סקר חדש תצביעו ותשפיעו!

סקר חדש תצביעו ותשפיעו!

מה ההופעה הטובה ביותר מכל העונות? יש שם גם את קונס-בוהימין רפסודי קליי-בילד מי אפ באטרקאפ ואת בו-ספינינג וויל.. כמובן יש עוד הרבה זה מה שזכור לי.. כרגע קונס מוביל עם 39% וקליי מקום שני 35% מעריצות קונס לגשת להצביע לקונס!

darklighter

New member
הצבעתי לבוהמיין של קונס../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif

למרות שגם השיר של בו היה יפה... קונסטנטין מקום שני אחרי קליי- זה מראה שלא חשוב מי הזוכה העם אמר את דבריו

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בדיוק. בקשר לשניהם, אגב../images/Emo13.gif

Juliann

New member
תודה על הלינק! ...... אבל WTF????

יש הרבה הופעות הרבה יותר זכורות מאלה שהם תקעו שם... BRIDGE של קליי דווקא יותר זכור מ UNCHAINED MELODY ובכלל קליי וקונס היו צריכים להיות יותר גבוה מג'ניפר, ג'ון בעע ורובן. זאת היתה רשימה מטומטמת.

SHTRUDIDI

New member
בהחלט רשימה מוזרה

ג'ורג' האף?!מה נסגר איתם? איפה לה טויה?איפה וונזל?לאן נעלמו כל ההופעות הטובות?

ששוניקו

New member
מה הם החליטו פתאום?

הם שכחו המון המון הופעות מדהימות. אני לא יכול כל כך לשפוט כי לא ראיתי עונה ראשונה ושניה. אבל הסדר לא נכון, בכלל אצלי זה לא היה ככה.

Juliann

New member
גם אני בחרתי קונסי אבל בעיקר בגלל ש

השירים שהם שמו לקליי וקלי בוודאי לא היו הכי טובים שלהם. לקליי הם שמו את באטרקאפ שהיתה הופעה מקסימה וכייפית אבל לא מדהימה כמו bridge over troubled water או unchained melody או אפילו SOLITAIRE ולקלי שמו את סטאף לייק דאט דאר, שכמו באטרקאפ היתה מקסימה וכייפית אבל לא מדהימה כמו before your love, without you, natural woman... הבנתם את הרעיון...

שניש

New member
למה ספינינג וויל../images/Emo35.gif../images/Emo10.gif../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

אם כבר אז "i dont wanna be"

R o t e m O p

New member
אז איזה שירים אתם הייתם מכניסים

לרשימה ? או במילים אחרות - מהם עשרת השירים הבלתי נשכחים שלכם ? אני אישית, ניסיתי לעשות רשימה וממש לא הצלחתי האמת היא שיש כל כך הרבה הופעות מדהימות וביצועים מרשימים שנורא קשה לצמצם את זה רק לעשרה ולכן הכל תלוי אך ורק בטעם האישי של הכותב. מכיוון שאני באמת חושבת שזה בלתי אפשרי לעשות רשימה של עשרה שירים מכל העונות החלטתי לעשות בסופו של דבר רשימה של עשרה הופעות מהעונה הנוכחית וגם כאן היו לי אין ספור בעיות ובסוף החלטתי לוותר על כל השלבים המוקדמים וללכת ישר לטופ 12 וכמובן שגם כאן יש בעיה כי העונה עוד לא נגמרה, נשאר עוד שלב אחד ואין ספק שבו וקארי יתנו את כל מה שיש להם בהופעות האלה... אלה הבחירות שלי, בכל מקרה : 10. אנתוני פדרוב - Something About The Way You Look Tonight : ההופעה היחידה שאני אוהבת של המשקפופר הבלתי מזיק הזה. 9. קארי אנדרווד - Independence Day : ההופעה היחידה שאני אוהבת של הילדת חווה הזאת. 8. ג'סיקה סיירה - Totle Eclips Of The Heart : כישרון שהלך בתרם עת. 7. ניקו סמית' - Incomplete : למרות שאני יותר אוהבת את Georgia On My Mind הרשימה הזאת הייתה Incomplete בלי ניקו החמוד שלי. 6. וונזל סולמון - I Have Nothing : ההופעה הנשית הטובה ביותר בעונה. 5. בו בייס - Spinning Wheel : נראה כאילו הוא עושה את זה כבר 20 שנה. 4. קונסטנטין מרוליס - You've Made Me So Very Happy : ההופעה שהוכיחה לי שהבחור יודע לשיר גם בלי לזייף. 3. קונסטנטין מרוליס - My Funny Valentine : ההופעה שעושה לי צמרמורת. 2. בו בייס - Time In A Bottle : חיפשתי מספיק כדי להבין שאתה האיידול שאני רוצה לבלות אתו את שארית זמני... 1. בו בייס - Vehicle : הייתה לי התלבטות קשה בין השיר הזה לבין Time In A Bottle בסוף בחרתי בVehicle מהסיבה הפשוטה שההופעה הזאת פשוט היפנטה אותי: הצלילים, הקול, האורות המנצנצים, איך שבו זז כל אלה הפכו את ההופעה זאת למושלמת בעייני.

R o t e m O p

New member
דווקא את הביצוע הזה לא אהבתי...

למרות שמאז שהתחיל השלב של הטופ 12 מאוד אהבתי את הביצועים של קונס גם I Can't Make You Love Me היה מעולה לדעתי...

למעלה