אז איזה שירים אתם הייתם מכניסים
לרשימה ? או במילים אחרות - מהם עשרת השירים הבלתי נשכחים שלכם ? אני אישית, ניסיתי לעשות רשימה וממש לא הצלחתי האמת היא שיש כל כך הרבה הופעות מדהימות וביצועים מרשימים שנורא קשה לצמצם את זה רק לעשרה ולכן הכל תלוי אך ורק בטעם האישי של הכותב. מכיוון שאני באמת חושבת שזה בלתי אפשרי לעשות רשימה של עשרה שירים מכל העונות החלטתי לעשות בסופו של דבר רשימה של עשרה הופעות מהעונה הנוכחית וגם כאן היו לי אין ספור בעיות ובסוף החלטתי לוותר על כל השלבים המוקדמים וללכת ישר לטופ 12 וכמובן שגם כאן יש בעיה כי העונה עוד לא נגמרה, נשאר עוד שלב אחד ואין ספק שבו וקארי יתנו את כל מה שיש להם בהופעות האלה... אלה הבחירות שלי, בכל מקרה : 10. אנתוני פדרוב - Something About The Way You Look Tonight : ההופעה היחידה שאני אוהבת של המשקפופר הבלתי מזיק הזה. 9. קארי אנדרווד - Independence Day : ההופעה היחידה שאני אוהבת של הילדת חווה הזאת. 8. ג'סיקה סיירה - Totle Eclips Of The Heart : כישרון שהלך בתרם עת. 7. ניקו סמית' - Incomplete : למרות שאני יותר אוהבת את Georgia On My Mind הרשימה הזאת הייתה Incomplete בלי ניקו החמוד שלי. 6. וונזל סולמון - I Have Nothing : ההופעה הנשית הטובה ביותר בעונה. 5. בו בייס - Spinning Wheel : נראה כאילו הוא עושה את זה כבר 20 שנה. 4. קונסטנטין מרוליס - You've Made Me So Very Happy : ההופעה שהוכיחה לי שהבחור יודע לשיר גם בלי לזייף. 3. קונסטנטין מרוליס - My Funny Valentine : ההופעה שעושה לי צמרמורת. 2. בו בייס - Time In A Bottle : חיפשתי מספיק כדי להבין שאתה האיידול שאני רוצה לבלות אתו את שארית זמני... 1. בו בייס - Vehicle : הייתה לי התלבטות קשה בין השיר הזה לבין Time In A Bottle בסוף בחרתי בVehicle מהסיבה הפשוטה שההופעה הזאת פשוט היפנטה אותי: הצלילים, הקול, האורות המנצנצים, איך שבו זז כל אלה הפכו את ההופעה זאת למושלמת בעייני.