סקר חדש- שידוכים

סקר חדש- שידוכים ../images/Emo68.gif../images/Emo195.gif

"כולנו שדכנים"- זוכרים את התקופה שכל עלוני השבת שידלו לשדכנות? אז איפה אתם בקטע הזה?
מנסים להפגיש בין כל חצאית למכנס- אולי מפה תבוא הישועה?
מנסים להפגיש כשאתם מרגישים שיש סיכוי שזה ילך?
מנהלים קלסרים, רשימות ומחברות ורק בהצלבת נתונים מושלמת מנסים להפגיש?
"נמאס לי מהרווקים הבררניים האלו, ניסיתי בעבר, לא הולך- התייאשתי"?
"שנאתי שנידנדו לי כשהייתי רווק, לא מציע ולא נעליים"? אשמח לשמוע את דעתכם בהרחבה
מוזמנים גם להצביע ב"סקרים" בשורה הכחולה בראש הפורום

נעמה92

New member
עשיתי 2 שידוכים

כל מי ששמע על זוגות שהכרתי אמר שיש לי אומץ כי הם הכי לא קשורים בעולם, אבל ... הם היום נישאוים... באושר אני מציעה לפי אינטואציה אם זה מרגיש לי טוב אני מציעה... הבעיה שיש לי דמיון מאד פורה, אז נכון שמתוך 3 הצעות שהצעתי 2 התחתנו.. אבל לא תמיד קל לזרום עם מה שאני מציעה

candy77091

New member
שנאתי שנדנדו לי כשהייתי רווקה

ולכן מציעה לעיתים נדירות כשזה נראה לי שייך.

אני עכשו די חזק בענין...../images/Emo8.gif

כבר חודש אני מנסה "לירות" לכל הכוונים אבל בינתיים- ללא תוצאות!
בחוג החרדי גם הכל יותר נסחב: קודם גם ההורים של הבחור/בחורה מבררים גם על המועמד/ת וגם על המשפחה והברורים לבדם יכולים להיות ממושכים וקטנוניים עד לכדי אבסורד!
אח"כ יש הורים שרוצים לפגוש לפני כן את הבחור/ה ורק אחרי האשור שלהם, בנם/תם יוצאים לפגישה המיוחלת וגם אז כמובן שום דבר לא מובטח...
אני ממש מנהלת קלסר עם קטגוריות שונות לכל "זן" ו-כן! לפני 6 ורבע שנים עשיתי שידוך לחברה שלי ביחד עם דודה של מי שכיום בעלה אבל אז זה היה ממש קל- היתה לי סיעתא דישמיא מיוחדת
ואני בהחלט חושבת שהרווקות יותר מהרווקים, אצלינו החרדים בררניות יותר מידי ורק מחפשות סיבות למה לא- מה שהכי קל למצוא- לא?! וחוץ מזה, יש הורים שממש מונעים מבניהם/בנותיהם להתארס ע"י הצבת טאבו על הצעות בלי שום סיבה מהותית וזה מאד מאד חבל לי בשביל הילדים שלהם!!!

בדיוק אתמול בלילה היתה לי שיחה הזויה כזו../images/Emo6.gif

התקשרו אליי מהפלג החרדי במשפחה, ושאלו אם אוכל לעשות "עבודת בילוש" ולרחרח על איזושהי הצעה שהבן קיבל שגרה מס' רחובות ממני ובברורים הטלפוניים לא הצליחו להבין מה בדיוק הגובה שלה- וזה מאוד חשוב לדעת....

ומה תגידי על בחור שמחפש../images/Emo68.gif

את ה"מיס עולם" בגרסה החרדית, אבל הוא לא מוכן להטריח ת'עצמו מצפון הארץ לירושלים בשביל להפגש אלא דורש שיגידו לו טלפונית "איך" היא נראית ואם היא מלכת יופי או רק יפה?!!! פשוט... כבר היו לו כמה אכזבות רציניות בענין, שאמרו לו על בחורה שהיא יפה ואפילו הראו לו תמונה שלה(!) אבל במציאות היא לא היתה כ"כ יפיפיה וזה היה בשבילו ממש "ביטול תורה" ובזבוז זמן להפגש
אפילו אמא שלו כבר מפחדת ממנו וחוקרת אותי על כל הצעה עד כמה יפה המועמדת, ובאיזו דרגה בסולם ריכטר יופיה עוצר נשימה.... אני מה זה רוצה להתחיל לכתוב טור בנושא בעיתון "משפחה" (ראיתי שהם מחפשים עכשו כותבים/ות חדשים) אבל בציבור שלנו זה משחק "באש" כי לא רק אלו שעליהם אכתוב, ישלחו תגובות נזעמות אלא עוד 150 קוראים נוספים שיהיו "משוכנעים" שכתבתי עליהם והוצאתי עליהם דיבה רעה.. חחח

בכלל לא רמזים ../images/Emo214.gif

בוחלי כתבה שהיא היתה כותבת על זה טורים בעיתון "במשפחה" אך היא מפחדת מהחיצים שהיא תספוג אם תעשה את זה. אז אמרתי שלך זה דווקא מתאים, כי את לא רואה אף אחד ממטר

candy77091

New member
הבינותי.אני הולכת עם המשפט..

"ואל ייבוש מפניי המלעיגים עליו"

candy77091

New member
שיהיו בררנים אבל מהסיבות הנכונות..

היום לא מבדילים בין עיקר לטפל וז המה שכואב לי כאן. הם לא בודקים האם יש להם רעיונות משותפים מבחינה דתית, האם הם מוכנים יחד להקים משפחה אלא מה הגובה וכמה היא יפה,אלה דברים שאחרי כמה שנים לא משמעותיים כלל.כי סה"כ אנחנו מתאהבים וכבר לא מסתכלים בכזו הקפדה כמו כשהיינו רווקים על המראה החיצוני.ומה גם שאחרי כל מה שעוברים-שמשמינים ב7 ברכות והריונות ולידות ומה לא,לא משתנה המראה חיצוני?הלוו אנשים משתנים אין דבר כזה מלכת היופי-היום מלכה מחר לא. אני אגיד שאני הלכתי ושברתי את כל הכללים בבית שלי ובמגזר שממנו הגעתי מבחינת מי התחתנתי וואיך התנהגתי בחיים שלי בכלל אני הייתי בררנית מאוד ולקח לי המון זמן להחליט אבל היום אני מאושרת ולא מתחרטת לרגע. ונסיים בסיפור:בעלי עוד בהיותו רווק קרא/שמע המון על זוגייות(עניין אותו והוא כמו בנ"א נורמלי רצה לדעת ולהתנהג הכי טוב שאפשר,תראו איזה משקיע אה?)בא אליו חבר שלו וסיפר לו שהוא יוצא עם מישהי והיא נראית נחמד אבל לא סופר סטאר כמו שהוא רצה.בעלי אמר לו תסתכל על הדברים החשובים-טוב לך איתה?יש לכם נושאים משותפים,נושאים לשיחה?אז עזוב אל תסתכל איך היא נראית ושהיא לא מלכת היופי.החבר אח"כ יום אחד ביקש ממנו בכל זאת להסתכל(כאילו שזה עוזר, הרי לכל אחד טעם שונה,לא?) בעלי ראה אתה בחושך ומרחוק והיא הייתה נראית לו בסדר(למרות שזה בכלל לא הטעם שלו) הוא אמר שהיא נראית אחלה(לתת תחושה טובה לחבר שלו, וגם בעלי מאוד מתחשב כזה אז הוא לא מגיב בקיצוניות אף פעם) הם התחתנו ויש להם ילדים ובעלי היה אצליהם בבית והם מאושרים יחד. דוגמא מהחיים.יש דברים שצריך להיות בררנים עליהם והם חשובים ויש דברים שפשוט לא.

קנדי! הצלחת לעורר את סקרנותי../images/Emo8.gif

גם אני הייתי תמיד טיפוס שובר מוסכמות (עד היום..) ולכן ההתענינות שלי בך. והסיפור עם החבר של בעלך הוא דוגמה טובה להמון סיפורים כאלו שאני לבד מכירה באופן אישי!!!! חזק!!!

למעלה