סקר חדש 2

the benjamin

New member
סקר חדש 2

סתם מעניין אותי לדעת למי יש תקליטים של ברוזה? (לא דיסקים - תקליטים!. כן, נו, הדבר השחור הזה עם החור באמצע שמכניסים לאיזה קופסא, שמסתובב בה לוח וישב בה ידית ששורטת את התקליט, בשם פטיפון...). לי יש את ה"אישה שאיתי" כמובן. אני גם משוכנע שלענבל יש לפחות אחד. אני צודק? מה איתכם?

handlessman

New member
אני עונה בשם ענבל...

אני יודע שיש לה את Away From Home בתקליט...

glitter8

New member
לא נכון!

את away from home יש לי בקסטה האשה שאיתי, ברוזה, וסינגל של נשיקה גנובה יש לי בתקליט

popikon23

New member
אני עונה בשמי ../images/Emo220.gif

לי אין תקליטים (לא היו לי אף פעם) וגם הקלטות גובו בדיסקים (לשם הבהרה, את הקלטות שהיו לי קניתי בדיסקים)

sarita4

New member
רק עטיפה זה גם נחשב../images/Emo35.gif

יש לי את העטיפה של "האישה שאיתי" (בתקליט)

SHANILIROY

New member
יש לי את האישה שאיתי בתקליט

חתום , אחרי שכנועים רבים דוד שלי ויתר ונתן לי אותו . בהופעה בהיכל התרבות בכפר סבא בשנת 94 דויד חתם לי עליו{איזה נוסטלגיה}

handlessman

New member
אמממ אולי...

כתבתי את זה בשעה שהמוח שלי כבר דפוק לגמרי... תקליט תמיד ידעתי מה זה, אני יודע שגם קסטה זה משהו ש-CD החליף אותו, אבל מה זה בדיוק, קסטה... זה לטייפ, לא? וזה גם ארטיק שיש בו גלידה בין שני ביסקוויטים...

the benjamin

New member
עמרי -

שניהם נוצרו ונעלמו (כמעט) קודם לתקופתך. יש שיגידו לטובה יש שיגידו שחבל. אז הנה תמונות: קלטת לטייפ. ותקליט ארוך נגן לפטיפון (שהוא גרסא מתקדמת יותר לגרמופון)

popikon23

New member
לעובדה שפעם היה וידאו אתה מודע?

אפילו בזמני. עומרי אתה גורם לי להרגיש זקנה

handlessman

New member
זה בסדר, אין מה להילחץ...

בתקופת ימי הביניים נשים בגילך היו סבתות, אז תגידי תודה...

popikon23

New member
לא הייתי לחוצה עד ההודעה שלך..

סבתות בגילי, ואני אפילו לא בכיוון של להיות קרובה לאמא (ואני לא בת 23 אלא 24!) עכשיו אני בלחץ
אני לא יודעת אם כבר שמעת את זה פה אבל אתה חמוד! (הייתי חייבת)

glitter8

New member
את בלחץ??????????

מותק....תרגיעי....להזכיר לך בת כמה אני ? רווקה זקנה שכמוני...31 וחצי וטיפ קטן...לא למהר...אבל גם לא לאחר...

תרגעו

ןמה אני אגיד? יש לי שני נכדים ואמנם אני מבוגרת ממכם אבל בהרגשה ?? - הכל עוד לפני, כמעט הכל. זה הכל ענין של הרגשה ומה עושים עם החיים ואיך מנצלים אותם.

למעלה