סקר חדש פורסם!!!

Adrienne

New member
סקר חדש פורסם!!!../images/Emo168.gif

כנסו והצביעו עכשיו לשיר האהוב עליכם מקמינו... שימו
שהשיר JUST THAT GOOD איננו קיים בסקר. למה? כי אפשר לשים רק 10 אפשרויות ויש 11 שירים והנחתי שאת השיר הזה אף אחד לא אוהב... אם אתם אוהבים אותו תצביעו פה בשבילו... סליחה על אי הנוחות איתמר מעדכן בכל שעות היממה(והלילה...
)

Adrienne

New member
הא ו...../images/Emo168.gif

לפי האתר הרשמי של הלהקה אלכס יתארח לראיון בתוכנית "ירח מלא" של ויליאם שטנר. הוא יתאריין היום, ביום שבת בערוץ Sci-fi. נראה לי שליס יש את הערוץ הזה... אני אגיד בבוקר את השעה... תהנו!

לאנה

New member
שני דברים...

1. אני רוצה להפוך את השאלה הבאה לשאלת סקר, כלומר, היא לא תיהיה ב"סקר", פשוט, טוב, תענו עליה בשרשור..., אהמ, כבר אמרתי שאני לא יודעת להתנסח..., בכלופן - מה הוא השיר שהכי פחות אהוב עליכם בדיסק? 2. מישהו יודע מהי המשמעות של "Camino Palmero"?

Adrienne

New member
היי...../images/Emo168.gif

בקשר לסקר, אני כל שבוע בערך מחליף סקרים(אמרתי בערך!!! אל תסקלו אותי) אז אם את רוצה זה יכול לעלות לסקר של שבוע הבא כהמשך לסקר של השבוע... ההחלטה היא שלך, למרות שנראה לי שדרור עשה משהו דומה לזה... בקיצר השיר הפחות אהוב עלי מקמינו הוא just that good. בקשר לקמינו, קמינו פאלמרו באיזושהיא שפה זה "רחוב הדקלים" על שם הרחוב שאלכס ואהרון נפגשו בו בפעם הראשונה או משהו כזה...

Dror Lavie

New member
השאלה איזה שיר אתם הכי ../images/Emo60.gif

לא אוהבים, נשאלה ע"י והתשובות יצאו final answer ו- just that good... camino palmero= דרך הדקלים כמו שאיתמר אמר, אבל הוא טעה במשהו אחר, זה הרחוב בו אלכס גדל ולא הרחוב בו אלכס ואהרון נפגשו...!

למעלה