על ה"נחשקות שלו" ) ולכן בעיני אי הצגת המאמר הרציני והמקיף יותר כמוהה כפגיעה וסירוס בנפש ובאינדבדואל של המתמודד (למקרה זה אני) ופגיע בסיכויו וב"אני האמיתי" שלו. אי לכך בעיני שתי אופציות הראשונה המועדפת ליאן תראה את טיעוני כבדי המשקל ותסכים להעלות תחת "מאמרים המיוחדים " את המאמר המכונה "רונן מודל 2002"......." עוד ב 13.7 (דף 19 בארכיון) אמרתי "....נ.ב ליאן אני אבין אם תחליטי להוציא אותי מהתחרות זה בסדר גמור ,לי חשוב להיות נחשק כרגע רק בעיני אישה אחת ובינתיים עושה רושם שזה המצב. אז אני בעיני מנצח ...." ו עוד ב10/7 ליאן שאלה בשרשור.. ° אז איך תנצח ?? ו ליאן. 02:20 10/07/02 ועניתי לה: • מקסימום לא אנצח..........ו ronen1981√ יש רק "תחרות" אחת שחשובה באמת ושבה אני חייב לקחת את מקום 1. וזה בעיני הבחורה שאוהב ואבחר בסוף לחיות את חיי איתה........... כלומר ניתן בפרוש להבין מכאן קו מסוים שאשאיר אותו לכם להבין. ולסיכום: כשבאים עם גישת אנטי כפי שמבוטאת אצלך בדבריך " וזה שבסוף ליאן החליטה להתייחס לשאלה שלי ברצינות ולא לשלך זה בגלל שאתה כל כך מעצבן שאפילו אין חשק לקרוא את כל ההודעה שלך ובטח לא לזכור ולהזכיר אותה." מה הפלא שאתן מגיעות למסקנות מוטעות כפי שהגעתן אליהן ....... ובכלל לא נגעתי בנקודה שאת בחרת לעסוק בסוגית ה"הצדקה" ולא בעיקר הטיעון שלי בדברי הקודמים. מכל מקרה בסוף דברי שאלתי שאלה ואכן וקיבלתי עליה תשובה. רונן.

babe10

New member
אתה פשוט לא קולט, מה?

ההתפלספות שלך מוסיפה לך נופך שלא ראיתי קודם. כולי התפעלות, הצלחת להגיע למימדי גועל חדשים. מה בדיוק הבעיה שלך? הבנת הנקרא? לא היתה סתירה (לא סטירה..) לגבי המושג (לא המוסג..) פשוט לי אישית לא היה ברור מה הקריטריוניןם ש אנחנו כ"שופטים" צריכים לקחת בחשבון. ההתעסקות שלך בעניין היתה מגוחכת. אין מקום שמועמד ידון בזה. זה פאתטי! כן, שוב אני אגיד, אתה פאתטי. ההתעקשות שלך עוד יותר. וכל העניין הזה עם התאריכים.. תגיד, אתה חושב שאתה בבית משפט? הצלחת להעלות לי את סעיף העצבים למימדים חדשים. ועצה קטנה ממני אליך. תחשוב טוב לפני מה שאתה כותב. כי בפעם הבאה שתקרא לי שקרנית - כדאי שתתחיל לבדוק מתחת המכונית שלך לפני שאתה מתניע. קאפיש? ושאלוהים ישמור אם זו אצלך נקראת תגובה קצרה. לפי צורת ההתבטאות שלך נראה לי שהדבר היחיד הקצר אצלך לא קשור לכתיבה. ובטח ובטח לא בשימוש. הצלחת להרתיח אותי (ולזה שמבין את המשמעות וזה גורם לו לחייך -
ו-
ממני) Finito!!!!!!

ליאן.

New member
רונן.. מותק..

אמרת שהפורום הזה לא לרמה שלך ושאתה הולך ושאנחנו טיפשים. (תיזכורת: "אני הולך כי המקום לא לרמה שלי") אמרנו לך שלום ולא להתראות והתכוונו לכך. אז מה פשר הקאמבק הזה? קראנו לך בתת מודע שלנו או שירדת ברמה שלך עבורנו ??? או שאולי אתה פשוט אוהב לשקר לנו.. הנה עוד ציטוט: "מכל מקרה פרט לאולי תגובות אחרונות לתגובות שיופיעו לדברי לא תזכו לראות בי כאן עוד. ולמי שחושב שאני צוחק או לא רציני מוזמן ללכת לפורם 20 פלוס ולראות אם זכו לראות אותי אחרי מכתב הפרידה שלי. מה שכן אל תדאגו לא נפגעתי שכן אותי חינכו שלא להיפגע מטיפשותם של טיפשים שכן הם לא אשמים בכך הם פשוט נולדו כך." גם אנחנו לא רוצים בך יותר. אז יאללללללללה ביי. שוב!! והפעם זה סופי, אני מקווה.

mistic guy 27m

New member
רונן אתה בחור כבד ומוזר

לא הבנתי מה הקטע שלך, לכל דבר חייבת להיות משמעות גורלית, תשתחרר טיפה כך את החיים בקלות לא הכל הוא נושא להתפלספות. הרבה זמן כבר לא ראיתי בן אדם מתנשא כל כך, אתה נכנס לפורום כדי לקרוא את דברי ההבל של האנשים הקטנים, ואתה גם מאיים שלא נראה אותך ומתייחס אל זה כאיום ושולך אותנו לבדוק עד כמה אתה רציני. הוד מעלתו על תעזוב אותנו!! האנשים הקטנים והטיפשים זקוקים לך. אתה חי בסרט אימה, תזהר לא לפול מגובה האגו שלך אתה עוד עלול למות מעוצמת הנפילה.

למעלה